רגיל שרשור אוף..
M Mami Girl 4 Ever New member 18/4/07 #3 אוףף איזה בצפר מעצבן יש לייייייי ..../images/Emo46.gif היום היה לי שביתה .. אבל המחנכת אמרה שאם עוד פעם עושים שביתה אז אין לנו שביתות יותר בגלל שאנחנו עושים הכנות לבגרות ... ולכול השאר ישש לע פיירררררררררר
אוףף איזה בצפר מעצבן יש לייייייי ..../images/Emo46.gif היום היה לי שביתה .. אבל המחנכת אמרה שאם עוד פעם עושים שביתה אז אין לנו שביתות יותר בגלל שאנחנו עושים הכנות לבגרות ... ולכול השאר ישש לע פיירררררררררר
M Mami Girl 4 Ever New member 18/4/07 #12 לי לעעעעע../images/Emo7.gif איזה בצפר סתוםם גאדד אני באה ב איזה 11:30 לבצפר ולומדת 3 שעות מתמטיקה והביתהה .. אז למה לבוא לבצפרררררר אין כוחח ..
לי לעעעעע../images/Emo7.gif איזה בצפר סתוםם גאדד אני באה ב איזה 11:30 לבצפר ולומדת 3 שעות מתמטיקה והביתהה .. אז למה לבוא לבצפרררררר אין כוחח ..
M Mami Girl 4 Ever New member 19/4/07 #16 אני שמחה להודיע לכולם שסוף סוף הפורום התעורר לחיים תמשיכו להעיר אותו ככה ואני אנצל במה זאת ואגיד לכם גם אל תשכחו להמשיך ולהצביע בטיאר והכול
אני שמחה להודיע לכולם שסוף סוף הפורום התעורר לחיים תמשיכו להעיר אותו ככה ואני אנצל במה זאת ואגיד לכם גם אל תשכחו להמשיך ולהצביע בטיאר והכול
S SHANIELICIOUS New member 19/4/07 #17 ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif../images/Emo164.gif באמוס פורוםםם