blck angel1
New member
../images/Emo32.gifרציני מה שקרה לי היום!פחד!!../images/Emo10.gif
היום נכנסתי לכיתה שלי , ושם ישבו חבורת ידים כיתות י'ב ועישנו סמים או סיגריה..! מה שבטוח הריח היה מוזר
תאמת גם סיגריה אני לא הרחתי ממש אז אני לא יודעת להבדיל X.X עכשיו מה זה לא אכפת לי... אבל אני הולכת ללמוד שם בעוד 5 דקות, אזכזה הייתי המומה ועמדי בערך שנייה ושם והתכוונתי להסתובב ולברוח משם! אז בא אליי אחד מהמסוממים והתחיל להרביץ לי!! מכות רצח
בבטן ובגב
ואני כזה מגנה על עצמי מנסה לברוח משם, חנקתי אחד, ואילפתי אחד במכה לתוך הצד של הגרון
כן כן אני יודעת קרב מגע!! ואחד שברתי לו את האף ^^;; אלימות לא פותרת שום דבר! אבל לא נתנו לי לברוח משם הם היו איזה 7 על אחת בת 15!! ואז *_* מישהו בא לעזרתי... תאמת 15 בנים באו!! והרביצו להם *_* כל ה-15 האלה הם החברים הכי טובים שלי.. ואז אחרי שהמסוממים כולם נתפסו על ידי המנהל, *_* תום (אחד מהבנים שהוא מכיתה יב שחקן כדורסל 2 מטר!! ג'לובט ענק) הרים אותי לאחות, כי דיממתי מהפה וחטפתי מכה בראש ^^ לא הייתי כל היום והצלחתי להגיב פה רק פעם אחת דרך הסלולר עד שנכנסתי לרופא ^^ העיפו את הילדים האלה מבית הספר ^^;; אחחח כואב לי ... אבל אני רגילה לזה ^^;;; יש עוד מלללאאאא מסוממים בשכונה שלי אבל ככה ההתבטלללל ההופעה שלי ;; היום הייתי צריכה להופיע בקטע שירה ונגינה מול כל ההורים ;; בו פווווו
היום נכנסתי לכיתה שלי , ושם ישבו חבורת ידים כיתות י'ב ועישנו סמים או סיגריה..! מה שבטוח הריח היה מוזר