קבלו רמקול שעושה מוו... רק לי בנייה אישית שלי, יצא חבל"ז... :)
B booly16 New member 2/9/04 #1 ../images/Emo32.gif קבלו רמקול שעושה מוו... רק לי בנייה אישית שלי, יצא חבל"ז...
D DidjiT New member 2/9/04 #2 וואי איזה פצצות של רמקולים!! חשבתי אתה סתם כזה בנית משהו מסכן... אבל כבר הייתי אמורה לדעת שתומר לא עושה סתם דברים מסכנים.. אההה? חחח...=]
וואי איזה פצצות של רמקולים!! חשבתי אתה סתם כזה בנית משהו מסכן... אבל כבר הייתי אמורה לדעת שתומר לא עושה סתם דברים מסכנים.. אההה? חחח...=]
ע ע י ל א י ת New member 2/9/04 #3 פששש... והפורום המוכשר משחק אותה שוב )... בנית את כל הרמקולים או רק הוספת את הפרה המגניבה?
B booly16 New member 2/9/04 #4 מתחנפת? סתם אל תראי אותי ככה, אני אחרי יום לימודים ארוך של שעתיים... שום דבר נגדך... P: הרמקולים כולם כולם בניה עצמית שלי, יותר נכון התיבה, מהפיסה הראשונה של הדבק והעץ עד למסמר והנייר שיוף האחרון.. הפורום לא היה מוכשר בלעדיי.. אני מפיץ בו חיים...
מתחנפת? סתם אל תראי אותי ככה, אני אחרי יום לימודים ארוך של שעתיים... שום דבר נגדך... P: הרמקולים כולם כולם בניה עצמית שלי, יותר נכון התיבה, מהפיסה הראשונה של הדבק והעץ עד למסמר והנייר שיוף האחרון.. הפורום לא היה מוכשר בלעדיי.. אני מפיץ בו חיים...
ב בסךהכלתמידבנאדם New member 2/9/04 #8 יא מאןןןןןן))) ממש יפה!! איי איי איי ממש מדהים אתה רק צריך להכין לו כיסוי מצמר וגם הדיג'ים... אוי אתה פשוט מוכשר זה לא הולך ככה (או משועמם ...)
יא מאןןןןןן))) ממש יפה!! איי איי איי ממש מדהים אתה רק צריך להכין לו כיסוי מצמר וגם הדיג'ים... אוי אתה פשוט מוכשר זה לא הולך ככה (או משועמם ...)
ס סוריקטה1 New member 3/9/04 #12 ../images/Emo121.gifוואי יפה אחות שלי צריכה כזה,אסור שאני אראה לה את זה....