רספוטין וTwelveEyes......

LeeCooper69

New member
../images/Emo32.gifרספוטין וTwelveEyes......

אתם מפספסים!!!! ספיישל דייויד בואי בVH1!!!!!! אגב..... מה מצאתם בו כ"כ אני לא מבין.... שרשרו לפה את הזמר שאתם הכי אוהביםפ.... כולם!!!! (נכתב ב-30.10 בשעה 19:00) אני, לדוגמה, אוהב את לינקין פארק ובלינק..... בעצם, הכל חוץ ממזרחית!

TwelveEyes

New member
מה מפספסים...

בסה"כ איזה טופ 10 מסכן.. שום קליפ שלא ראיתי כבר אלף פעמים. המממ. טוב, הנה הדיסקים שמתנחלים לי על השולחן כרגע: מטאליקה - Master of Puppets ראספוטינה (בלי שום קשר לראספי שלי :)) - Thanks for the Ether קיי אמ אף די אמ - Naive אלה פיצג´רלד - Complete Ella Fitzgerald & Louis Armstrong on Verve שר הטבעות - פסקול סנאץ´! - פסקול סקאנק אנאנסי - Paranoid and Sunburnt וייט סטרייפס - White Blood Cells בראטמוביל - Real Janelle סקס פיסטולז - Never mind the bollocks... ביקיני קיל - Pussywhipped דפש מוד - Singles 86>98 פלאסיבו - Black Market Music פגי לי - Best of Miss Peggy Lee הפרודיג´י - Fat of the Land בעקרון אני מוכנה לשמוע הכלללל... חוץ ממזרחית, מרבית המוסיקה הישראלית, וכל מיני פופ וראפ דוחים של הניינטיז

LeeCooper69

New member
לא מכיר כלום חוץ ממטאליקה והפרודיג´

וגם אני שונא אייטיז!!!!! חוץ מכמה שירים שלא הייתי חי בלעדיהם.... (אני מדבר על אמריקן פאי, יאזז עם דה אונלי ווי איז אם ועוד כל מיני)

TwelveEyes

New member
חבל...

מדובר באמנים טובים... לפחות ככה *אני* חושבת... ואמריקן פאי, אגב, הוא בכלל מהסבנטיז... אני אוהבת דווקא אייטיז - במיוחד אם זה גות´ או פאנק *מורחת שחור מתחת לעיניים בסימפטיה* :)

LeeCooper69

New member
סבנטיז?!? אני מדבר על הגירסה של דון

דון מקלין..... מיי גוד, לאיזה רמה התדרדרתי!!!! תשלחי לי שירים שלהם באיציק....

LeeCooper69

New member
לא אמרתי שאת טועה.... אני פשוט

חשבתי (ואני עושה את זה יותר מדיי בזמנ"ח...) שזה אייטיז... אגב, אני בכלל מעדיף את מדונה... זה נשמע "עליז" יותר (תרתי משמש) וגם בקליפ הראו שני אוחצ´ות מתנשקים..... תמיד אהבתי את הקטע הזה (ואת הקטע שיש חתיכים מרימים משקולות
)

resputin

New member
"ספיישל בואי"

עשרה וידאוקליפים שגם ככה היו לי על המחשב (|חיוך זדוני|*).. גם היה עליו לא ממזמן ספיישל של שעתיים, על הרקע או משהו- וזה היה משעמם.... ~~הוא מדהים, תהיה בשקט~~ ~~דנה, למה את לא מחוברת?!~~ ומזרחית זה נוראי. נינטיי´ז רוק זה נחמד, אייטי´ז רוק-פאנק*-גות´ זה נחמד ביותר.

Lizz

New member
זה לא מנע ממני לראות את התכנית...

*פעמיים*, גם בבוקר וגם בערב. אם כי התאפקתי מלהקליט את כולם חוץ מאת זיגי מפני שיש לי את הקליפ הזה רק 20 פעם ולא 50. :)

Lizz

New member
אתה גורם לי להרגיש אמהית...

ואז אתה לא מתקשר, לא שומעים ממך, אתה כבר לא מספר לי מה קורה בחיים שלך... ;)

resputin

New member
את זאת שלא מתחברת ~!~

נו טוב, אני מבטיח להתקשר (גם כן את והטריקים הפולניים של רגשות אשם..)

Lizz

New member
רוצה טריקים אחרים?

יש לי תמונות עירום של דיוויד בואי.... ;)

Pe5tCTRL

New member
בחזרה לטופיק

אמנם תחשבו (קרוב לוודאי) שאני נדוש, אבל אני פשוט חולה על עברי לידר, ולא איכפת לי העולם! אני מת על המוסיקה שהוא יוצר, הבנאדם גאון! לא איכפת לי מכל הסיפורים מסביב, שהוא הומו, שחבר שלו היה חייל, כלום! אני מת על המוזיקה שלו! הוא די טוב... D: סתם, הוא באמת גאון!

resputin

New member
לא מצונזרת הפעם....??

מי יודע, אולי הפנדומים על החבילה שלו כולם נכונים..

Lizz

New member
פנדום?

יש בסך הכל שלושה אתרים על החבילה הזו... לא יותר... :) ולצערי, בתמונות העירום הוא לא, איך נאמר, *שמח*. כלומר, אממ... זה לא.. בשיא גודלו. אהמ. מה שכן, יש המון תמונות ספידו. וכמה עירום אחורי. שהאלים יברכו אותו, ישנם אנשים שמעולם לא הצטלמו בעירום. איזה חוסר התחשבות במעריצים. אני אפסיק עכשיו, כמה שורות מאוחר מדי.

resputin

New member
אולי נפסיק להתכתב שעה יותר שעה פחות

? מחר (שבת) בעשר בלילה תהיי מחוברת.

sarah

New member
כשהייתי בת 3 אחותי לימדה אותי לשיר

בעל פה שירים של דוויד בואי

למעלה