קיבלתי תעודת זהות

brunu

New member
../images/Emo32.gifקיבלתי תעודת זהות../images/Emo9.gif

קצת באיחור אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא חח. אגב...גם אצלכם לא כתוב לאום? אחי אומר שכבר לא כותבים. פחדתי שחשבו שאני לא יהודי חח.

היום: אולפן הטלוויזיה החדש והמשוכלל

הערב יתקיים ב- Blog TV יום שידורים מיוחד בו יחשף אולפן הטלוויזיה החדש והמשוכלל של
. השידור ימשך כשלוש וחצי שעות ובמהלכו נארח את הכוכבים הבאים: 20:00 - צחי אירני המנצח הגדול של האקדמיה לצחוק. ניתן להשאיר שאלות לצחי עכשיו בפורום ביפ. 21:00 - ניר לוי כוכב הטלנובלה "מיכאלה", יענה לשאלותיכם מפורום מיכאלה ומהצ'ט. 22:30 - קמילה פאליי , הכוכבת הסקסית של פרוייקט Y הראשון, תענה לשאלותיכם מיד אחרי שידור הפרק היומי של "פרוייקט Y2" בתוכנית Late Night חסרת מעצורים. את השידורים ינחה עודד אברהם. האינטרנט ללא ספק עולה היום כיתה. צפייה נעימה!!

../images/Emo25.gif../images/Emo68.gifמראה מראה שעל הקיר...

הערב ב-21:00 יתקיים ב- Blog TV בתפוז האירוע הכי מעניין בעיר: רייצ'ל לאב-פרייז'ר, זוכת תוכנית הריאליטי "הברבור", מתארחת Live מלוס אנג'לס, ועונה לשאלותיכם. השאלות והתשובות יתורגמו און ליין ע"י מתורגמנים ב-Blog TV. אז כמה באמת צריך לסבול בשביל להיות יפה?
התחרות בפורום קומיקס עומדת להסתיים. הזדמנות אחרונה להכנס לפורום ולהשלים את בלוני הקומיקס. לפרטים נוספים.
חידה מספר 2 של פורום מוזיקה ברזילאית התפרסמה היום. נסו את מזלכם ואולי היום תזכו בכרטיסי כניסה למועדון הפורטו לוקו.

לאה14

New member
חח תחדש../images/Emo70.gif מזל טוב../images/Emo70.gif

וממה שאני יודעת כבר לא כותבים אני עדיין יש לי חצי שנה אם לא שנה ככה

yoooni

New member
וואלה תתחדש ../images/Emo70.gif ובאמת לא רושמים

בלי לחץ

למעלה