ראיתם 10 דברות?סיפור התחזות

../images/Emo32.gifראיתם 10 דברות?סיפור התחזות../images/Emo12.gif

בדר"כ לא יוצא לי לראות את התוכנית אבל במקרה ראיתי עכשיו ו..מדהים ,איזה רמאים יש ברשת
! אישה התחזתה במשך כ10 חודשים לאישה שמנסה להיכנס להריון ונכנסת ומשוחחת על זה בכל שעות היממה ואפה? בהריון בפורום של נשים שבעייתן העיקרית היא קשיים להיכנס להריון!! ולאחר 9 חודשי התכתבות היא כביכול הלכה "ללדת" ובשעה שכולם מברכים אותה על ה"לידה" נכנס כביכול "בעלה" ומספר שנולדו תאומות והן נפטרו ואז נכנסה אמה של הבחורה וסיפרה שהכל היה שקר אחד גדול והיא כרגע בהסתכלות פסיאכטרית , ומה קרה נפשית לנשים שם שלא נדע.. מפחיד ובעיקר עצוב שיש דברים כאלו

ממש ככה.. זה היה ממש מפחיד ולא

מספיק התאור של מנהלת הפורום זה עוד לווה בכמין סרט/הצגה של הדברים ברקע וזה עשה את זה עוד יותר מוחשי, לא להאמין איזה אנשים יש. .מזכיר לי בקטנה את הסיפור שהבאתי פה על מאיה רוטמן והמעריצה המטורללת...משוגעים

a d i d a s 2 1

New member
טוב זה לא בדיוק אותו הדבר

אבל הפואנטה חשובה... מפחיד... ומעבר לזה, זה לא סוד, זה הרי רשת! צריך לקחת כל דבר בערבון מוגבל..

reviital

New member
לא ראיתי, אבל ראיתי הפרומו וזה היה

נראה משהו באמת לא נעים, הראו מישהי בוכה... אבל ראיתי את התחקיר בעובדה על רוברטו, ואח"כ את התגובה שלו באולפן... מסכן, הוא נראה כל כך לא בוטח בעצמו, זה היה קול ענות חלושה... הסוכן האגדי נהיה חתול קטן, פשוט מסכן. רק דבר אחד לא הבנתי, למה פתאום כולם משתמשים בביטוי המאד פלצני "ביי פאר" (באנגלית כמובן)??

רוברטו לא כ"כ תמים../images/Emo8.gifעשה עסקים עם

עבריינים כדי להחלץ מהחובות שהיו לו והיו לו כנראה הרבה.. כבל את מאיה בחוזה של 14 שנה ולא מוכן לשחרר אותה ועכשיו הוא מתנהל כשה תמים.. או כהגדרתך
מסכן (בטח מסכן, משקשק מהעבריין הזה ומאילנה דיין המפחידה
) , תראי מהזה בכל מקום שחיתות, מה נהייה פה במדינה בימים האחרונים.. באמת זוועה
.ולגבי "ביי פאר" אין לי שמץ.. כבר אמרתי פה, כולנו "אמריקה וואניביז" אז כדאי שיצאו מהסרט
ויחזירו לוודואמט ומהר...
שבת שלום !

../images/Emo4.gif פשוט סיוט .

כן, ראיתי "עשרת הדברות" וגם אני לא רואה את זה אף פעם. זה היה פשוט מפחיד, בלתי נתפס. אל תיהיו בטוחים שזו בחורה שהתחזתה, או זה בחור בכלל, עלק "מאבי". זה עשה לי סיוטים, כאלו איך זה הגיוני שממש בן אדם עושה כזה דבר? אבל אני הבנתי שאמא שלה לא נכנסה להגיד שזה שקר, היא ניכנסה להגיד שהבת שלה שכביכול עוברת טיפול פסיכאטרי ורק אחר כך ביררו וראו שלא הייתה לידה כזאת באיכילוב והכל היה שקר, בקיצור הזדעזעתי מהסיפור..לא הספקתי לחשוב על זה. ואיך המנחה הזה יכול לחשוב שזו גילי? למרות שיש לה בדיוק 3 ילדים כמו ל"מאבי". הרי גילי ילדה אותם שנה אחרי הסיפור בכלל. זה קרה ב2003. גם ראיתי "עובדה", רוברטו בכלל לא דיבר על העניין הוא רק הכחיש כל הזמן דברים, אבל אני לא מאמינה לכל מה שאמרו בכתבה. סתם ניסו להאשים אותו, אופייני להם.

קניה 1

New member
../images/Emo41.gifמי אמר תשקורת עויינת?? ../images/Emo188.gif

כתבה מ"הסטודיו" של נולד לרקוד. תצפו בקטע על אור כחלון, שמספר על הכתבה שנעשתה אודותיו באחד ממוספי סופ"ש של ידיעות (אם אני זוכרת נכון זה היה 7 ימים). בכל אופן הוא מספר שהכתב פשוט המציא דברים, שפגעו בו ובמשפחתו... אני אומרת לכם, פשוט אסור להתראיין!! העיתונאים האלה במילא כותבים מה שהם רוצים בסוף

שונית 7

New member
קניה אני זוכרת את הכתבה הזאת

הייתה כתבה איומה ואני מתבישת להודות שדי האמנתי שהוא חי שם בתנאים איומים למרות הציניות שלי ואף על פי שהכרתי מספר עיתונאים באופן אישי במשך השנים ומכירה די טוב את המניפולציות שלהם כן נפלתי בפח ושאלתי את עצמי איך זה שהוא חי ככה שם ובשביל מה זכה בתכנית.טוב קיבלתי תשובה. תודה על האינפורמציה.

rifkin1

New member
חייבים לקרוא את הטור של גיא מרוז!!!

לא, הוא לא מזכיר את ג'קו בטור וזה דיי
טופיק אבל הנה אדם שההצלחה של ג'קו אייזנברג וטמירה ירדני או "טדי הפקות" לא מעניינת אותו אלא כל הכיעור של השילטון שלנו והוא שופך את הזעם שלו ומתלהם על האנשים הנכונים. כל הכבוד גיא, נהנתי מכל רגע (וגם נעצבתי...) גיא מרוז

קניה 1

New member
תודה, אבל פעם הבאה לשרשר ל ../images/Emo32.gif

חבל לפתוח שירשור חדש בשביל זה. בתודה, משטרת השרשורים

שונית 7

New member
חחח מצחיקולה../images/Emo140.gifאמרתי לך שחסרת

לי.סוף סוף אני קצת מבינה איך מתפקדים בפורום

שונית 7

New member
גיא מרוז עיתונאי מעולה ולוחם צדק

ידוע .יש לו ולאורלי וילנאי תכנית טלויזיה שהתחילה ברדיו בגלי צהל ושם הם נלחמים על כל מיני עוולות שנעשות לאזרח הקטן ע"י הרשויות

למעלה