קראתם ב 7 ימים על הסחר בגורים

דיאנה1

New member
../images/Emo32.gif קראתם ב 7 ימים על הסחר בגורים

גזעיים? איזו כתבה עצובה. ממש הזדעזעתי. במיוחד מהתאור איך קורעים אותם מאמותיהם כשהם עדיין יונקים, כדי שיגיעו לארץ כשהם מספיק קטנים וחמודים כדי להמכר טוב, ומטיסים אותם צפופים 5 בכלוב של אחד, עם מזון מוצק שכמובן עדיין לא מתאים להם. ואם תופסים אותם בארץ מיד שולחים אותם חזרה (כי מרחמים עליהם ולא רוצים להרוג אותם, כפי שדורש החוק), כשסביר להניח שלא ישרדו שוב את הדרך הזו. כל כך עצוב, מצד אחד כלבים מקסימים נמקים בכלביות בארץ כשכל חטאם הוא שהם אינם גזעיים, מצד שני גורים מסכנים עוברים את כל הייסורים האלה כשכל חטאם הוא שהם כן גזעיים.

קראתי ונשבר לי הלב../images/Emo14.gif

הכל למען בצע-כסף. אנשי אכזריים, אכזריים. אנחנו את הכלב הבא נאמץ הצער בעלי חיים. מה שאנשים לא יודעים, ולצערי לא הובהר מספיק בכתבה, זה שכלבים גזעיים גם אלו שהם טהורי-גזע, הגדרה מבחילה, הם מאוד מאוד חולניים וממש לא כיף לגדל כלב חולני, וזה מנסיון. בוני היא כלבה נהדרת, אבל הוצאנו עליה המון כסף על טיפולים רפואיים, ועברנו איתה שבעה מדורי גיהינום, עד שעלו על המחלה שלה. ד"א אגב, יש לה משהו דומה למה שהיה לבר, ועד היום היא על סטרואידים ובגלל זה היא פרונת שמנמונת..

דיאנה1

New member
ודווקא בר לא גזעי ../images/Emo13.gif

נולד להורים צברים מעורבים בעצמם... הזכרת לי את הכלב הקודם של בעלי, שהוא מאד אהב (האמת, עם כל אהבתי לכלבים, אף פעם לא הבנתי למה) הוא היה גזעי ומאד חולני, וגם תוקפני. אתמול ב"הארי פוטר" פתאום הוא קורא ברגש: תראי, הנה גונזולה! (זה היה שמו של היצור). באמת, הכלב של האגריד וכלבו לשעבר של ניר דומים כמו שתי טיפות מים. כל פעם שהראו את הכלב בסרט שמעתי אותו ממלמל "איזה יפהפה". מדובר במסטינו נפוליטנו, למי שמכיר, בעיני די רחוק מ"יפהפה". טוב, נו, האהבה... לגבי בוני, שהיא באמת מקסימה ומתוקה, לפחות הרווחת את אחד היתרונות הגדולים של כלב גזעי - היא אוהבת ילדים וסבלנית אליהם, כפי שאפשר לצפות מהגזע שלה. בכלב מעורב אי אפשר לדעת מראש. הכלבה שלי לא ממש אוהבת ילדים. כל פעם שבר מושך לה בזנב היא מתחילה לנהום.

חחחח, אבל הוא "גזע טוב", לא???!

בעקבות ההורות לבוקסרית, נחשפנו לעולם שלהם, ומה שלמדנו, זה שיש מספיק בוקסרים "לא גזעיים", כלומר חסרי תעודות ואילן יוחסין מפואר, שמשוועים לבית חם. רבים מהם, רבים מידי, מגיעים למכלאות ברחבי הבית. אנחנו לא נוותר על בוקסרים, רק לא נשלם אלפי דולרים. גם בוקסר מעורב טוב לנו. העיקר שיהיה לו אף כמו של בוני. ותמסרי לניר שאני איתו הפעם, ולא איתך- אלה כלבים יפהפיים!

הכלבה המקסימה שלנו מצער בעלי חיים

לצערי גם היא לא בדיוק הכי אוהבת ילדים כי היא "תינוקת" בעצמה. אז ככה אנחנו מגדלים שני תינוקות. הם כל הזמן רבים על הצעצועים ובטוחים שהצעצועים של השני יותר מוצלחים. ככה כל אחד בתורו נעלב כשהוא לוקח צעצוע לא שלו, ואני כמו שוטרת צריכה להחזיר לבעלים החוקיים של הצעצוע. ממש אי אפשר לרצות אף אחד. שניהם מאוד תובענים לתשומת לב ונו... זה ברור מי זוכה בקטע הזה. העוזרת כל הזמן מספרת שברגע שאני עוזבת את הבית הכלבה נדבקת אליה ולא נותנת לה לעבוד. עד כדי כך היא חסוכה בתשומת לב.

דיאנה1

New member
מה זה התמיכה הגורפת הזו בבעלי?

