קלטו איזה חלום!!!

../images/Emo32.gif קלטו איזה חלום!!!

אוקיי ככה חלמתי שאני יוצאת עם דודה שלי חבר שלה ואבא שלי לאיזה מסעדה בירושלים ואז אנחננו ניכנסים ואני רואה את מקפליי יוצאים מהמסעדה אמרתי אוקיי אולי אני מדמיינת והמשכנו לאכול כעבור כמה זמן יצאנו מהמסעדה והלכנו לאיזה אירוע שגם שמה ראינו את מקפליי ואז דאגי אוקי אז דאגי קם וכולם קמו ואז התחלתי להיתחרפן ורצתי לדאגי וניסיתי לתת לו נשיקה ואזהוא הלך לאיזה מישי והתחיל לירקוד כמו איזה פסיכי משנות ה80 ואז רציתי לבקש חתימה ולא היה לי דף אז הלכתי לאיזה ילדה אחת שהייתה שם עם עט אז שאלית אותה עם יש לה דף לתת לי אז היא אמרה מה את רוצה חתימה מדאגלף או משו כזה היא אמרה אז אמרתי כן ואז רדפתי אחרי דאגי כי הוא הם הלכו (זה היה מין בית מלון כזה) אז הם עלו למעלה ורדפתי אחרי דאגי ואז דאגי היסתובב אחררה וראה אותי ודיברנו והישתנשקנו ואז עלתה אחריו איזה מישי בלונדה שהיא הייתה חברה שלו לא כל כך ראיתי את הפרצוף שלה הוא היה מטושטש כזה היא הייתה עם שיער ארוך וחצאית מיני אז היא דיברה איתי ואמרה שאני לא יעז לגעת בדאגי ואז פיתאום יצאתי מין החלום הזה והתחלתי לדמיין שאני ודאגי חברים ושהוא אצלי בבית ואני יושבת עליו ומיצטלמים במצלמה ואני שואלת את כל הפורום כאילו שמתי תמונה שלי ושלא אמרתי לכל הפורום שתנחשו מי זה.. ואז פיתאום חזרתי לחלום שלי ומצאתי אותי ואז דאגי ואת הבבון השניה באוו מיטה ואנחנו ערומים ואז הרמתי את השמיכה כדי ליבדוק עם גם דאגי ערום אז הרמתי וראיתי את השיזון שלו שניראה דיי גדול ואז לא יודעת מה קרה אחרי זה נכון מוזר?!

לא.. בפעם האחרונה שבדקתי היה לי

36.6 שזה היה היום מלפני שעתיים.. וחלמתי אתזה אמש.. נישבעת לך... כן החלום מוגזם ודפוק אבל זאת האמת.. חלמתי אתזה...

Hip Hop star

New member
למה מוגזם?

זה חלום..חלומות אמורים להיות מוזרים... תגידי תודה שאת לא חולמת על הגיהנום. כבר 3 פעמים חלמתי ואת לא רוצה לדעת מהזה=|

מיסכנה...

בזמן האחרון המילה הארונה שיוצאת לימהפה לפני שאני נירדמת אזד המילה הזאת נימצאת בחלום שלי.. כדי שאני אדאג להגיד הרבה דאגי... חחחחחחחחחחחחחחח

Hip Hop star

New member
סתמי ת'פה../images/Emo11.gif

מה קרה לך?! ג'ונסי,תעיפי לה סטירה..היא מפחידה אותי....:-| 0_0

bar jones

New member
בדיוק באתי להגיד שאני הולכת

לסדר לה ת'מוח! איזה מחשבות ליטל... באמת !!!!! יווו איכס... גרמתן לי לדמיין אתכן יחד, איכסססס, ליטל.. מה עשית?!???!??

Hip Hop star

New member
אפילו בצחוק אל תגידי../images/Emo2.gif

אני אעיף לשתיכן סטירה..מה נסגר?!=|

חחחחחחחחחח...........

זה לא אני זה דאגי חחח.. סורי שגרמתי לכם לחשוב כך ומור תפסיקי לדמיין זאת!!!!!!! אויי גם אותי זה התחיל להגעיל...

חלמתי איזה חמישים פעם שאנחנו חברים

חחחח.. למי לא הייתה את הפנטזיה הזאת?

לא אבל לא חלמתי שאנחנו חברים...

כפי ששמת לב למה שסיפרתי... לא היינו חברים כי בחלום יש לו חברה... ולמי לא הייתה את הפנטזיה הזאת?! לאנשים שלא מכירים אותו?! עם יש דבר כזה...

הצילוו \ה כבר מתחיל להפחיד אותי..

כן אני יודעת שמקפליי לא מפחידים כי הם לא ניראים כך.. אבל בזמן האחרון אני חולמת עליהם יותר מידי!!!!!!!!! כל יום בלילה אני חולמת עליהם רואה תמונות שלהם בחלומות שלי שהם מדברים איתי ושאני ודאגי מיתנשקים שאני פוגשת אותם ושאחנו ממש חברים טובים!!!!!!ולפני איזה כמה דקות מישו באייסי הוסיף אותי ונחשו מה... קוראים לו דאגי פוינטר והוא מבריטניה והוא בת 18... וכן כן הוא נולד בתאיך של דאגי... לימרות שרוב הסיכויים שזה רק איזה דביל... ולא דאגי.. דיייייייי אני יודעת שזה כל חלומה של תינוק לחלום על מקפליי ושיופיעו לה בחלומות כל לילה וזה תענוג תאמינו לי.. לודוגמא היום חלמתי שדאגי כימעט הורג אותי!!!!!! זה כבר מתחיל להפחיד אותי!!!!!!!

למעלה