קורס שופטי כדורסל - למי שמעוניין

SUMMER8

New member
../images/Emo32.gif קורס שופטי כדורסל - למי שמעוניין

זה מה שמצאתי באתר הספורט ONE: איגוד שופטי הכדורסל מודיע על פתיחת קורס שופטי כדורסל שיתקיים בין התאריכים 5-11 אוגוסט 2007 (ימים ראשון-שבת), בתנאי פנימייה מלאים, בכפר הנוער יוהנה ז'בוטינסקי בבאר-יעקב. קריטריונים לקבלה: • גילאי 16 עד 26 • כשירות גופנית לעסוק בספורט • 12 שנ"ל, לפחות (תלמידי תיכון מתבקשים להביא אישור לימודים מביה"ס) • זיקה לכדורסל - יתרון • ראיון אישי ועדות הקבלה יתקיימו בתאריכים הבאים: • יום שני, בתאריך 25/06/07, בשעה 16:00 • יום ראשון, בתאריך 01/07/07, בשעה 16:00 • יום רביעי, בתאריך 04/07/07, בשעה 16:00 במשרדי איגוד הכדורסל, רח' שדרות יהודית 36, ת"א. נא להביא עימך לועדת הקבלה: • קורות חיים • צילום תעודת זהות • אישור רפואי מרופא משפחה על כשירות לעסוק בספורט • תעודת יושר או רישום פלילי ממשטרת-ישראל • צילום תעודת בגרות ותעודות השכלה נוספות • 3 תמונות פספורט עדכניות • דמי הרשמה בסך 50 ₪ עלות הקורס: 1,600 ₪. לבירורים ולפרטים נוספים ניתן לפנות לשוהם שניר או לאופירה חג'בי, בטלפון: 03-5622292 , או בדוא"ל: [email protected]

cobainos

New member
דווקא לא

אני אוהד של הקבוצה המקומית והכתומה שלנו, אבל אני לא אסתיר את הסימפטיה שיש לי להפועל י-ם והתמיכה המלאה שהם מקבלים ממני נגד מכבי ת"א. אבל זה לא רק הם, זה בעצם עוד 10 קבוצות. הלוואי ובעונה הבאה נראה את מאיר טפירו מניף את הצלחת.

cobainos

New member
טווובב

תגיד, נראה לך הגיוני שקבוצה אחת שולטת בכדורסל הישראלי מאז הקמתו פחות או יותר? נראה לך הגיוני שכבר שנים לא הייתה כאן תחרות? נראה לך הגיוני שמנהלת הליגה והשופטים בידיים שלה? אין כאן שום קשר לקנאה אלא רצון לשינוי ומפנה במצב החולה הזה.

מכבי גועל נפש של קבוצה אל תדבר על הפועל

מכבי = כל מה ששנוא עליי בספורט הישראלי.

אתה חושב שאני רוצה ת'קורס?

אני לא מזלזל בקורס אבל אני יכול לשפוט כדורסל.... ומגיל קטן אני מאוד מתמצא בהכל ובעל עין חדה וקליטה מהירה וחשיבה נכונה, בכל דבר. כבר ביסודי הייתי שופט בחוג כדורסל את השכבות התחתונות והייתי משחק בשכבה שלנו במשחקים בין בתי הספר.. הייתי בעין הקורא ביסודי בחוג של מכבי ראשון ..

SUMMER8

New member
אם אתה חושב שאתה כ"כ תותח... בוא נעשה דיל:

אתה תלך לאחת מועדות הקבלה ונראה אם יקבלו אותך. מה אתה אומר ?

כמה כסף אתה מוכן לשים?

אני מוכן להפגש איתך ולחתום חוזה חתום ע"י עורך דין על סכום הכסף של ההתערבות. אתה מוכן לזה ? אני בטוח שאני אתקבל, אתה בטוח שאני לא אתקבל. בוא נעשה התערבות חוקית לכל דבר, בא לך ?

cobainos

New member
עדיין לא הגבתי לי

תעלה קצת למעלה, מעניין אותי מה יש לך לומר בנושא.

בפורומים ובעולם וירטואלי שלא נוגע או יגע

בעולם האמיתי אין סיבה להיות צנוע, או מתון, או לשקול מילים. כי הכל וירטואלי פה וצריך להקצין דברים כדי להעלות אותם על סדר היום.. אני לא מסתכל לאף אחד בעיניים כשאני רושם את מה שאני חושב.. אני לא מתיימר לפגוע כי מבחינתם אני סימבה פרינס ודמות וירטואלית שהם רואים שכותבת בפורום כזה או אחר .... לכן אין סיבה להיות צנוע. זה כמו שאני אגיד שאני הכי חכם בעולם, אז מזה כבר משנה.. סימבה פרינס רשם בפורום כזה או אחר שהוא הכי חכם בעולם.. וואו, כאילו למישהו אכפת אם צנוע או לא ... אתה מכיר אותי ויודע מי אני באמת.. אז אולי זה שונה אבל אני לא רשמתי את ההודעה לך.. אז תתייחס אליה כאל כזאת :)

cobainos

New member
אני לא אוהב את הגישה הזאת

זה מתאים אולי לצ'אטים ולפורומים של פנטזיות ומשחקים וסקס או לא יודע מה. אני לא אוהב כשעורכים דיונים רציניים בפורום כזה או אחר אתה בא בשביל להתפרע ולהשתולל או לא יודע מה וסתם מעצבן אנשים מנסים לערוך דיון רציני לגבי נושא מסוים וכשבאה "דמות וירטואלית" כזו או אחרת שכל מטרתה היא לעצבן ולבדוק תגובות של אנשים זה מסיט מהנושא המרכזי וסתם עושה ממנה צחוק. חבל.

אני לא עושה צחוק מהנושאים ברוב הפעמים.

אני פשוט טוען שאין כאן שיח בין שני אנשים אלא שני דמויות. אם נגיד אני אקלל ואגיד למישהו 'בן זונה' אז הוא וכל שאר חברי הפורום ידעו שסימבה פרינס כינה את 'איקס', 'בן זונה'. מבין? ותכלס זה אמור להזיז למישהו ? לא.. מהדיונים בפורומים אני לומד ומתפתח בצורות מסוימות אבל בטח שלא משנה את אישיותי בגלל הדיונים האלה כי כדי להשפיע על אישיות של בנאדם בצורה רצינית צריך קצת יותר מדמויות וירטואליות. ברור שזה נוגע בנק' מסוימות, אבל הן כל כך מזעריות לעומת העולם האמיתי. זה כמו אינצק' מגוונת מאוד שתורמת בצורות שלא ניתן לחשוב עליהן ופותחות עיניים בדרכים מסוימות. לא אוהב ת'גישה? לא ביקשתי ממך לאהוב ולא חייבתי אף אחד לחשוב כמוני..... עשה מה שבא לך.. עולם חופשי.

למעלה