+רדיו י-ם|בורעמוק|.

כלבים וקינוחים ב-../images/Emo43.gif אנשים

מצאתם את אהבת חייכם בטיול עם הכלבה? הכלב שלכם חפר בחוף ומצא אוצר? אתם מוזמנים לספר על דבר מרגש שקרה לכם בזכות/עם או בגלל הכלב שלכם בפורום כלבים ואולי תזכו בפרס שווה מתנת
- נגן mp3 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=708&msgid=99548783
מעלים מתכונים נטולי גולטן וזוכים בפרסים בואו להשתתף בתחרות שמתקיימת בפורום צליאק, העלו את הקינוח המנצח שלכם ואולי תזכו בפרסים מפנקים וטעימים במיוחד: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1286&msgid=99410995
אדוני ראש העיר אם היו ממנים אתכם להיות ראש העיר, בישוב שלכם, ליום אחד בלבד, אילו שינויים הייתם מבצעים בעיר? השתתפו בפעילות שמתקיימת בפורומים המקומיים ותוכלו לזכות ב-MP3 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=56346
לרגל חגיגות 40 שנים של פעילות מוסיקלית ויציאת האוסף החדש של הפרברים, פורום מוזיקה עברית ישנה וחדשה עורך חידון ואתם יכולים לזכות באוסף. לפרטים נוספים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=347&msgid=99499360

crazy mofo

New member
הרכב קאברים למטרות פאן

אני דניאל בן 18 מקרית אונו, בסיסט 4 שנים. מעוניין לפתוח הרכב קאברים למטרות כיפיות בלבד עם נגנים ברמה מקצועית (לא צריכים להיות תותחים טכניים אלא נגנים עם נשמה ויצירתיות שמכירים את הכלי שלהם טוב מאוד). הסגנון הוא- מוזיקה. וכשאני אומר מוזיקה אני מתכוון הכל מהכל כולל הכל, בוב מארלי דרך ג'ון פרושיאנטה מתובל בפנטרה ומסיים באלוויס קוסטלו......הכל..... אבל אם אתם רוצים דגש עיקרי זה FUNK . אם אתם מהמרכז ובגילי בערך (הגיל לא חובה, המיקום כן) ורוצים לנגן שירים שאתם אוהבים בהרכב אמיתי צרו קשר ונראה אם אנחנו באותו ראש. אייסי- 294154139 מסנג'ר - [email protected] וזכרו- הרבה להקות גדולות התחילו כלהקת קאברים........

Dug E

New member
אה ימכוער../images/Emo13.gif

מתי אתה חוזר לעבודה? פעם הבאה-
.

crazy mofo

New member
ד"ש לורוניקה עד שאני חוזר

אם הייתי מדבר ת'שיחה המפגרת הזאת עם מישהו אחר, אז המנהל היה כותב "תעברו למסרים". אבל אני מדבר עם המנהל שיחה מפגרת. אז מה עושים?

Dug E

New member
../images/Emo6.gif..אל תגזים, אנחנו לא כאלה

וורוניקה..אם אני בכלל הייתי רואה אותה, היא כבר לא כ"כ באה. ממתן אמר לי שאתה מתכוון לחזור בקרוב.

../images/Emo92.gif למישהו יש רעיון

איך אני יכולה לשמוע את השיר החדש של היהודים? לא היה לי אינטרנט עד עכשיו
(אם אסור לדבר על זה פה אז ב169313456)