מה עם קצת אחוות בנות? תמיכת אמהות? משהו? האמת, הוא נורא שמח לשמוע שיש עוד שחושבים שזה כלב יפה.

ואפרופו כלבים וילדים משיכות ונשיכות

אני חייבת לצרף תמונה של תומר באחד ממשחקיו הרבים עם הכלבה הלא גזעית שלנו שנלקחה מתנו לחיות לחיות.

אם התכוונת לבחירת הכלבה הרי שאני

בכלל לא בטוחה שעשינו בחירה טובה. היא כלבה איומה. היא עדיין עושה צרכים בבית (בגיל כמעט שנתיים), נובחת על כל מה שזז והכל בגלל פחד כי היא מפחדת מהצל של עצמה. גם הבאת מאלף לא עזרה והיא ממשיכה בהתנהגות מחפירה הן כלפי כלבים אחרים והן כלפי זרים (מבודרים וילדים) א-ב-ל עם תומר זו אופרה אחרת. הם מסתדרים נהדר והוא מת עליה. לפעמים אני חושבת שאנחנו סובלים את כל השטויות שלה רק בשבילו כי הוא נהנה ממנה כל-כך. לנו למען האמת כבר אין כוח אבל היא כבר בת משפחה ואנחנו אוהבים אותה לטוב ולרע ואין מה לעשות. אגב, צבע השיער שלה כמו שלי וכמו של תומר אז אנחנו צוחקים שכל הילדים שלנו יצאו דומים לאמא... שירלי.

דיאנה1

New member
../images/Emo6.gif ואצלנו אומרים איך אחת יצאה

שחורה משחור והשניה בלונדינית... (ויש האומרים: טוב שלא ההפך... למרות שבעיני שיער שחור זה מקסים והייתי מאד מרוצה גם ההיפך. ואם כבר הגענו לזה, לאחר שבר נולד שאלו אותי באחד הטלפונים: נו, הוא בלונדיני כמו שון? מה לא?! אוי, כמה חבל! ואנחנו קיווינו. אין גבול.) באמת נראה שהיא כלבה קשה, בטח לקחתם אותה בגיל מבוגר. אבל אם היא נהדרת עם תומר זה שווה הכל. ליידי מצאה בית חם בגיל 3 שבועות, אחרי שמצאו אותה בפח האשפה, אז אין לה בעיות התנהגות, היא סתם קלפתע...

אני יכולה לתקן אותך קצת?

לא כל כלב גזעי, הוא בהכרח חולני. לרוב הכלבים הגזעיים יש "נקודות תורפה" המתאימות לגזעם ועלולות לגרום להם למחלות ונכון שהסיכוי שלהם לפתח מחלה הוא גדול יותר מאשר לכלבים המעורבים...אבל...זה לא בהכרח ויש כלבים גזעיים רבים שהם בריאים עד יומם האחרון...

עדי, מקובל עלי לגמרי.

לנו אמר הוטרינר, בתחילת הרומן הממושך איתו, שלכל גזע יש את הצרה שלו. ולצערי, זו אכן צרה צרורה. וזה הימור גדול.

נכון מאוד! זה באמת הימור...

יש לנו זוג חברים שאחרי טיפולים אין ספור בשאר פיי שלהם, הם פשוט הרימו ידיים ומסרו אותה...היא עברה אין ספור ניתוחים (בגלל הכפלים) והבעיה לא נפתרה ולהם כבר לא היה כוח נפשי... אני לא בטוחה מה אמורה להיות הבעיה בגזע של הסמויד (שזה פאן), אבל לפי ההסטוריה שלו, אני מהמרת שזה בעיות קיבה...כי היו לו דלקות מעיים רבות... אבל הם כמו הילדים שלנו (בעיני) ואם יש בעיה, אז מטפלים.

גם בשבילנו היא ביתי הבכורה ממש

וקטע עצוב עם השארפיי- כשהיינו אצל הוטרינר, הגיע זוג צעיר, ממש אחרי צבא, עם גור שארפיי קטןטן. הוא היה חצי קירח, מלא פצעונים, ונראה ממש מוזנח. אחרי שהם הלכו, שאלנו את הוטרינר מה הסיפור, והוא אמר שהוא ממש סובל, ושכנראה שני ההורים שלו היו ממש חולים, ושהוא פשוט תוצר של זיווג מאוד לא מוצלח, למרות אילן היוחסין המפואר מאחוריו. הגור היה ממש אומלל, ונוצר כדי שימכרו אותו.נקודה. חיים של סבל חיכו לו. חבל חבל חבל. אסור להרביע ככה, בלי שום אחריות על הגורים.

גם לנו יש בוקסרית ../images/Emo107.gif

בשם שינה . והבעיות העיקריות שנחשפנו אליהן הן הפלצות
בלתי נסבלות ונחירות שמעירות את כל הבית
. מוכר?

למעלה