קפוא...שלג!!!!

keynant

New member
../images/Emo32.gif קפוא...שלג!!!!

לי יש שלג!!! גדול!!!! ונפתח בסקר קטן-אתם אנשי חורף או קיץ?

limilu

New member
שלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאג!

גם לנו יש שלג! יש! אני אנשת קיץ.

Athaclena

New member
חורף חורף חורף!!!

אבל אני במרכז ואין שלג
בקושי היה אפילו ברד...

keynant

New member
אני בקיבוץ מנרה בצפון...

עדיין יורד כאן שלג, מאתמול בבוקר..

The Mad Hatter

New member
רעים. :/

גם אני רוצה שלג.. אני מניחה שאני אדם של חורף. למען האמת, אדם של סתיו יהיה יותר מדויק, אני חושבת. העונה הכי נעימה. בכל מקרה, במרכז לא היה כלום. לא שלג. רק הרבה גשם באמצע הלילה ורוח שדאגה להרעיד את פעמוני-הרוח של השכנים ולדאוג לזה שאני לא אצליח להירדם כל הלילה. אז נכון להרגע אני מתקיימת על קפה. :/

gaspode

New member
חורף. כמה שיותר חורף יותר טוב.

וכרגיל, אני, מגיבה באיחור אופנתי אם בכלל. האם אני בכלל יכולה להרשות לעצמי להיקרא חברה בפורום...? רגשי האשם מכרסמים בי ומדירים שינה מעיניי (יחד עם אינטגרלים, כמובן).

wild sands

New member
חולק על דברייך ומחליק על השלג

אני איש של קיץ. וחום. ושמש. כל כך של קיץ, שעכשיו ביליתי שבועיים באפריקה (איפה שהקיץ מתחבא כשהחורף חוגג אצלנו). חזרתי ישר לשלג. מה אומר, ללכת עם שיזוף כשמסביב לבן זה חדש בשבילי.

ויימס

New member
האם את יכולה להרשות לעצמך להיקרא

חברה בפורום...? הבה נבחן את השאלה- היית כותבת הרבה בזמן שהיו הרבה הודעות וברגע שנהיה קצת קשה נטשת 3 וחצי אנשים קטנים ומסכנים לשבור את הראש מה לעזאזל לעשות כדי שהפורום הבין כה וכה גווע לא יתפרק לחתיכות קטנטנות...? ...כן!!! את בהחלט יכולה להרשות לעצמך להיקרא חברה בפורום...! זאת התנהגות טיפוסית לחלוטין לחבר פורום ממוצע...
אבל זה לא פוטר אותך מלעשות טקס קבלה!!!!!

ויימס

New member
פשששייי, איזו היענות מרשימה!

אולי נשנה את שמנו לפורום מזג אויר, נראה לי שהפורום יזוז בקצב הרבה יותר מעניין ככה... אני מרגישה בנאדם של חורף כשמתחיל החורף ובנאדם של קיץ כשמתחיל הקיץ. שינוי עושה לי טוב, כנראה. כל מי שיורד אצלו שלג מניאק. באריאל ירד שלג לשתי שניות בדיוק ובקושי הצטבר על הקרקע לפני שהוא נמס. מזל שהייתי בתל אביב ולא ראיתי את זה, סתם הייתי מתבאסת.

WoLf GuY

New member
קיץ רולז!

קיץ, קיץ ושוב קיץ! למי יש כוח להיות סגור בבית וללכת עם שמונים ושתיים שכבות? קיץ!! אחח.. אני מתגעגע!

ויימס

New member
הממ, כמעט נמלטת... ../images/Emo123.gif

איך לא שמתי לב? ההודעה שלך שם כבר יומיים, אני בטח מזדקנת... השאלה היא- האם אתה מצטרף לפורום היפה שלנו? או שסתם באת לבקר כדי לדבר על מזג האויר? (אתם רואים, פורום מזג האויר מביא הרבה יותר אנשים)

gaspode

New member
מזג אוויר

כמעט שכחתי, אבל לדבר על מזג האוויר זה ממש שפל המדרגה לטעמי.

ויימס

New member
עובדה שרוב חברי הפורום

מצטרפים בשמחה לשירשור מזג האויר אך טומנים ידם בצלחת כשמדובר בנושאים הקשורים לפורום עצמו... מה זה אומר? אם דיבורים על מזג האויר הם שפל המדרגה, האם דיבורים על ספריו של טרי הם המרתף? מערכת הצינורות שמתחת לרצפה? ...just wondering

למעלה