קנייה באמזון

with or without

New member
../images/Emo32.gif קנייה באמזון

לא קשור לכלום, אבל בכל זאת... מישהו יכול לכתוב לי מדריך מפורט לקנייה באמזון?, כי בחיי שאין לי מושג איך
ויש כמה דברים משם שאני מעוניינית לרכוש...

richter

New member
מעולם לא הזמנתי משם משהו,

אבל קשה לי להאמין שזה שונה או מסובך יותר מקניה בכל חנות מקוונת אחרת

with or without

New member
העניין הוא,

שאין לי מושג איך קונים מחו"ל... האם מומר לי אוטומטית הכסף משקל לדולר לאחר ביצוע העסקה? (כי הרי אין לי דולרים בחשבון) האם אני צריכה לשלם מכס? ואם כן, האם זה יורד אוטומטית מהתשלום? איך אני רושמת את הכתובת?, רק את שם המדינה באנגלית ושאר הכתובת בעברית ובישראל כבר יטפלו בזה?, או שכל הכתובת באנגלית? וכו.. וכו... יש פרטים שאני פשוט לא יודעת לגביהם

richter

New member
זה די אינטואיטיבי בסה"כ

בתור התחלה אי אפשר לקנות עם כל כרטיס אשראי. למשל עם כרטיס אשראי צעיר/חייל בדרך כלל אי אפשר לדעתי. אם זה המצב אז צריך עם כרטיס אשראי של ההורים. יש עוד אופציה שאני לא בקיא בה שהיא כרטיס אשראי בין לאומי חד פעמי שקונים בדואר וטוענים בסכום הרצוי ההמרה לדולר מתבצעת אוטומטית ויש על זה עמלה כמובן (לא משהו רציני) לגבי המכס אני לא יודע לומר בדיוק. אני חושב שעל חבילות עד 50$ אין מכס ומעל יש מע"מ אבל גם זה לא תמיד את הכתובת רושמים רק באנגלית כמובן

with or without

New member
קודם כל, תודה על היחס ../images/Emo140.gif

לגבי כרטיס האשראי, ידוע לי... ואגב אני כבר כמה שנים מעל 20 כך שאני מעבר לכרטיס אשראי צעיר/ חייל
ולגבי הכתובת... בטוח שאת הכתובת המלאה צריך באנגלית? לא מספיק פשוט לרשום ISRAEL ואת המשך הכתובת בעברית וכבר בארץ יטפלו בזה? בעצם, עזוב, תוך כדיי שכתבתי את זה הבנתי עד כמה השאלה הזאת מגוכחת LOL
ושוב תודה

אנשים יקרים!

אנשים יקרים! פורום "על טבעי" בתפוז החליט לעשות צעד להבאת כוכבי הסדרה האמריקאית לארץ! אז גם אם זה לא ממש חשוב לכם, אנא חתמו על העצומה (זה לוקח משהו כמו 8 שניות) ושלחו לכמה יותר אנשים שאתם מכירים. בעזרתכם נוכל לשמח אלפי בחורות (טוב, נו, גם בחורים) ישראליות! http://www.atzuma.co.il/petition/mcrforever/1/1000...

למעלה