קלרה מארחים את מייקל הרפז

../images/Emo32.gifקלרה מארחים את מייקל הרפז

שי 360 וסאבלימינל להשקת הסינגל החדש "מי זה" בקלרה בר מסעדה הנמצא בהרברט סמואל - מתחם הדולפינריום ביום שישי 10.7.09 הליין מתחיל ב13:00 וההופעה אמורה להתחיל בסביבות 15:00 כל הפרטים איוונטים הבאים בפייסבוק: לינק 1 לינק 2

הכניסה ללא תשלום

באיוונט שפתחתי בפייסבוק שמתי לינקים לפייסבוקים של המארגנים של הליין. לכל השאלות את יכולה לפנות לאחד מהם.

מייקל בהופעה בדיטרויט

ב8.8.09 מייקל מגיע להופעה נוספת בעיר מולדתו דטרויט במישגן שבארה"ב כל הפרטים בלינקים הבאים

TetiBETTY

New member
דוד שלי גר שם..בא לביקור בארץ והשבוע יחזור

חבל שאני לא יכולה לחזור איתו

עידכונים נוספים לגבי מייקל

טקס פתיחת המכביה ישודר בשידור חי יום שני 20:15 בערוץ הראשון
מגזין מעריב לנוער ממשיך לחלק לכם גם השבוע כרטיסים לאירוע המדהים של השנה טקס פתיחת המכביה חי בהנחיית מייקל הרפז כל הפרטים במגזין מעריב לנוער החדש 8.7.09 גיליון מספר 2675

תמונות וחוויות מההופעה של מייקל עם שי 360

בקלרה:מייקל וכל הצוות של תאקט הגיעו ב14:00 בערך גם להתכונן להופעה וגם לחגוג את השקת הסינגל החדש "מי זה?" היו שם אומני משפחת תאקט:איציק שמלי,מטרו,סיוון,סאבלימינל,ושי 360 כמובן וגם הגיעו החברים ליאור מיארה ואלון דה לוקו לפרגן. שוחחתי המון עם מייקל שבקרוב נוסע לדיטרויט ויופיע שם 4 הופעות,בנוסף הוא גם אירגן לי סינגל של "מי זה?"וכתב לי עליו הקדשה
ב17:00 שי 360 עלה להופיע יש לו שירים מצויינים ובשיר לפני האחרון הזמין את מייקל וסאבלימינל לשיר את "מי זה?" עשיתי וידאו למי זה? והעלתי אותו לפייסבוק הנה הלינק וכשמייקל עלה לבמה הספקתי גם לצלם מספר תמונות. היה מאוד מאוד כייף בהופעה ואני מחכה להופעות הבאות ולפרוייקטים הבאים של מייקל

למעלה