ראיתי שהיו כאן כמה בנות

יעלי ס

New member
../images/Emo32.gif ראיתי שהיו כאן כמה בנות

שהסתפרו לאחרונה. היום ,אחרי שראיתי את התמונות שצולמו לאחרונה,הבנתי ש......אני חייבת להסתפר ודחוף.אף פעם לא נראתי כך בתמונות. זקוקה דחוף להמלצה על ספר/ית טוב/ה בהוד השרון והסביבה. שיהיה לכולן סוף שבוע מקסים!

לא יכולה לעזור לך... (אני מהצפון)

אבל מצטרפת לרצון שלך להסתפר
אני כבר נואשת מהבלגן שיש לי על הראש
, אך מצד שני מפחדת להסתפר. מאז שאני זוכרת את עצמי, אני עם שיער ארוך...

יעלי ס

New member
גם אני עם שיער יחסית ארוך ולא

מוותרת עליו בינתיים.יש גם תספורת לשיער ארוך ,עם פוני. זה מה שהיה לי פעם .לא הסתפרתי המון זמן!

השיער שלי פיכס, ודורש די הרבה

התעסקות כדי שיראה בסדר
... אבל כמו שכתבתי, אני לא רוצה להיפרד ממנו
. אז מה עושים
אולי יש לך הצעות (או תמונות) לתספורות יפות שנראות מסודרות, עם שיער ארוך (ולא חלק ומושלם
)

nubi

New member
גם אני הוספתי

תמונה של התספורת שלי (את הגוונים כאן לא רואים כל כך טוב). תראו איך הפנמתי-טישטשתי גם את הפנים של שי
).

תמונה מקסימה../images/Emo70.gif הם כל כך חמודים יחד

אבל את התסרוקת כמעט לא רואים... בתמונה עם הפן רואים טוב, וזה ממש יפה
(אבל למי יש זמן לפן כל יום-יומיים?
)

בלינקה

New member
אז זהו, שלא לי

ואני לא עושה פן. אפילו אין לי פן בבית. נו, ניפגש, אני אראה לך שזה יופי גם בלי פן. אפילו יותר יופי

isidora

New member
אחרי שנים עם שיער ארוך הגעתי למסקנה

שזה פשוט לא מתאים לי... תמיד הלכתי עם קוקו ונראיתי נורא שמנה ומבוגרת (גם בגיל 15) אחרי החתונה שלנו הסתפרתי ועכשיו אני עם שיער די קצר ומקפידה להסתפר כל כמה חודשים כי זה פשוט יותר מתאים לי האמת שאני רוצה לחזור לקצר באמת, לקוצים (כבר הייתי אפילו קצוצה עם מכונה) אבל האיש מביע התנגדות כי לא יהיה מה ללטף לפני השינה... אני בעד להסתפר, הרבה פעמים זה יוצא יותר טוב מהארוך שהתרגלנו אליו ואם לא - שיער גדל בחזרה...

new mermaid

New member
איזה כיף לך! לי לא מתאים קצר../images/Emo4.gif

השיער שלי בעייתי ואני 100% מהזמן עם קוקו, איזה שיעמום! אני מתה לתספורת קצרה שובבה (אפשר עם החיוך של מג ריאן?
) אבל זה לא אני...
ואמא שלי הייתה אומרת "המון בנות היו מתות לתלתלים כמו שלך!"

בלינקה

New member
עוד ../images/Emo32.gif של פוטושופ

למישהי כאן יש פוטושופ ובא לה לעזור לי?

רות י

New member
מאד ממליצה על הסניף של שוקי זיקרי

בקניון ערים בכפר-סבא. היה שם ספר בשם יובל, שהיו לו ידי זהב. אין לי מושג אם הוא עדיין עובד שם, אבל מעולה שם.

למעלה