ראשון!

../images/Emo32.gif ראשון!../images/Emo182.gif

כל מה שלא קשור לנושא התכנית [הא, דא ושאר השטויות שלנו
]- בבקשה תגיבו לשרשור הזה כדי שלא יהיה לנו פורום מבולגן
...

../images/Emo214.gifואני אתחיל עם החפירות ../images/Emo3.gif

*כבר כתבתי באחד הפורומים שאני מנהלת, אז אני מעתיקה גם לפה * איזה יום שמח לי היום..
[בלי עין הרע, שרק ימשך ככה
] התעוררתי לבצפר בלי יותר מדיי חשק, הייתה לי אפשרות מצויינת לא ללכת לבצפר [תירוץ ה"גשם"], אבל החלטתי ללכת לבצפר בכל זאת..[שלוש שעות לפני מבחן בסוציולוגיה?] הגעתי, איחרתי קצת [למרות שיצאתי ממש מוקדם.אוף, אוטובוסים זה עם מעצבן] נודע לי רק אחרי חמש שעות בערך שהמבחן בסוציולוגיה שהיה אמור להיות ביום חמישי, נדחה ליום שני עוד שבועיים! זה אומר שאין לי השבוע הזה -שומכלום- מבחן!!!
*כמה זמן לא הרגשתי חופש ממבחנים *
קיבלתי בחזרה חלק א' של העבודה בסוציולוגיה [יחידה בבגרות למתעניינים ] ואין לי טעויות, לא צריך לשנות כלום, אני ממש שמחה
המחנכת שלי נכנסה לכיתה ורצתי לתת לה חיבוק .
היה שיעור הבעה. משעמם כל כך, אני מבינה יותר מדיי .
היה שיעור אזרחות. היה מעניין כל כך, רק בשביל אזרחות שווה להגיע לבית הספר .
בטעות לקחתי ת'סנדוויץ' של אחי [עם גבינה צהובה ], אז קניתי סנדוויץ' טונה וחברה שלי הזדעזעה ועשתה לי פרצופים, היא הצחיקה אותי יותר מדיי והלכתי לשירותים וכמעט הקאתי את נשמתי . רצתי אחריה בכל השכבה וכמעט העפתי לה סתירה בסוף היא קיבלה הרשמה, אז וויתרתי
זהו, יום מטורף קצת.

white angels

New member
גם את לומדת סוציולוגיה? גם אני!

איזה צירוף מקרים חח
גם לי יש עבודה של יחידה..על מה את עושה? אני עושה על מוטיבציה לגיוס לצה"ל בקרב בני נוער..נשמע לא משהו אני יודעת..
והמורה שלי גם על הפנים
אני לא מתה על אזרחות..אבל זה שיעור נחמד ביותר..ולפעמים גם מעניין
איזה כיףף לך דחו לך מבחן..אצלנו זה קורה רק פעם בשנה..
איך יש לך מבחן בסוציולוגיה? לנו אין בכלל..אנחנו רק עובדים על העבודה ..

../images/Emo214.gifלא, הוא לא ../images/Emo5.gif

את יותר
וחוץ מזה, הוא פשוט לא קשור. ממש כמו בירה נשר שלא קשורה לשומדבר בעולם
..

hadas217

New member
../images/Emo9.gifחח לא עשיתי ממש כלום

קניתי מגף חדש,איזה כיף חורף

../images/Emo214.gifתתחדשיייייייי!../images/Emo13.gif

חדשה פה? אם כן, ברוכה הבאה!
יש לי 3 זוגות מגפיים, 2 מהם חדשות, ככה שהעונה הנוכחית לא יהיו חדשות
..

a666blove

New member
חח ואה ואה

3 זוגותתתת איזה כיף לךךךך הלוואי עליי =,( ומה בקשר ליום שלי......... טוף בואו נגיד.. שהוא היה לא צפוי..^_^

white angels

New member
היום היה לי ככה ככה..