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אין מילים שיוכלו לתאר. אחד הרגעים היותר כואבים ועצובים בחיים שלי. להיות שם עם הקהל המדהים הזה,להוביל 39 דקות,ואז להפסיד מריבאונד התקפה 2.2 שניות לסיום,פשוט אכזרי. לא היה אפשר לעצור את הדעמות. הגרון חנוק והפה לא מצליח להוציא מילה. הלם מוחלט. לא הגיע להם,כולם ראו מי הייתה הקבוצה היותר טובה במגרש. האמת שהכי קל זה להאשים את השופטים שהיו שווים היום 10 נקודות לפחות למכבי. אבל אני לא אאשים את השופטים. כי אנחנו הובלנו ב13 נקודות ברבע השלישי. והובלנו ב5 נק' דקה וחצי לסוף עם הכדור ביד. הפסדנו את המשחק הזה במו ידיינו. כל כך כואב,כל כך לא הוגן. אבל נרים את הראש. ושנה הבאה ננסה שוב. מתישהו ניקח את האליפות. וכשניקח אותה זה יהיה פי 3 מתוק ומרגש מכל אליפות של מכבי. תודה לך הפועל. שבת שלום.

../images/Emo45.gif כאילו האוהדים של מכבי מתרגשים בכלל

כשמכבי לוקחת אליפות. חחח, איך אפשר לאהוד קבוצה כזאת בכלל? אתה צודק לגבי השופטים, אגב. ורן, באמת שבחיים לא דמיינתי שתכתוב בהודעה שלך- יאללה הפועל.
אתה משתפר
.

ואין לך מושג כמה זה נכון...

להוציא את ה5 דקות שאחרי המשחק שלווא טיפה בהתלהבות ועידוד אוהדי מכבי לא היו שווים שקל אתמול. כשמכבי חטפו סלים ונכנסו להפרשים כבדים הם לא צייצו. התעוררו פעם בכמה דקות כשמכבי קלעה איזה 2 סלים ברציפות ותמיד עם אותו שיר "צהוב עולה,צהוב עולה עולה" הקהל של הפועל מעודד אותה גם כשהיא בפיגור 10 20 או 30,ויש לו רפורטואר שירים אדיר. קהל צריך לתמוך דווקא במצבים הקשים ובפיגורים,מכבי לא חזרה למשחק בזכות הקהל אלה בזכות 7 זרים ושופטים לצידם. ואני דיברתי עם כל מיני אוהדי מכבי אחרי המשחק. רובם לא חוגגים בכלל,יושבים מחוץ לאולם ושותים איזה טרופית או אוכלים איזה קסטה. אם מתאמצים אפשר לראות איזה חיוך קטן. ושאלתי אותם איך זה להרגיש ככה אחרי 13 אליפויות ברציפות והם אמרו "רגיל". אולי הפעם זה היה קצת יותר מתוק כי זה הושג בשנייה האחרונה. אבל ההרגשה אחרי זה היא כמעט אותה הרגשה "עוד אליפות לאוסף" ומי בכלל יחשוב ללכת לחגוג עד הבוקר בגני יהושוע או משהו כזה. שמעי אחרי החוויה של שלשום אני חושב שאני אוהד הפועל ירושלים בכדורסל וביתר ירושלים בכדורגל באותה מידה. ביתר אומנם זאת אהבתי הראשונה והבלעדית. אבל הפועל נכנסה לי ללב בשנים האחרונות והשנה כשהייתי גם בגמר הגביע וגם בגמר הפלייאוף גיליתי כמה כיף זה להיות שייך לדבר הזה,איזה משפחה חמה ואוהבת זה הפועל ירושלים,איך הם דואגים לכל האוהדים,כמה כבוד יש בינייהם נזרוק לך סתם 2 דוגמאות מהשרוול. בגמר הגביע אני וחבר שלי ישבנו במקום טיפה מרוחק מהגוש המעודד כי רצינו לראות יותר טוב את המשחק. לידנו עמד איזה אבא נחמד עם 2 הילדים שלו שהיו בערך בגילנו,הוא כל הזמן חייך אלינו,ושר איתנו וקפץ איתנו. בקיצור בהפסקה הוא הלך לקנות אוכל ושתייה לילדים שלו וכשהוא חזר הוא חזר עם אוכל ושתייה גם בשבילנו. אמרנו לו בהתחלה שלו נעים לנו,וניסינו להביא לו כסף,אז הוא אמר לנו "אל תעליבו אותי ותביאו לי כסף,אנחנו בהפועל משפחה אחת גדולה,נותנים אחד לשני,אתם הילדים שלי כמו שהילדים שלי הם הילדים שלי,לכן אני קונה לכם בלב שלם ואתם לא צריכים להביא לי כסף" אחרי נאום כזה באמת שלא היינו יכולים להביא לו כסף,ויצאנו עם הרגשה ממש טובה ובלי יסורי מצפון. הדוגמא השנייה היא בהסעות שלשום הבייתה. באו ההסעות והאוהדים כמובן רצו אליהן כי רצו לעלות על הראשונות. בהסעה שאני הייתי שהתמלאה די מהר נשארו למטה קבוצה של ילדים קטנים בני 12-13. אז באה קבוצה של חברים בני 16-17 ופשוט ירדה מהאוטובוס בשביל שהקבוצה הקטנה תעלה עליו,והם נשארו מי יודע עד מתי להסעות הבאות. ואני יכול להביא עוד 1000 דוגמאות כי זה פשוט קהל מדהים. מבחינת ספורטיביות ואייכות זה קהל הכדורסל הטוב בארץ. ממלא את מלחה גם כשהקבוצה על הפנים וגם במשחקים שלא קובעים כלום. מביא 5,000 כל שנה ליד אליהו לגביע ולאליפות גם כשלפעמים הוא יודע שזה קרוב לוודאי יגמר ב20-30 הפרש לצהובים. בקיצור אני שמח שאני שייך למשפחה הזאת. והייתי מת לעשות מנוי אבל הבעיה היא שהפועל משחקת כל יום ראשון,וחצי מהמשחקים של ביתר שנה הבאה יהיו ביום ראשון בשעה חופפת,ואני לא יכול להרשות לעצמי להפסיד חצי מהמשחקים של ביתר בשביל משחקים של הפועל נגד גבעת שמואל והפועל אשקלון. ומצד שני אם לא אלך אז ארגיש חרא על זה שאני לא מנצל את המנוי. אגיע למשחקים הבאמת חשובים ומרתקים נגד מכבי,נהריה,בני השרון והגליל,אבל כנראה שלא נגד הקבוצות הקטנות. ולגביע ולפיינל פור אין שאלה. אגב לטובתך ולטובת הליגה אני מקווה שהפועל תל אביב תחזור לליגת העל קבוצה חזקה ואייכותית. היא בהחלט יכולה להוסיף הרבה צבע ועניין. אז יאללה הפועל(כן כן) שנה הבאה ניקח אליפות. יום טוב

