ראשון של ראשון

שלי פאר

New member
../images/Emo32.gif ראשון של ראשון

יש לכם שבוע שלם להכניס לכאן שטויות. אני שמה אותו עכשיו כי מחר אני לא אהיה פה (ואולי אני לא אחזור בכלל) שבוע טובבב

moriboy666

New member
שבוע טוב!.....חזרתי מNIGHTWISH..קצת חוויות..

העעעעעהעעעעהעעעעעעע!!! היה ענקקקקקק. היו חסרים לי כמה שירים ...בעיקר הבלדות הישנות. והסלנית החדשה שלהם נשמעת בןזונה ולדעתי היא טובה יותר אבל זה רק אני. הגעתי לשם ב7 וחצי ומצאתי מישהו נחמד שהכניס אותי לפני כולם!!!! הייתי שם שעה לבד מול הלהקה ושמעתי את כל הבאלנס-מהסט תופים עד שלושה שירים מלאים.. וניסויי התוכנות של התאורה.. (חבל שאין לי מצלמה* בטוח שהיו נותנים לי להצטלם איתם) *(לא פלאפון מסריח) ואז שהתחילו להכנס עליתי לי לVIP שם וככה בסלבט כזה עם וודקה צ'רי או משהו כזה.. ראיתי איך ההאנגר מתמלא לאט בשטיח של אנשים............. הא! וישבתי שם ליד שגריר פינלנד חחח! ההופעה עצמה היית קצרה לי מדי והיו יותר מדי שירים מהאלבום החדש.. אבל היה שווה כל שניה. סוף סוף אני שומע הופעה כמו שצריך- בדרך כלל אני דופק ספרינט לשורה הראשונה ושומע הופעות מהמוניטורים שעל הבמה..ובאמת היה שם סאונד מעולה מלמעלה.. בסוף גם קניתי את האלבום החדש שלהם!! כי עד עכשיו שמעתי את הפרומו המעצבן שהורדתי.. אחרכך הלכתי לי לאכול בננה ספליט במקס ברנר.

../images/Emo126.gif איזה כיף שנהנית!!!!!

אני שמחה בשבילך! נשמע באמת טוב. למרות שאני לא מכירה אותם

moriboy666

New member
יש מלא חוקים. (הנה, שלי רצתה פה שטויות../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif)

אחד מהם זה שכל אחד מכיר לפחות שיר אחד של נייטוייש (כולל גסראות ראשונות וקאברים) (למרות שלא משמיעים אותם בארץ כלכך) הם להקת מטאל גוטי..

MORIYAE

New member
חחח..תהיה בריא

אתה וכל ההופעות שלך... יש לך זמן מדי פעם לדברים אחרים..שלא קשורים לאמנים/במות/מוזיקה/הופעות נו..?
(שלי, גמני מתחילה לעשות יותר מדי אנטרים..את ממש מודל לחיקוי
בכל מקרה, נשמע שהייתה הופעה טובה.. הייתה לי תקופה שהייתי שומעת נייטוויש..לא מזמן אפילו... איפה הייתה ההופעה ביי דה ווי?

moriboy666

New member
לכל אחד הייתה תקופה שהוא שמע נייטויש

הלכתי להופעה בשביל לחזור לימים השחורים שלי
0000000000 וחזרתי עם טעם של עוד (הדיסק החדש) היא הייתה בהנגאר 11 (אמרתי לא?) האמת שחוץ מהופעות אני לא עושה ממש... אין לי דברים אחרים בשביל שיהיה לי זמן לדברים האחרים.. ככה לפחות אני יוצא מהבית.. והלוואי שזה היה בציניות.

MORIYAE

New member
בקריאה שניה

של ההודעה הראשונה שלך- אתה צודק...אמרת שזה בהאנגר
בכל מקרה, מגניב לך... ואני שמחה בשבילך שיש לך לאן לצאת..ושאתה משתדל להנות

../images/Emo214.gifאני מאוד שמחה שנהנת!!!!!../images/Emo13.gif

נשמע שהיה מושלם, אתה באמת צריך לקנות מצלמה [אבל לעשות לה אחריות למקרה שתשכח אותה במוזס
] כדי לצלם את כל ההופעות שאתה הולך אליהן...גל, קצת תיעוד!!!

moriboy666

New member
אין לי בעיה לקנות מצלמה..

אני קצת לא צלם טוב בכלל.. וזה לא בקטע של לאבד..זה פשוט להתחיל ללכת עם יותר דברים עלי ולא נוח לי ללכת עם תיקים וחרטא..

../images/Emo214.gifשבוע טוב ../images/Emo42.gif

ואני מקווה שיהיה אפילו יותר טוב מהשבוע האחרון...

moriboy666

New member
רצית שטויות?

היום ביקרתי בבצפר שלי אחרי שחזרתי מהצבא והמורות שלי ניסו לשדך לי מישהי:))))))) מכתה יא' אני חושב..טוב שלא מט' אני אומר.. אבל לא...אמרתי שאני הומו חחחח
והמורה למטמטיקה לקחה אותי ואמרה לה "הוא יישב איתך בבית ללמד אותך מטמטיקה..את צריכה עזרה!" חחחחח כאילו שאני באמת זוכר משהו.. מה אני אגיד..

MORIYAE

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תמיד אמרתי שמורים הם עם מוזר

../images/Emo24.gifחחחחח מורים למתמטקיה תמיד כאלה פגריםP=

היום קיבלתי חולצת משלחת(ק'פוצון גדול ושחור עם סמל כלשו בגבP=) אבל היייי!! עוד פחות משבוע פוליןןןן:) הולך להיות לי שבוע מלא לחץ ויחד עם זאת הנאה יוופידווו שבוע טוב לכולכם
->קחו!!

אני גם רציתי שיהיה כחול

אבל הם זונות הביאו שחור העיקר שזה ק'פצון דובי כזה חמוד:)

למעלה