רופא שיניים מהכללית בחיפה? אני מתלבטת בין חור בשן לבין סינוסיטיס. בקיצור, צריכה המלצות.
ב בלינקה New member 2/1/05 #1 ../images/Emo32.gifרופא שיניים מהכללית בחיפה? אני מתלבטת בין חור בשן לבין סינוסיטיס. בקיצור, צריכה המלצות.
../images/Emo32.gifרופא שיניים מהכללית בחיפה? אני מתלבטת בין חור בשן לבין סינוסיטיס. בקיצור, צריכה המלצות.
S sipor New member 2/1/05 #3 בעלי היה מטופל בשילה בקופ"ח כללית בנו"ש, אצל ד"ר כרמלי והיה מאוד מרוצה. ממליצה לך גם . הרבה בריאות.
נ נסע ויוּד New member 3/1/05 #4 אם את מתלבטת תורידי את הראש ותרימי חזק. אם הפעולה הזו כואבת זה סינוסיטיס. וחור בשן יכול לאבחן כל אחד שתגיעי אליו ותגידי שאת מתלבטת. אאוץ, זה כואב נורא.
אם את מתלבטת תורידי את הראש ותרימי חזק. אם הפעולה הזו כואבת זה סינוסיטיס. וחור בשן יכול לאבחן כל אחד שתגיעי אליו ותגידי שאת מתלבטת. אאוץ, זה כואב נורא.
ב בלינקה New member 3/1/05 #5 צודקת התייעצתי עם רופאת הבית. יש להניח שזה סינוסיטיס. אני מעדיפה חור בשן
ב בלינקה New member 4/1/05 #10 פחות, אבל עוד כואב ../images/Emo3.gif הרבה אדים, בצל ליד הראש ולא למשוך באף! אם עד הערב לא יהיה שיפור נוסף, אני אתחיל אנטיביוטיקה. ולא בא לי
פחות, אבל עוד כואב ../images/Emo3.gif הרבה אדים, בצל ליד הראש ולא למשוך באף! אם עד הערב לא יהיה שיפור נוסף, אני אתחיל אנטיביוטיקה. ולא בא לי
נ נסע ויוּד New member 4/1/05 #11 תוסיפי גם אוטריווין לאף למרקחת עזר לי גם פעם להתגבר על זה. אוף, אני חושבת שאני גם מתחילה