../images/Emo124.gifחוות דעת ראשונית!../images/Emo124.gif
למרות כל ההירתעות שלי מאוזניות כפתור, החלטתי בכל זאת לתת להן צ'אנס והופתעתי לטובה! מאוד מאוד לטובה!, הן נוחות בטירוף, בדרך כלל עם אוזניות כפתור אחרי 10 דק' שימוש האוזניים כואבות, פה אחרי ששמתי את הריפודים הקטנים הן כל כך נוחות! אני שומע בו מוסיקה כבר חצי שעה לפחות וממש לא מרגישים אותן, והאיכות שלהן זה מה שהכי הפתיע אותי לטובה זה האיכות תמיד חשבתי שהאוזניות "COBY" הענקיות שלי זה האוזניות הכי איכותיות שיש לי, והאוזניות הקטנטנות האלה של אפל פשוט שומעים מצוין כל צליל וצליל, וגם הווליום שלהם מספק ביותר! בדיסקמן שלי עם ה"קובי" הייתי שומע על 9 וחצי מתוך 10 (דרגת ווליום), אז פה אני שומע על טיפה יותר מחצי ושומע מצוין! (טוב דיי סיימנו להתלהב מהאוזניות להיום
) אחרי שהטענתי אותו משהו כמו 4 שעות הסוללה הוטענה עד הסוף, אז ניתקתי אותו מהחשמל, חיברתי לUSB, ובלחיצת כפתור העברתי 188 שירים תוך ממש פחות מ2 דק', מדהים! ואני לא מבין מה אנשים מתלוננים על זה שאי אפשר להעתיק לפי תיקיות! מה יכול להיות יותר נוח משיוט לפי ז'אנר, אמן, אלבום, שיר ממש נוח! בקיצור יש לי רק דברים טובים להגיד על המיניפוד, בקשר לסוללה שזה הדבר היחיד שהפחיד אותי קצת, אני עוד לא יכול להביע דעה מכיוון שאני משתמש בו פחות משעה אמממ אולי אני יגלה דברים טובים לשבח יותר מאוחר ויוסיף