ראיון מיוחד לפורום

בצה17

New member
../images/Emo32.gifראיון מיוחד לפורום../images/Emo124.gif

גבייייייייירוווווווווווותייייייייייייייייייייייייייי וווורררררררררררררררררבוווווווווותיייייייייייייייי הכובעעע הסמיםםם השימלההה המפוחית סנופקיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן (למי שלא הבין סטייל ציקי לאבין כאילוP:) בגלל שיש פה כמה אנשים בפורום שפשוט סוגדים לסנופקין וזה מאוד משעשע אותי אז החלטתי לראיין אותו סתם בשביל הקטעים חח
הלכתי לקומונה "המומינים" ופורום "המומינים"(פרסומת סמוייה) ושאלתי אותם איזה שאלות היו רוצים לשאול את סנופקין אם הוא היה אדם אמיתי שחיי בנינו. השאלות שנתנו לי בחלקן התאימו באופן מפחיד לאוהד
וגם ביקשתי במסנג'ר וגם חלק משלי
אז הנה הראיון: איך זה להיות דומה לסנופקין? "טוב, טוב, *גיחוך* , בסדר, בסדר, בסדר" (0_______0) זה מפריע לך בחיים? "לא דווקא עוזר לי, אני מכיר הרבה אנשים בעזרת זה(שוקל לפתוח מועדון חברים אקסלוסיבי)" תמיד הרגשת חיבור לסנופקין? אוהד בהלם. *אין תגובה* הוא אומר לי להוסיף ת'פרצוף הזה->
כיצד אתה מזדהה עם הדמות שלו? "בקטע של החשיש....." קורה שאנשים מבלבלים יותר מידיי בינך לבינו? "לא מה פתאום!(בציניות)" אתה מגדיר את עצמך יהודי טוב?(שאלה של בנצ) "לא" למה הסנופקינים הולכים ערומים ודווקא שהם נכנסים לים הם לובשים בגדי ים?(מישהו מפגר שאל ת'שאלה הזאת בקומונה המומינים ובמקום לקרוא להם מומינים קרא להם סנופקינים) "מאז שזה היה בעובר כל גבול לא מפסיקים לשאול אותי את השאלה הזאת." איך אתה מרגיש בתור אדם שמסמל את הדמות שמייצגת בצורה כל כך בוטה את השובניזם הגברי בתוכנית המומינים?(רווק, עושה מסיבות יער מטורפות, משדל נשים לאוהל שלו שאפחד מאיתנו לא רואה) "הולך בדרכו של הגדול מכולם - סנופקין(אלוהים!)" עזוב אותו באמשך?(שאלה של רז) "מה זאת השאלה הזאת?"(באמת רז!!!) יש מצב עם לחובר? "אהההההההה...."(של האנחה) כמה זמן עם מומינטרול ומי יודע על זה? "אנחנו חברים כבר... בעצם אחרי שניגמרה הסידרה זה נגמר" אתה אוהב להתבודד למה? "כי אנשים מעצבנים אותי" (שאלה שמתאימה באופן מדהים גם לסנופקין וגם לאוהד) אני מקריאה לך קטע מתלונה קשה- ""סנופקין?!..כאילו..דיי..הבנו שאתם מתים עליו.. ושהוא שקסי חתיך כוסון אדיש סטלן מעשן סמים וחושב שעמק המומינים הוא עמק הזיות.. דייי..מספיק..מספיק לפתוח כל שניה הודעה על "כמה שסנופקין כוסון".." מה יש לך לאמר בתגובה? "זה בסדר שפותחים כל שניה הודעה.... חופש הביטוי" (אוהד מתלהב מעצמו) מה הקטע עם השימלה? "זה אופנתי .. להיפים" כמה עלתה המפוחית? "עבודת יד" למה אתה גר באוהל שיש על ידך בית 4 קומות? "אני גר בקומה 10.. מה את בסדר?" מאיפה יש לך כובע כל כך יפה? "עבודת יד" אתה הומלס? "הבית שלך זה איפה שאתה מרגיש שאתה שייך" (|מזילהדמעהשלהתרגשות|) למה אתה כל הזמן על סמים? "אני לא על סמים" (בטחח) איפה אבא ואמא שלך?(גם זאת שאלה שמתאימה באופן מדהים גם לסנופקין וגם לאוהד) "בים המלח" (באמת אוהד איפה ההורים שלךךךךךךך) האם המודל לחיקוי של הוא רובין הוד? "זה היה מעצבן, בפורים שהתחפשתי לסנופקין עם הכובע הירוק כל הזמן שאלו אותי "אתה רובין הוד? אתה רובין הוד?"" למה קוראים לך סנופקין? למה לא גלעד או דני(|קולותהקאה|)? "כי זה שם יפה.. מה אתה רוצה שם מהתנ"ך..." בן כמה אתה? "17 לפני שבוע..." (מזל טובבבב
) למה אין לך עבודה? "דיי, יאאלה, המצב קשה, אין עבודות. אבל שמעי אני משפר ת'השכלה(חוץ מזה מקבל תמלוגים מהסידרה)" למה המומינים לא הולכים לבצפר? "מי יש בעמק שיכול ללמוד בבצפר? רק סנורקה סנופקין מומינטרול ומאי ילדים, 4 איש בצפר? מביאים מורה פרטי...." איך מגיעים לעמק? "זה כמו הכפר של הדרדסים...." רק שתדע אפחד לא באמת מבלבל בינך לבין סנופקין..... "רק שתדעי אני יודע שהוא מצוייר את לא..." זהוו!!!
לחו עכשיו אתה יכול להדפיס למסגר ולתלות בחדר!!^^

צלילוש3

New member
חחחח משעשע...../images/Emo6.gif

והמפוחית זה לא באמת עבודת יד שלו... אני יודעת את האמת...חעחעחעחעחע

AvtipuS

New member
באמת שאלתי את השאלה הזאת? ../images/Emo12.gif

אולי אמרתי "עזוב'תי באמאש'ך?"?

keeeren

New member
נצל"ש-תמונות של הבניינים שלכם..

האתר ממש ממש מעביר את הזמן.. חחחחח את הבניין שלי אין :/ אם יש את שלכם אז תראו לנו כדי שנוכל לדעת עליכם קצת יותר..:] ואם יש לכם כתובות של סלבז אז תראו את הבניין.. זה נחמד!!:] הנה האתר

חחח

למה נראה לך שאני אתן תכתובת שלי פה עם כל הסוטים שמסתובבים פה???? ובר תפסה אותי בזמן הזוי מאוד!! וזה כן עבודת יד הכל זה עבודת יד... עבודת יד

keeeren

New member
אתה לא צריך לתת את הכתובת

רק תמונה של הבניין יטיפש..

yardenbm

New member
בית שלי

מכוער אני יודעת אבל ריספק זב בניין לשימור א' בסגנון הבאו הווס

yardenbm

New member
פחח ניזכרתי במשו

שאמא ראתה ת'תמונה היא התעצבנה שצילמו ת'בית לפני שהיא הפכה את המרפסת שלנו ג'ונגל (צמחיםםםםםם)

בתמונה הראשונה

האין כניסה מיוחד כי מי שהולך לידו קופצות עליו חתולות (פעם אחרונה 5).

למעלה