צריכה רעיונות למתנה לבעלי

../images/Emo32.gif צריכה רעיונות למתנה לבעלי

לבעלי יש יום הולדת, הוא קצת מתכחש השנה לעניין! "לא רוצה כלום" לא רוצה לחגוג"- משבר גיל....... נשמח לרעיונות לילד גדול! (בפירוש ילד!) מאמאכושר וגלגל

תני כיוון....

באיזה סכום? מה תחומי העניין שלו? מחשבים? ספורט? דיג? ככה סתם תמיד אפשר לקנות אפטר שייב, ספר, דיסק, בגד.... אבל זה דברים בנאליים למדי, אם את רוצה עצות קצת יותר פרודוקטיביות, תפרטי יותר. אני עוד לא קניתי לבעלי מתנה (מינואר!) כי מה שאני רוצה לקנות לו זה קצת יקר (פאלם-פיילוט, מסך חדש למחשב וכו´) ומשהו זול יותר שיהיה לו טוב, זה קשה. איזה גדי בעייתי יש לי...

הוא אוהב ספורט......

יש לו הכל...... מכירים את הסרט: המישחק".......????! הוא אוהב ספורט מוטורי לסוגיו....... חשבתי על יום פינוק אולי?! או אולי סופ"ש........?

קארטינג, באולינג

אני לא יודעת מאיפה אתם בארץ, אבל בנתניה יש קארטינג, ברעננה יש באולינג. אפשר לאסוף כמה חברים, וללכת לקארטינג - עושים שם תחרויות, מקבלים גביע ושמפניה.... נחמד מאוד לכל הדיעות. באולינג - אני פחות אוהבת, אבל אפשר גם לאסוף כמה חברים, לארגן קצת כיבוד, ולגלגל! בכל אופן, הרעיון של רותי גם נשמע לי מגניב ואולי אני אאמץ אותו.

רותי ע

New member
רעיון למתנה

את נותנת לו מתנות לכל החושים- לחוש הריח - אפטר שייב או משהו בסגנון. לחוש הטעם - המאכל /שוקולד וכו´ האהוב עליו ביותר. לחוש הראיה - ספר או משהו בסגנון. לחוש השמיעה - דיסק אהוב. לחוש המישוש...נשאיר משהו גם לדמיון שלך

שירי ל

New member
מה עם יום של כיף?

טיול לאיזשהו מקום רומנטי, לשלב בזה צניחה חופשית עם מדריך, מסעדה טובה חוויה!

odeia

New member
מאמא כושר, אם את מוכנה ללכת עם זה

עד הסוף, הייתי מציעה לך לשלוח אותו לאיזה ספאא שיפנקו אותו שם יום שלם עם מנוחה וארוחה, וכשהוא יבוא הביתה תקבל אותו אשה אוהבת עם ארוחה קלה ורומנטית.

jole

New member
צניחה עם טרקטורון

חברה שלי עשתה לבעלה והיה מדהים. נמצא במושב בני ציון. ונקרא בין שמיים לארץ. לאחר מכן אפשר ללכת לאכול ביחד ... יין טוב, ארוחה טובה.... ואחר כך.......
או
לבחירתכם.

אפשר לקבל את הטלפון

וואו, איזה רעיון. אני מקווה שזה לא בזוגות ואני יכולה להמתין על הקרקע... אפשר לקבל את הטלפון של המקום?

jole

New member
לצערי חברה שלי לא שמרה את

הטלפון, אבל הם שייכים למושב בני ציון אז אני משערת שאם תקשרי למושב יוכלו לתת לך פרטים. תהנו. ובהחלט האישה יוכולה לחכות למטה...אבל למה??
זו אמורה להיות חוויה לא נורמלית.

yaelhul

New member
רעיון שקיבלתי באחד הפורומים ויישמתי

הכנתי לבעלי ליום הולדתו "ספר קופונים" שאיתם הוא יכול "לקנות" דברים שונים, חלקם רציניים וחלקם מצחיקים... למשל: יום שלם בלי להוציא את הכלב הזמנת ארוחת ערב לפי טעמו - סיני/איטלקי וכו´ פטור משטיפת כלים / עבודות הבית ל-3 ימים אמבט קצף + מסאג´ קופון להפסקת ריב (גם את זה צריך לפעמים) ועוד ועוד..... כיוון שאני בהריון (עם תאומים), שמתי על כל קופון גם תאריך תפוגה, כיוון שאין לי שום כוונה להוציא לבד את הכלב בחודש שמיני...
המתנה הזאת זכתה לצחוקים והרבה אושר, יותר מהמון מתנות בנאליות אחרות שכבר קנינו זה לזה... בהצלחה יעל

יעלי, את הקופונים הללו, אני ואבא של

שגיא קיבלו להולדתו של שגיא מחברה שלנו. בינתיים אנחנו פודים את הקופונים, אבל בלי לתת לה אותם (הם נשמרים באלבום של שגיא).

תודה על היצירתיות- אבל הבריזו לי

הוא קצת הרס לי........ כי: היום כל היום הייתי עם גלגל (כרגיל) אז לא יצא לי לקנות בינתיים משהו וגם לא התעשקתי על הקניה במיוחד מכיוון שמחר יש לו תחרות... והוא שקוע בה! אנחנו לא נבוא כי זה דרך ארוכה וקצת מסוכנת (אפרט מחר - אחרי התחרות!) ולכן והיום הוא החליט לישון אצל הוריו..... בקיצור שם לי ברז! - חחחחחחחח ומה שקרה בינתיים זה שלט על הדלת עם קישוטים, והכנתי את העוגת שוקולד של לימור של עמית- יצא טעים אבל שלך היה יותר טעים (לא יודעת למה כי עשיתי לפי ההוראות)
בכל מקרה העוגה הצילה אותי מפאדיחה אצל הוריו היינו היום אצלם אז החלטתי להביא עוגה וסחבתי כמה נרות קטנים וזיקוקין ורק כשהגענו ניזכרתי שגם לאבא שלו יש יום הולדת - אז יצא ש"כאילו" הבאתי לשנהים ושמתי נרות לשניהם וכו´....... ואפילו חמתי היתה בשוק כי היא לא הכינה עוגה - אז יצא מצויין! ועכשיו טלפון ממנו שיש תקלה...... והוא לא יתחרה מחר - והוא מבואס ונישאר אצל הוריו. אני לוקחת את כל הרעיונות ואעשה משהו שבוע הבא כאימי תגיע לעשות בייביסיטר! ולאילנה - מה לגבי רעיון בצילום? ובכלל אפשר לאסוף את כל הרעיונות שיהיה לפעמים הבאות ותודה לכולכן ושיהיה סופ"ש שקט אוהבות ונשיקות למתוקים ולמתוקות! מאמאכושר וגלגל

למעלה