שיעור ספורט מוזר ביותר שלמדנו איך להיות רקדניות קברט ולקפוץ על כיסאות בדיוק כמו בריטני ספירס בקליפ שלה stronger(מי זוכר?
) ואז דיברו איתנו על הטיול השנתי לאילת שיהיה בחודש הבא..ומה זה נהיה לי דיכאון ממנו..אני לא מתה על טיולים שנתיים וחוץ מזה אנחנו צריכים עכשיו להתחיל להתארגן מבחינת חדרים וכו ונהיה לי רע כי רק חברה אחת שלי באה לטיול ואין לי עם מי להיות חוץ ממנה..החברה השנייה שלי אף פעם לא יוצאת לטיולים..אין לי מושג מה לעשות..

a666blove

New member
יאיאיאי

איזה כיף לךך טיול שנתי לאילתתתתת אני מציעה לך שתינסעי.. כאילו זה טיול שנתי זה הכי סבבה עם כל החברה וזה...ועוד באילת אז ביכלל
אבל לא יודעת תנסי לשכנע את חברות שלך לבוא=\

white angels

New member
כן אילת זה הכי כיף בעולם..

אבל אין מצב שהחברה השנייה שלי תבוא..היא שונאת טיולים שנתיים וכל מה שקשור לבצפר =\ ושאר החברות שלי לא לומדות בכלל בבצפר אז די נתקעתי..ז'תומרת,יש לי חברה שתיסע איתי..אבל זה עדיין לא מספיק..

../images/Emo214.gifמה אעשה בלעדייך?../images/Emo7.gif

האמת שאני מבינה את חברה שלך, אני מאלו שגם לא יוצאות לטיולים שנתיים.פשוט לא בשבילי, אני מעדיפה לתכנן את הטיולים השנתיים שלי כפי שאני אוהבת
וגם בצפר זה...כלא של מסגרת
[לא שמעת את זה ממני, טוב?
] בכל אופן, אם תחליטי להשאר כדי להמנע מדכאון מיותר-אני אדאג לעשות פעילות שתוקדש לך בפורום
[אני ממש רעה, או שזאת רק אני?
]

white angels

New member
לא תצטרכי לעשות כלום../images/Emo8.gif

כי כנראה אני לא נוסעת
..חשבתי על זה הרבה וזה ממש לא בשבילי..גם אני לא אוהבת טיולים שנתיים ופעם אחת יצאתי לטיול שנתי בכיתה י..היה נחמד אבל סבלתי קצת..וזה היה הטיול היחיד שיצאתי אליו עד עכשיו..אני פשוט לא אוהבת את הטיולים האלה! הם מיועדים לאנשים שיש להם ים של חברים..שהם מסתדרים בכל מצב וזו ממש לא אני..
ולא אכפת לי להודות בזה.. בכל מקרה אני אסע לאילת..אם לא במסגרת של טיול שנתי אז עם המשפחה,או עם החברות הקרובות שלי..זה יותר כיף
וחוץ מזה..הפעילות שהצעת מאוד קורצת לי חח
את לא רעה-את פשוט מאמי

../images/Emo214.gifאני כל כך כמוך ../images/Emo13.gif

אם החלטת שיהיה לך יותר טוב פה-אז תשארי, אין אפס. ותעשי לי טובה, תזכירי לי יומיים לפני הטיול השנתי שלך לארגן במיוחד את הפעילות לפורום
*נתתי לך את המילה שלי*

../images/Emo214.gifהודעה חשובה!../images/Emo214.gif

אני יוצאת היום לטיול בירושלים [זה לספרייה, אז אל תתלהבו
] ואח"כ אהיה עם חבר שלי כנראה..
אז אחזור רק בלילה, תנסו לשמור על הפורום!!!
אוהבתתתתתכם

white angels

New member
תהני..אני אתגעגע ../images/Emo24.gif

גם ספרייה זה נחמד..
ואני אומרת לך בתור תולעת ספרים מושבעת

למעלה