ראשון של הפורום

דולסה

דולסי אני אוהבת אותך את נסיכה מין האגדות... מקווה שתגיעו לארץ בקרוב כי אני מתה על הדיסקים שלכם...

תמונות

אני רוצה תמונות של להקת רבלדה ושל פוצי שלי.... חחחחחחח התכוונתי לאלפונסו

וואי אנשים אנחנו גדולים!!!

בפחות מ-24 שעות עשינו 2 דפים..פשש רואים שהרבה אוהבים רבלדה!!!!!!!!

סוכריה16

New member
../images/Emo34.gif נ"ש

כבר אנחנו בעמוד שני!! אני מקווה שנמשיך ככה.. ו.. שתשמשיכו להתרגש זה הכל טוב ויפה.. אבל רק משוו אחד.. לא לפתוח סתם שרשורים! לקשר הכל! כי אז דברים יפים עוברים עמודים וחבל! יאללה תהנו

ועכשיו באמת

אני פורשתלמיטה אני רצהמחר לקום עד רבלדה כי עכשיו אחי נרדם בסלון ולא ראיתי ואני ישנונה וביום שישי לא יהיה לי זמן אז ביי לכולם ולילה טוב!!! מואאאאאה

סוכריה16

New member
טוב לא משנה חפיףףףףףףףף

היום מותר! איזה מוזר !! אני עוד לא התרגלתי!! אני מקווה שזה ימשיך ככה ושתמיד יהיה על מה להעיר

חחחחחחחחחחחח

איזה יום של אושרנפל עליי שכל הימים יהיו כאלה!! גם עשיתי שופינג אחרי הרבה זמן וחידשתי ת'ארון גם נפתח פורום רבלדה גם לא רבתי עם אפ'חד ואני בסדר עםכולם אחלה יום!!!!!!!!!!!!!!!!

סוכריה16

New member
בבקשה תשרשרו נכון../images/Emo7.gif

כאילו לא יודעת.. יכולת להוסיף את זה לאנשהו! יא.. אני שמה לב שאני מעירה פה הרבה! סורי סוריייייייייי! אבל רק בהתחלה.. רק כדי שנבין איך לנהל פורום טוב ולא מבולגן כזה

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo32.gifראשון של הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo32.gif../images/Emo88.gif

טוב למי שלא יודע.. הסימן הזה
הוא מסמל שירשור אוף.. בשירשור אוף רושמים כל מה שלא ממש קשור לפורום..ז"א לרבלדה.. כמו עידכוני האתר לכם,או בא לכם לספר משהו סתם ככה.. אז הכל פה

מי בפורום עכשיו?<!?!?!?!

מישו פה בכלל?!!?!?!?!? מה כולם ישנים?!?!?!?! יאללה קומו ישנונים!!!!!!!!!

הא אוקיי...

גם אני מוסיפה..אני מוסיפב עכשיו חתימות אז בנתיים אל תוסיפי שם שלא יתבלבל טובוש?!?! איפה את מוסיפה?

legalyblond

New member
ממ הוספתי אצל אנהי קצת ועכשיו

אצל מיה ומיגל אנ מוסיפה..אני לא אוסיף חתימות כי אין לי אה ויש לי שאלה נכון התמונות של אנהי ופונ'צו בקנקון? לשים אותם בגלריית ספויילרים?

למעלה