קיבלתי את המיני-אייפוד שלי!

../images/Emo32.gifקיבלתי את המיני-אייפוד שלי!

בצבע כחול, הוא ממש ממש פיצפון ויפה!
ואהבתי ת'קטע שאפשר להעביר אצבע מעל המקשים וזה מדפדף
אבל אני לא יודע איך אני מעביר ת'שירים שלי לסבס (המיני-אייפוד
) מישהו יכול להסביר לי בדיוק איך אני מעביר?

תגיד? אתה בסדר? מכל הדיונים פה

שגם אתה קראת והשתתפת, פתאום אתה לא יודע איך מעבירים את השירים ? זה אחד באפריל או משהו? טוב אם ממש במקרה אתה רציני אז גש לשאלות נפוצות של הפורום ותקרא ותוריד את המדריך של ידע שמופיע שם ואח"כ קח שתי אקמול ותתקשר אלי בבוקר

GoatGuy

New member
מזל טוב. (+שאלה)

למה לקנות את המיני כשבמחיר דומה (גם בארץ וגם בחול) אפשר לקנות את הדור השלישי 15 ג'יגה? הבדלי המידות לא כאלה קריטיים, ו15 ג'יגה לעומת 4 זה הבדל משמעותי...

תשובות לרועי ואלרונד../images/Emo9.gif

אלרונד, פשוט הייתי צריך להתקין את הדיסק שבא עם האייפוד ולא ידעתי אז נלחצתי
קיצר אחרי שהכנסתי ת'דיסק ומילאתי שם כמה סעיפים הוא אמר שצריך להטעין אותו אז המיניפוד שלי בהטענה עד הבוקר בינתיים ורועי, אממ אין לי שום צורך ב15 ג'יגה וגם לא ב4 גי'גה אפילו 2 ג'יגה היו מספיקים לי, ומכיוון שאני לא צריך אותו בתור הארד דיסק, העדפתי כבר לקחת את המיני

cool girl16

New member
זו הפעם השלישית

שאני כותבת את ההודעה הזו! כל פעם שאני לוחצת "שלח" אני מקבלת 404..גררר בכל מקרה, המון מזל טוב, מתארת לעצמי כמה אתה מתלה בומת להתטעין שירים, אבל חכה, תן לו טעינה ארוכה וטובה ואז תקרע אותו :) איזה קטע, פתאום חשבתי על זה: לשנינו יש אייפוד מניי כחול, שהשם שלו מתחיל ב-ס'..
בקיצר, פול מזל טוב...מווואה

cool girl16

New member
אייש, שגיאות..../images/Emo9.gif

מתלה בומת להתטעין= מת להטעין בו שירים

cool girl16

New member
חחחח

ביום שאתה תצליח למנוע מהחתול המותק שלי לא לקפוץ על המקלדת, אני אשתחווה בפניך. עד אז, תחיו עם שגיאות! חחח

לא נורא, גם החתולים המותקים שלי

בדיוק ככה חולים על מקלדת בעיקר אפל פרו לבנה נראה לי שהם לא אוהבים את המראה הנקי ורוצים משהו עם פרווה אכול ערסי

cool girl16

New member
נו באמת, ליגיטימי!

למה שהם יעריכו מכשירים אלקטרונים שאנחנו מבזבזים עליהם את מיטב כספנו? הרבה יותר קל לנסות להרוס אותם (ולפעמים גם להצליח) ואז להתסכל עלינו ולגרגר כדי שלא נעשה להם כלום.. מה, אני טועה?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחח צודקת

בגלל זה אין לי חתול אני מעדחף כלבה (קוקר ספיאל) קטנה חמודה שרובצת כל היום על הכורסא שלה

חתולים יותר נקיים מכלבים

זה בדוק בקטע של הללכלך את המקלדת
סתם צחקתי הם רק סתם אוהבים ללחוץ עליה זה מרתק אותם
תראה מה זה אפילו החתולים מתעניינים במחשבים lol

