קרה לכם פעם שתכננתם יום מ-א עד ת ואז...

../images/Emo32.gifקרה לכם פעם שתכננתם יום מ-א עד ת ואז...

ה
המעורר שלכם החליט לדפוק את זה בצורה הכי טוטלית שיש? היה צריך להיות לי שיעור נהיגה ב-7:30 בבוקר אז כיוונתי את השעון ל-6:55...יש לי פאק כזה להסתכל בשעון מדי פעם בבוקר ואז אני קולטת 7:20...ישר התקשרתי למורה ואמרתי לו. כבר לא היה לי שיעור שבועיים אז הדבר האחרון שרציתי היה שהשיעור התבטל אז כשהוא שאל אותי אם כבר שתיתי ואני מוכנה לצאת אמרתי לו בטח. עדיין הייתי במיטה, המחשבה על שתיה עוד לא הספיקה לעבור לי בראש והשיעור היה במרחק אוטובוס או 20 דקות הליכה. תוך 5 דקות הייתי בחוץ ודפקתי את הריצה של החיים שלי לכיוון הכרמל {שזה הר...זה לא כיף לרוץ עליות
} ובסוף הגעתי...אבל זה עדיין דפק לי את התוכנית המושלמת שלי לשאר היום ומחר יש לי פסיכו...ולהתחיל ככה את השבוע...
סורי על החפירה...

anna the best

New member
זה באמת מעצבן...../images/Emo6.gif ../images/Emo105.gif

לפני שנתיים בערך כשעברתי לתיכון עשיתי בחופש הגדול מבחן מעבר במתימטיקה, כשהמבחן התחיל בתשע. שמתי שעון מעורר ל-8 בערך. מסיבה כלשהי הוא צילצל ב-6 או 7 בבוקר, אז כיביתי אותו והמשכתי לישון! בסוף התעוררתי בדיוק ב-9, ועד שאכלתי (כי אני לא יכולה בלי ארוחת בוקר...), התלבשתי והגעתי לתיכון כבר היה 10. המורים די התלבטו שם אם להכניס אותי למבחן אחרי שעה של איחור, ובסוף נבחנתי (אבל לא עברתי את המבחן...). אבל מה שטוב בדברים האלה זה שיש לך על מה לצחוק אחר כך

טוב, גיבשתי עוד מסקנה לחיים../images/Emo3.gif

אם היום שלך מתחיל בצורה כזאת- אל תהיה אופטימי כל כך- הוא לא ימשיך הרבה יותר טוב. פתאום מקומות שצריכים להיות פתוחים ייסגרו, אתה תבזבז 5 ניקובים לחינם...עדיף פשוט {אם יש אפשרות כמובן} לסגור את כל התריסים בבית ולעשות פעילות לא מסכנת {לא לחתוך דברים במטבח כי הקארמה של היום הזה עלולה לתקוף אותך...
}.

anna the best

New member
לא נכון!!!!!!!!! ../images/Emo105.gif

אם את תחליטי על הבוקר שיש לך יום "חרא", זה מה שיקרה! זה הכל עניין של גישה. אבל תגידי, מה היינו עושים בלי ימים כאלה
לא היה לנו על מה להתעצבן ועל מה לכעוס על הבוקר, והחיים שלנו היו פשוט משעממים
ועל היינו צוחקים שנה אחרי אם לא על כל הקטעים האלה שאת פשוט קמה על רגל שמאל, וחצי ממה שיכול להשתבש- משתבש
תודו שזה מצחיק.

ringo rulz

New member
../images/Emo201.gif

לא נורא.
אחרי דבר כזה את תהיי תמיד ערה בזמן

למעלה