קטלני!!!!!!!!(לא למחוק)

europe1990

New member
../images/Emo32.gif קטלני!!!!!!!!(לא למחוק)

בעקבות ידיעה שפורסמה לפני שנה באתר הרשמי שלהם... ולפני שבוע פורסמה הידיעה גם בארץ!!! מה שהופך את זה לרשמי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חברהההההההההההההההההה להקה הרוק\מטאל -europe מתאחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif ../images/Emo65.gifמזל-טוב../images/Emo65.gif

אולם אני לא מכירה אותם, אבל אני בטוחה שאתה שמח מזה- אז אני שמחה בשמחתך

europe1990

New member
חחת- את לא מכירה אותם חחחח

איך אפשר שלא להכיר את הלהקה המעולהההה הזאת! טוב טוב, אחרי שהם יוציאו את האלבום החדש שלהם- אין אחד שלא יכיר אותם! אויייי ההתרגשות

europe1990

New member
מה שמעצבן!!! זה

שתמיד שאני מדבר עם מישהו על הלהקה הזאת- הם תמיד מזכירים את final countdown בחייך- שיר יפה, אבל נווו מה זה רק מה שאתם מכירים! לדעתי הוא לא הכי טוב שלהם, יש להם שירים פשוט מעולים!!!!!

DAN1EL

New member
../images/Emo55.gifהאמת,

שגם אני מכיר רק את השיר הזה שלהם, וכשמזכירים אותם זה השיר היחיד שעולה לי לראש....

thepunk

New member
כמ METALLICA

ו-Nothing Else Matters .... ובמקרה הזה זה סתם שיר ואפילו לא אחד הטובים ...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifוואט דה פאאאאאאאאק?!?!?

מטאליקה ממש לא רק Nothing Else Matters ... הם ממש הרבה יותר...

thepunk

New member
נו בדיוק

זה מה שאני אומר אנשים מכירים רק את NOTHING ELSE MATTERS ... כל פעם שאומרים מטאליקה זה מה שכולם זוכרים ...

europe1990

New member
עוד דוגמה:: זה כמו שתגיד.

scorpions וכולם מכירים רק את: wind of change ווואט דה פוק- להקה משנות ה70 שקיימת עד היום- ואנשים מכירים רק את השיר הזה!!! זה מה זה מעצבן!

europe1990

New member
כן כן בהחלט- מי שרוצה לקרוא את

הכתבה- שיכנס לנענע -למיקסר בחיפוש שירשום- אירופה! לא מסובך- פשוט יש לי פה בעיה לתת לינקים-! נ.ב זה הסולן.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifבאמת אם אני אשמע שוב ...

מישהו שאומרים לו יורופ - מתחיל לשיר את פיינל קאונטאון אני מתחילה להיות אלימה... הם ממש לא רק פיינל קאונטאון - יש להם מוסיקה מצויינת, תורידו כמה שירים שלהם וגם אתם תבינו... יאיייייייייייייייייייי הם מתאחדיםםםםםםםםםםםםםםםםם... יאללה מי בא איתי להופעה שלהם?!?!?

europe1990

New member
דרך אגב- עוד מעט גם יהיה סבב הופעות

עולמי!!! נקווה שיגיעו לארצנו הקטנטונת!! מי שרוצה המלצות לשירים-שיבקש ממני!!!!!!!!!!!! הידעתם שאת סבב ההופעות הראשון שלהם- היה הם להקה מוצלחת נוספת-def leppard חח

europe1990

New member
בהחלט מעולה- חחח-זה מאותו

אלבום של countdown אוקי קבלו המלצות לשירים טובים!!::: ninja open your heart halfway to heaven carrie-אין קשר לסרט!! bad blood break free-הכבד on broken wings-הכבד love chaser girl feom lebanon-כן לבנון superstitous prsiners in paradise yesterdays news-המטאלי in the future to come-המטאלי heart of stone seven doors hotek-המטאלי screm of anger-ענקקקקקקקקקקקקק ויש עוד מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זה רק קמצוץ קטן של שירים מעולים!!

Davidson

New member
באמת להקה מצוינת!

europe אני לא מכיר הרבה שירים שלהם
באמת תודה על ההמלצות. ואם כבר מטאליקה, רוב האנשים שאוהבים את nothing else matters לא חושב שיתחברו למוזיקה הישנה (והמצוינת
) של מטאליקה זה סגנון שונה.

lestatgirl

New member
קראתי כתבה שהיה כתוב בה שהם אמורים

להגיע ל2 הופעות והם היו כבר כאן לא? אבל בלי כל קשר אל תפתח ציפיות לפי הפיסת מידע שהבאתי לך כמו שהיה עם RHCP זה תמיד יכול להתבטל ודרך אגב מזלט זה דבר חשוב נורא לכל מעריך ואני מעריכה אותם כי הם עושים מוזיקה אז בהצלחה להם ושלא יתמסחרו

למעלה