:)

איזה חמודים. אהבתי.. הדבר היחיד שמוזר לי, למרות שאני יודעת שיש הרבה כאלה, זה לאהוד בית"ר ירושלים והפועל ירושלים . כאילו, זה צהוב וזה אדום. איך זה מסתדר?.. אבל מגניב דווקא
ומהפה שלך לאלוהים, שהפועל תחזור לעל, ושיחזירו לנו את אוסישקין, כי ביד אליהו זה בחיים לא יילך. איכ. אני כ"כ שונאת את יד-אליהו. יאללהפועל ;)

מכבי תמיד הייתה קבוצה מגעילה ותמיד תהיה

אפילו ספחיה אמר שלהפועל הגיע לנצח. פשוט קבוצה מחליאה המכבי האלה. העיקר שהופעל שיחקה הרבה יותר טוב ומרשים. ושאוהדי מכבי היקרים יסבירו לי איך זה יכול להיות שלמשחק גמר באצטדיון הביתי שלהם, 2 מטר מהבתים שלהם הגיעו פי 2 אוהדי הפועל, כל הדרך מירושלים מאוהדי מכבי. נוקיה היה אדום אתמול.

../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

כולם יודעים שלהפועל ירושלים הגיע לנצח. קבוצה שמובילה פעם ראשונה במשחק ב2.2 שניות לסיום - באמת לא מגיע לה לנצח. ובאמת בעיקר שי-ם שיחקה הרבה יותר טוב ומרשים

למעלה