קצת להכנס חיים לפורום

../images/Emo32.gif קצת להכנס חיים לפורום../images/Emo168.gif

בואו נעשה שירשור סרטים.... סתם נדבר על סרטים שראינו וכאלה... אני פשוט מת על סרטים (במיוחד אחרי שסוף סוף יש לי די וי די בחדר

jingle bell

New member
כן זה מאגניבבבב../images/Emo12.gif

חזרזיר... זה הסרט הכי טוב שהייתי בו אי פעם וכולםםםםםםם דיגיליבם גשם יורד פה! דיגיליבם בם בם! ביי הוכמן

כן חן שמעו על שר הטבעות שלך../images/Emo163.gif

אממממממממממממ בגלל שקנו לי די וי די חדש.. לבית!!! לכל הבית!!!! אני לא ט'חונה להבדיל מהוכמן... אז יש לי 100 סרטי די וי די.. וכל יום רואים 2 וככה זה נחמד.. אתמול ראיתי את להציל את נמו אמממ חיוך של המונה ליזה ועוד סרט שנרדמתי כי הייתי קצת עייפהואני לא זוכרת איך קוראים לו..

סרטים! ../images/Emo110.gif

אתמול סתם בשיא הספונטניות הלכתי (עם חתיכת עוף ביד לא לשאול) לחברה שלי, לאמשנה היו שם עוד כמה חברים, הלכנו לעיר, פגשנו עוד כמה חברים שהזמינו ת'צמם
. לקחנו את הצלצול. פעם ראשונה שאני רואה. טוב אז כמעט השתנתי במכנסיים מרוב פחד. ואני כולי לחוצה מכל תזוזה בסרט (ואופס לא גזרתי שנים ציפורניים) וכל רגע נעצתי ציפורניים בידיד שלי.. אווץ'. בכל מקרה, אני בטוחה שרובכם ראו, ואם לא, אז לא מומלץ לחולים ונשים בהריון. זה באמת הפחיד תי. אבל סרט טוב

טוב... ../images/Emo168.gif

אז ראיתי שבוע שעבר את פרל הארבור... זה כזה טוב... יום שישי שבת הבאתי את "ראש המדינה" ו"מילה של גבר" שניהם סרטים טובים... דיי אהבתי אותם... ואתמול באו אליי חברים עם שר הטבעות... ראינו חצי.. והוא בסדר...לא יותר מזה... עשו ממנו יותר מדי...

Holy Cow4

New member
אם כבר סרטים

ואנחנו מדברים על סרטים איכותיים, כן? אני ממליצה לכם על "12 קופים". סרט גדול! ממליצה גם על "מועדון קרב". הכי הכי ממליצה על "Empire Records" - או בתרגום לעברית הכי נכון שהמתורגמנים החליטו לעשות לו - "רקורד חזק". זה להשבוע. חן, תראה Empire!

Holy Cow4

New member
סגנון מגניב! ../images/Emo80.gif

חחחח... סתם! איזו מצחיקה אני! .... לא! אמפייר זה קומדיה. ואם אתה מחפש עוד קצת פרטים - משנת 1995. סרט גדול! וכמו שאני מכירה אותך (לא הכי טוב, אבל כמו...) אתה אוהב מוז'ישקה, וזה על חנות תקליטים, סו איי גרנטי יו - הרבה מוזיקה... איכותית!

flying eagle

New member
אמממ

אתם בטוחים שאתם רוצים שאני אתחיל? כי זה יהיה על סרטי דיסני ללא הפסקה. סתם גם ראיתי את "רומאו ויוליה" שעשו עם לאונרדו דיקפריו. סרט ממש יפה. שלא לדבר על הסיפור של הסרט שהוא כבר ידוע ביופיו...

סרטים מומלצים + נצלוש ../images/Emo104.gif

(עמית כותבת, סתם משתמשת לנועם במחשב) 1. רקוויאם לחלום 2. פייט קלאב (!!!) 3. מלך האריות :) 4. מטריקס הראשון :) והנצלוש!! אתמול הייתי ב"הופעה" של יהלי ושחר בהיפודרום. כל מי שאמר לי שההופעה של היהודים בנמלה הייתה זוועה, היה בורח מההופעה הזאת ומהר. באמצע ההופעה מיקרופון אחד נדפק אז יהלי ושחר השתמשו באותו מיקרופון (יהלי עשה פרצופים של "קח אותי שחר, קח אותי כאילו אין מחר"), הייתה הפסקת חשמל באמצע והסטנד של המיקרופון כל הזמן עף ככה ששחר שר על הברכיים. אה, ועוד פאק- היה ח-ם אז שחר הופיע בלי חולצה (
). היה קטע שהרג אותי מצחוק שמישהי (אם המישהי הזו כותבת פה אז שלא תעלב:)) נתנה ליהלי את הסיגריה שלה כדי להתלהב שהם עישנו ביחד אז הוא לקח לה אותה ולא החזיר (
) ודבר אחרון.. חיפשתי כמה חברות שלי ליד איזה חלון מסוים ואיך שפתחתי ת'חלון ראיתי את יהלי ושחר עומדים שם אז סתם דיברתי איתם ויהלי אמר שהם יבואו להופיע בצפון עוד פעם :) הם פשוט מלכים. אנשים פשוטים שמסתכלים לקהל בעיניים ולא מלמעלה. זה בדיוק מה שאני כל כך אוהבת בהם :)

חחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo168.gif

איזה באסה כל כך הרבה תקלות בהופעה אחת....

MiToOsH

New member
יותר באסה זה לבוא להופעה של 5 ../images/Emo104.gif

שירים

למעלה