קעקוע חדש.. כואב......
A apl New member 8/1/04 #6 תתחדש!הוא יפה ואני גם רוצה אחד כזה יפה בין השכמות. אם יהיה אומץ לסבול מקצת כאבים,אז אעשה פייה או משו וכמה עלה לך?
תתחדש!הוא יפה ואני גם רוצה אחד כזה יפה בין השכמות. אם יהיה אומץ לסבול מקצת כאבים,אז אעשה פייה או משו וכמה עלה לך?
A apl New member 8/1/04 #7 תתחדש!הוא יפה ואני גם רוצה אחד כזה יפה בין השכמות. אם יהיה אומץ לסבול מקצת כאבים,אז אעשה פייה או משו וכמה עלה לך?
תתחדש!הוא יפה ואני גם רוצה אחד כזה יפה בין השכמות. אם יהיה אומץ לסבול מקצת כאבים,אז אעשה פייה או משו וכמה עלה לך?
T tough אנגורה New member 10/1/04 #13 מ ה מ ם ../images/Emo140.gif ישמע מוזר אבל היא דומה לי (חוץ מהרגליים הארוכות!
S ScorpioID New member 11/1/04 #14 חחחחחח אפשר להכיר אותך? סתם... האמת היא ששמתי לב שהיא לא דומה לאף אחת שהכרתי... למרות שיחסית יש לה תווי פנים מוכרות....
חחחחחח אפשר להכיר אותך? סתם... האמת היא ששמתי לב שהיא לא דומה לאף אחת שהכרתי... למרות שיחסית יש לה תווי פנים מוכרות....
T tough אנגורה New member 13/1/04 #15 הנה אני...... בציור...... לא באיכות משהו...(טוב נו היא ממוסגרת והפלאש.....בלה בלה בלה...) דומה קצת לא?!?!?!!?
הנה אני...... בציור...... לא באיכות משהו...(טוב נו היא ממוסגרת והפלאש.....בלה בלה בלה...) דומה קצת לא?!?!?!!?