קורסי יסוד ביהדות

asyalib1

New member
קורס ביהדות - חוגי ישראל

שלום לכולם. האם יש למשהו מושג איזה ספר צריך לקנות לקורס חוגי ישראל? אולי למשהו יש את הספר והוא מעוניין למקור אותו? בתודה.

iritbi

New member
מישהו יכול להמליץ לי קורס ביהדות

אני לומדת תואר שני, שנה שעברה לקחתי אישות- תלמוד מה אני יכולה לקחת השנה, האם אפשר לקחת עוד קורס בתלמוד או שחייבים קורס אחד בתנ"ך? תמליצו על קורסים בהתכתבות לא קשים תודה

tweety3

New member
שאלה לגבי קורסי היסוד ביהדות

יכול להיות שהשאלה שלי קצת טפשית, פשוט אני באה מאוניברסיטה אחרת שצורת הניקוד והרישום לקורסים קצת שונה... בכל אופן, אז השאלה שלי היא כזו: בכל קבוצה של קורס מסוים נתונה השעה של הקורס וכן שהוא ניתן בסמטר א' ובסמסטר ב'. האם הדבר אומר שמדובר בקורס שנתי, כלומר, עלי לקחת אותו בשני הסמסטרים באותה השעה? ואם לא, אז איך מבחינת הרישום יודעים באיזה סמסטר אני לוקחת את הקורס? (יש את מספר הקורס והקבוצה אך לא מספר עבור סמסטר מסוים) תודה רבה ושנה טובה!

Casey1

New member
יש לך קורסים מתוקשבים שהחומר

שלהם נמצא בפורום לוגיסטיקה. יש 3 קורסים: 1. 01-099-36 מלוכה בישראל 2. 02-097-36 דיני משפחה 3. 02-099-36 חגי ישראל עם שפיגל. קל ביותר. מומלץ את צריכה ללכת לגוגל ושם לכתוב לוגיסטיקה. את מגיעה לאתר הלא רשמי ושם. בהצלחה.

Casey1

New member
אני חושבת שכן, אבל אני לא בטוחה. תב

תבררי המחלקה של לימודי יסוד ביהדות- 03/5318361 03/5318671

chayahd99

New member
../images/Emo32.gifקורסי יסוד ביהדות

אנא שרשרו לכאן את כל ההודעות הקשורות לקורסים ביהדות.

אלאר

New member
../images/Emo53.gif"לימודים כללים" לתואר שני ../images/Emo2.gif

האם סטודנטים לתואר שני (השלמה) חייבים ב"לימודים כללים"?! אני כבר לא יודע מה לעשות - כל פעם אני מוצא עוד חובות ודברים שעלי ללמוד... יהדות - OK, ברור לי. זה בר-אילן והייתי מוכן לזה. אנגלית - נו טוב, אני יכול להבין. סטטיסטיקה - שיהיה, למרות שלמדתי כבר בתואר הראשון. אבל לימודים כללים?! בבקשה תגידו לי שזה לתלמידי תואר ראשון...

asyalib1

New member
לימודים כלליים?

לא ברור לי אל איזה לימודים כלליים אתה מדבר. לומדים יהדות ואנגלית (אשר אגב, אתה יכול לקבל בו פטור אם האנגלית שלך ברמה סבירה) אלה החובות היחידים שאתה צריך ללמוד. סטטיסטיקה היא כעיקרון חלק מהמקצוע, אז לומדים אותה גם, אבל אם עשית את זה בתואר א', למה שלא תבקש פטור? רבים קיבלו פטור מסטטיסטיקה, שווה לנסות! בהצלחה!

אלאר

New member
אז ככה...

לא שזה רלוונטי, אחרי שכבר הכנתי מערכת, אבל ... בחוברת "הוראות הרשמה לשנה האקדמית תשס"ו" עמוד 22; "כל הסטודנטים חייבים בקורס כללי של 2 ש"ש..." (ההדגשה במקור) רק במחלקה עצמה אמרו לי שלא צריך את זה בתואר 2. לגבי אנגלית - אכן נבחנתי ושובצתי לקורס. לגבי סטטיסטיקה - אכן ביקשתי, נבחנתי, וקיבלתי פטור. תודה - ובהצלחה !

iritbi

New member
כשאני ביררתי בוועדה לתואר שני

זה היה לפני שנה אמרו שחייבים רק לימודי יסוד ביהדות. ואם לא עושים יהדות אז חייבים קורסים כללים אבל שווה לברר שוב

tweety3

New member
רישום לקורסים ביהדות

יכול להיות שהשאלה שלי קצת טפשית, פשוט אני באה מאוניברסיטה אחרת שצורת הניקוד והרישום לקורסים קצת שונה... בכל אופן, אז השאלה שלי היא כזו: בכל קבוצה של קורס מסוים נתונה השעה של הקורס וכן שהוא ניתן בסמטר א' ובסמסטר ב'. האם הדבר אומר שמדובר בקורס שנתי, כלומר, עלי לקחת אותו בשני הסמסטרים באותה השעה? ואם לא, אז איך מבחינת הרישום יודעים באיזה סמסטר אני לוקחת את הקורס? (יש את מספר הקורס והקבוצה אך לא מספר עבור סמסטר מסוים) תודה רבה על העזרה!

למעלה