קבלו...שם וחתימה חדשה ויאללה תתעוררו צחי...תגיד להם.. לאן לעזשמק נעלם דורון
S shmezz New member 6/8/03 #1 ../images/Emo32.gifקבלו...שם וחתימה חדשה../images/Emo70.gif ויאללה תתעוררו צחי...תגיד להם.. לאן לעזשמק נעלם דורון
../images/Emo32.gifקבלו...שם וחתימה חדשה../images/Emo70.gif ויאללה תתעוררו צחי...תגיד להם.. לאן לעזשמק נעלם דורון
J jt7785 New member 6/8/03 #2 הייתי בסיור בחצרים לקראת הגיבוש טייס וחוץ מזה שאין לי אינטרנט בלילות אז אני פה רק מהבקר עד שבע בערך...
הייתי בסיור בחצרים לקראת הגיבוש טייס וחוץ מזה שאין לי אינטרנט בלילות אז אני פה רק מהבקר עד שבע בערך...
S shmezz New member 6/8/03 #3 יפה יפה...נהנית../images/Emo35.gif ולא אמרת כלום על החתימה והשם... דורון אתה לא אוהב אותי יותר
T Torn New member 6/8/03 #4 פשששש איזה שינוי../images/Emo99.gif ה-Z הנוספת עושה את זה ודורון גם אני יהיה שם בשנה הבאה .
S shmezz New member 6/8/03 #5 צחוש...אתה צוחק עליי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif
J jt7785 New member 6/8/03 #6 היה כיף מאוד ואני לא מבין מה רצית שאני אגיב :| עוד Z? :| סתם עוד שורה שאת מודה למישהי שאני לא מכיר? :| ואני עדיין אוהב אותך :|
היה כיף מאוד ואני לא מבין מה רצית שאני אגיב :| עוד Z? :| סתם עוד שורה שאת מודה למישהי שאני לא מכיר? :| ואני עדיין אוהב אותך :|