צריכה מילים לשיר שיש לי בראש

yaelli10

New member
../images/Emo32.gifצריכה מילים לשיר שיש לי בראש

מאתמול - בעצם שני שירים: - בובה אלישבע - מתחיל עם "הבובה שלי יפה, שם יפה נתתי לה..... - בובה ימימה - "בובה אני ושמי ימיממממה (למרות שהשיר מאוד עצוב....) אהיה אסירת תודה למי שתכתוב לי את המילים.

אפרת12

New member
בובה ימימה...

בובה אני ושמי ימימה ( מה) ברואה אני שנה תמימה (מה) כולם אומרים לי שאני יפה אך רגלי הן עקומות נורא איני רוצה שילעגו (גו גו) וכשאגדל כולם יאמרו (רו רו) ימימה היא בובה כה יפה אך רגליה עקומות נורא... (מקוה שלא שכחתי שום דבר באמצע...) לא - עדין לא ילדתי. סתם באתי להציץ לכן...

בתי91

New member
אפרת לא צריך ללדת כדי להיות כאן!

התאריך שלך ממש קרוב, לא?

אפרת12

New member
תלוי את מי שואלים ../images/Emo6.gif

אם שואלים אותי אז כן - עוד פחות משבועיים. אם שואלים את הרשויות הרשמיות - שבועיים לאחר מכן. בעלי טוען שזה עוד חודש וחצי ובכל יום שעובר - הוא מוסיף עוד יום לספירה... (לא חושש בכלל, גבררררר)

anat i

New member
והבובה אלישבע...

הבובה שלי גדולה שם יפה נתתי לה לה קראתי אלישבע נומי נומי בובה שלי הבובה רוצה לישון כך אמר לי השעון הוא אמר כבר שבע ורבע נומי נומי בובה שלי אחלה שיר ערש...............

בובה אלישבע

מאת- מרים ילן שטקליס לחן-שמעון כהן הבובה שלי גדולה שם יפה קראתי לה, לה קראתי אלישבע. בובתי רוצה לישון, כך אמר לי השעון. הוא אמר לי: כבר ורבע!

yaelli10

New member
אוטוטו ואת אמא !

כיף שאת באה גם לכאן ! תודה על הלינק - הוא מעולה אני יודעת שאני לא הראשונה שאומרת, בכל זאת, תנוחי הרבה בשבועיים הקרובים כי את זקוקה לזה.

yaelli10

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gifבזכותכן יכולתי לשיר

את השירים האלו.... אתן נפלאות !!!

שוגי13

New member
../images/Emo79.gifזהו ה-להיט של איה

נשיר לך אותו בלייב וגם אלה תתאהב...

למעלה