../images/Emo124.gifחוות דעת ראשונית!../images/Emo124.gif

למרות כל ההירתעות שלי מאוזניות כפתור, החלטתי בכל זאת לתת להן צ'אנס והופתעתי לטובה! מאוד מאוד לטובה!, הן נוחות בטירוף, בדרך כלל עם אוזניות כפתור אחרי 10 דק' שימוש האוזניים כואבות, פה אחרי ששמתי את הריפודים הקטנים הן כל כך נוחות! אני שומע בו מוסיקה כבר חצי שעה לפחות וממש לא מרגישים אותן, והאיכות שלהן זה מה שהכי הפתיע אותי לטובה זה האיכות תמיד חשבתי שהאוזניות "COBY" הענקיות שלי זה האוזניות הכי איכותיות שיש לי, והאוזניות הקטנטנות האלה של אפל פשוט שומעים מצוין כל צליל וצליל, וגם הווליום שלהם מספק ביותר! בדיסקמן שלי עם ה"קובי" הייתי שומע על 9 וחצי מתוך 10 (דרגת ווליום), אז פה אני שומע על טיפה יותר מחצי ושומע מצוין! (טוב דיי סיימנו להתלהב מהאוזניות להיום
) אחרי שהטענתי אותו משהו כמו 4 שעות הסוללה הוטענה עד הסוף, אז ניתקתי אותו מהחשמל, חיברתי לUSB, ובלחיצת כפתור העברתי 188 שירים תוך ממש פחות מ2 דק', מדהים! ואני לא מבין מה אנשים מתלוננים על זה שאי אפשר להעתיק לפי תיקיות! מה יכול להיות יותר נוח משיוט לפי ז'אנר, אמן, אלבום, שיר ממש נוח! בקיצור יש לי רק דברים טובים להגיד על המיניפוד, בקשר לסוללה שזה הדבר היחיד שהפחיד אותי קצת, אני עוד לא יכול להביע דעה מכיוון שאני משתמש בו פחות משעה אמממ אולי אני יגלה דברים טובים לשבח יותר מאוחר ויוסיף

AboveBeyond

New member
אוזנניות

החברה הכי איכותית כיום לאוזניות מיצירה - תקלוט ועד שמיעה בבית והליכה עם דיסקמן כמובן החברה - סנייזר הגרמנית אני בעיקרון דיגיי שיש לי אוזניות שלהם בשווי 1600 שקל hd 25 מיוחד לדיגיים תחום תדרים ואטימות גבוהה .. כמובן שאני לא משתמש בהם לאי פוד אני משתמש במה שקיבלתי הם אחלה איכות טובה מאד כמובן שיש להם(סנייזר) אוזניות כפתור ובעוד גדלים מומלץ!

היום אני אלך לקנות אוזניות חדשות

דווקא המקוריות של אפל כבר לא טובות ככה הגיעו מהבעלים הקודמים של האיפוד אני הולך היום לקנות את הKoss PortaPro הם קצת יקרות אבל שוות את הכסף

cool girl16

New member
דווקא אני סובלת

מהאוזניות המקוריות ומחפשת לי אוזניות איכותיות אחרות.. וגם אותי הסוללה טיפה מפחידה, לפעמים נדמה לי שהיא נעלמת לי סתם, אבל בכללית הכל נראה לי בסדר.. תהנה ותמשיך להוסיף לו שירים, שלא יעלב..

nadav144

New member
מזל טוב!

תתחדש!!! :) (מה אם איזו עצם לחברה??? אני דורש תמונה!) אגב, אני לא יודע מה איתך, אבל אצלי האוזניות לא מכוסות... אמנם, אחרי שעה של מוזיקה... אני חייב איזה עשר דקות מנוחה לאוזניים - אבל ביננו, מי שומע יותר. אבל הכיסוי השחור הזה שהגיע עם האוזניות... הורס את כל הקטע של הלבן!!! לכן גם אני לא חושב שאחליף אוזניות אף פעם (עד שבאמת יהרסו) אוזניות לבנות זה הכי סקסיייי

למעלה