קראתם את הספר החדש של לפיד?

../images/Emo32.gif קראתם את הספר החדש של לפיד?

יאיר לפיד, התכוונתי. ביומיים האחרונים פתאום מצאתי זמן לקרוא - מאוד אוהבת ברמת התולעות ודי מזניחה. וככה קראתי לי את שתי הרכישות האחרונות מהסופר פארם, הסיפורים של רם אורן (חמוד) והחידה השישית של יאיר לפיד. אני מאוד מאוד אוהבת את הכתיבה שלו, ומתגעגעת לטור שלו במעריב (חתמנו על ידיעות). וכל כך נהניתי.. הנושא קשה, אבל כתוב כל כך יפה (טוב אולי יפה זו לא המילה, אבל שוב, הכתיבה שלו תמיד מהנה אותי) ואפילו - בכיתי בסוף, התאמינו? ואם בספרים עסקינן, יש לי דווקא שתי המלצות - נערה עם עגיל פנינה ובית צבעו (של גרישם שתמיד היה אהוב עלי). אז אם למישהו פה יש טעם דומה לשלי אשמח להמלצות...אי אם בק...

RandB

New member
../images/Emo32.gif לא צריכה להתגעגע

הטור של יאיר לפיד מופיע בכל יום שישי גם במהדורת האינטרנט של מעריב (www.maariv.co.il)

השבוע סיימתי את בית צבוע

ממש נהניתי. התחלתי עכשיו את ליהיא לפיד. אנחנו ממש מתואמות, הא? גם אני השבוע ממש לא מפסיקה לקרוא. איזה כיף!

meira

New member
גם אני אהבתי, כל כך לא "גרישמי"

וגם ליהיא לפיד - מאוד זרם לי. קראתי אחרי הלידה של אור. מה עוד אהבתי? 100 חורפים של מיכל שלו ואשת איש של שלי יחימוביץ. מאוד אשמח לעוד המלצות, בעיקר על ספרים חדשים. אני מתכננת פשיטה על סטימצקי כשאני לארץ

קראתי את החידה השישית של יאיר לפיד

לפני מספר שבועות. גמרתי אותו בכמה שעות. לא ספר עמוק אבל נעים מאוד לקריאה וגם מרגש. גם אני בכיתי בסוף ולא יוצא לי מהראש המשפט של הילדה: "יערה יערה יערה, קוראים לי יערה יערה...". שירלי.

רותי ע

New member
קראתי עכשיו את הספר של הלפידה

(ליהי) ואיזו נוסטלגיה הוא עורר בי לאותם ימים בבית החולים עם תינוק קטן. וזה מאוד רלוונטי בשבילי גם היום. אבל למעט כמה קטעים נחמדים לא נראה לי שזו יצירה ספרותית גדולה...

למעלה