קונספירציה ותיאוריות קשר

בני הזוג של העו"ס.....

לא עלה בדעתי לשאול את העובדת הסוציאלית מה עושה בעלה. ולכן, כאשר נודע לי שהוא היועץ המשפטי של בית החולים צפת, כאב לי מאוד. האם לדעתכם העובדת הסוציאלית (שהגעתי לטיפול אצלה על רקע רפואי הקשור בקטין) היתה אמורה לדווח על כך? ודבר נוסף, מצאתי ברשת אודות עובדת סוציאלית מיחידת הסיוע של הנהלת בתי המשפט שבעלה הוא ראש תנועה פוליטית (ומנכ"ל חברה של חומרים כימיים המוספים למים לשעבר, בשם נטפים) ושותף של מנהיג שעדיין הוא אוייב של מדינת ישראל (נוסייבה?)... האם יחידת הסיוע ההיא מושפעת מנזק שגורמת חברת ההשקייה ההיא לבריאות הציבור? האם אין מדובר גם כאן בניגוד ענינים בין חברת כימיקלים המוחדרים למים ובין העובד הסוציאלי בבית המשפט?

קצה חוט ברצח 3 הפסיכולוגים.........

כמעט 8 שנים כבר חלפו מיום שבו ניתן פסק דין של כב השופטים מוסיה ארד יעקב צמח ונרים נאור. פסק הדין הזה ביטל את החיסיון שבין פסיכולוג לבין מטופל, והוא הסיבה לרצח המשולש (אחד הפסיכולוגים היה בעלה של כב השופטת פלפל)... האם כב השופטת מוסיה ארד, כבוד השופטת מרים נאור, וכב השופט יעקב צמח יצטרכו לפרוש בעקבות התוצאה המרה של הפסיקה שלהם? או רק יצטרכו לשלם פיצויים למשפחות?

מי שתיה ועובדים סוציאלים.....

אנשים שמי השתיה גורמים להם לנזקים בריאותיים בעקבות הכימיקלים או בעקבות החיידקים שם צריכים להזהר כאשר הם פונים ל"סניגוריה הציבורית" ול"יחידת הסיוע של הנהלת בתי המשפט" בגלל ניגוד ענינים?

ס י ל י

New member
צר לי

אני באופן אישי מכירה את השופטת פלפל ועוד יותר טוב את ביתו של בעלה ז"ל. הוא לא נרצח, הוא התאבד עקב קשייו להתמודד עם מחלת הסרטן. אני מצטרפת לבקשתו של קודמי, גש לטיפול, זה רק יעזור.שנה חדשה היא סימבולית אך הזדמנות נהדרת לחוש טוב יותר ולעשות שינויים בחיים.

אגודת הידידים האמריקאיים של אל"י

בראש אגודת הידידים האמריקאיים של אל"י עומד פרופסור לאפידמיולוגיה גנטית (כלומר חברת תרופות). מאחורי הסודיות בעניני ילדים עלולה להסתתר מזימה שנוגעת לניסויים רפואיים. כמו כל עמותה כיום, זהות התורמים איננה נבדקת אלא רק "השורה התחתונה", הנהלת החשבונות שלה. העמותות נמצאות היום תחת חסות של משרד המשפטים. בכל אופן, יש משהו שכל אחד מכם יכול לעשות... לבדוק באופן אישי במשרדי רשם העמותות את העמותה שמספקת שירותים בסביבתכם. החומר נמצא לרשות הקהל, בירושלים, שכונת קרית משה, רחוב כנפי נשרים 15 אם אינני טועה, בנין התאומים, סמוך למאפיית אנג"ל. חשוב מאוד לדעת אם תרומה למוסד שאתם עובדים בו היא תרומה "כשרה". חפשו בציציות.

"איחוד האמירויות הערביות"....

זה מקום שלמדינת ישראל אין קשרים איתו. מדובר במדינת אוייב. תיאורטית, יש כאן אופציה של השפעה על הליכים בבית המשפט לעניני משפחה (הכולל סוגיות של ירושה הקשורים לקרקעות)... של מדינת אוייב, על ידי ניצול של "ניגוד ענינים" בין עובדת סוציאלית שניתנה לה סמכות של קבלת תיקים רפואיים, לבין יו"ר דירקטוריון של חברה המייצרת כימיקלים למי השתיה, כאשר יש ליו"ר הדירקטוריון גם שותף שהיה קשור במשך שנתיים למדינת אוייב מובהקת כ "איחוד האמיריויות הערביות", שותף שמעדיף לנהל מלחמה "ללא חצוצרות" ו "ללא תופים" (פרשנות- פגיעה בעור התוף ופגיעה בחצוצרות?)

כימיקלים בהשקייה ותיקים רפואיים...

האם חברה המייצרת כימיקלים למי ההשקיה, יש לה גישה לתיקים רפואיים על מנת לדעת אם מוצריה גורמים לנזק?

ר השב"כ לשעבר........

כאשר יו"ר דירקטוריון של חברה המייצרת כימיקלים להשקיה הוא גם ר שב"כ לשעבר... היתכן שנפגעי הכימיקלים הללו נמצאים בסכנת חיים בגלל הקשרים שפיתח ר השב"כ בתקופת כהונתו?

עוד ראש שב"כ לשעבר........

וכאשר ר שב"כ נוסף נמצא בקרבת תיקים רפואיים - יו"ר אגודת הידידים של תל השומר הוא מר פרי _ היתכן שידידות בין קבוצה מצומצמת של אנשים במקומות הנכונים, תיעלם מידיעתו של השלטון המרכזי? או שזהו השלטון המרכזי... וכל הדיבורים על דמוקרטיה הם רק קישוט?

swguy

New member
פלואור הוא אמצעי לחימה...

בעששת בשיניים. זו תוספת בריאה לשיניים.

swguy

New member
איציק...

הדברים שאתה אומר לא קורים באמת. זה בדימיון שלך וזה משתלט עליך. ובאיזשהו מקום עדיין אתה אולי יכול לשמוע קול בתוכך שאומר שזה לא יכול להיות. אתה חייב, חייב, מוכרח, ללכת לקבל עזרה ולהחזיר את השליטה שלך במחשבות שלך, זו בטח הרגשה איומה להרגיש שכ"כ הרבה דברים איומים ומרושעים קורים סביבך. יכול להיות שתראה בפניה הזו שלי עוד חלק מקנוניה גדולה נגדך ונגד אנשים אחרים, אבל אני מתחנן שתשמע אותה כפי שהיא - אכפתיות אמיתית שתדאג לעצמך ותפסיק את הסבל של המחשבות המייסרות האלו.

../images/Emo32.gif קונספירציה ותיאוריות קשר

נא לשרשר כאן הודעות העוסקות בנושאי קונספירציה. פשוט נמאס לי למחוק ולחסום. ננסה גישה אחרת, אולי נצא מסייעים כאן לנפש אדם. כל המפרסם נדרש בזה להמנע מפרסום שמות ולהסתפק בהתייחסויות כלליות.

למעלה