קנו לי MINI I POD

../images/Emo32.gif קנו לי MINI I POD

קנו לי מיני אייפוד.... יה הו....אנ מאוד שמחה.... כי יש לי מיני אייפוד..... לא קשור אני יודעת...בעצם קצת... כי יש עליו 4 דיסקים של גרין די.....חחחחח.....

PitZzahat

New member
אוי נחמד... תתחדשי!

כמה נפח? (גם אני רציתי ליומולדת.. אבל קנו לי בסוף נגן אמפישלוש רגיל...)

BlueBeIl

New member
תתחדשי../images/Emo13.gif

מה ההבדל בין מיני איי פוד לרגיל?

PitZzahat

New member
מיני הוא בגודל של אצבע ארוכה כזה,

כמו אמ פי 3 רגיל. איפוד רגיל הוא מכשיר גדול יותר עם תפריט וצג גדולים. ואם אני לא טועה יש בו הרבה יותר אופציות. (ז"א לא רק ניגון שירים.)

whatascene

New member
אין הבדל כזה גדול בגודל שלהם

באייפוד הרגיל (כמו זה שלידי P: ) יש משחקים, לוח שנה, אפשרות להכניס כרטיסי ביקור של אנשים ונראה לי עוד כלמיני דברים כאלה. בקשר למוזיקה, אני לא יודעת איך זה במיני, אבל יש אפשרות להתעסק עפ הסאונד, לעשות אותו קלאסי, אקוסטי, מטאלי... ממש הרבה. וההבדל העיקרי הוא שמיני מגיע בגדלים של 4\6 ג'יגה והרגיל ב20 ג'יגה.

אאאמ.....

גם במיני אייפוד יש משחקים לוח שנה ואפשרות להתעסק עפ הסאונד.. וכמו שאמרת ההבדל העיקרי הוא במקום.... קיים גם אייפוד שופל שיש בו 512MB. שפשר לשמוע בו רק מוזיקה.והשיריפ כל הזמן מתערבבים (בגלל שהו שופל.) וגם האאיפוד שופל והאיפוד קיימים רק בלבן והמיני אייפוד בורוד כחול (כמו שלי) ירוק ואפור...

וקבלו:

הנה תמונות... ואם כבר..מישהו יודע איפה אפשר להשיג שלט למיני איפוד (אם מישהו יודע על מה אני מדברת...) אם כן תגידו לי...כי חיפשתי בכל מני אתרים ואני לא מוצאת...(אני יודעת שאנחנו בפורום גרין דיי ולא בפורום של הנגן איפוד..)

whatascene

New member
שלט? כמו זה של האייפוד הרגיל?

ממ.. אני יודעת שמייבאים אייפוד לארץ, אז תתענייני בחנויות כאלה, חנויות של מכשירי חשמל. יש לו בכלל חיבור לשלט?

whatascene

New member
השאפל בכלל לא משהו לפי דעתי..

הוא בא גם בג'יגה. ואפשרות לשאפל יש גם באייפוד רגיל. חוצמזה שיש גם אייפוד צבעוני לתמונות וגם אייפוד של U2 בשחור ואדום עם החתימות שלהם מאחור.

coullette

New member
מה זה בכלל אייפוד?

מישהו מוכן להסביר לי? ....i feel so left out sometimes

whatascene

New member
חח זה נגן mp3 של אייפוד

בערך הכי מצליח בתחום www.apple.com/ipod

למעלה