רציתי לשתף אתכם במשהו!

21profile

New member
../images/Emo32.gif רציתי לשתף אתכם במשהו!

לפני יומיים קרה לי הדבר הכי מרגש בעולם!!! גיליתי שרוג'ר ווטרס (למי שלא יודע- בסיסט וסולן להקת פינק פלויד הגדולה!!!) מגיע להופעה חד פעמית בארץ! רק כדי שתבינו, פינק פלויד מאז ומתמיד הלהקה הכי אהובה עלי, ורוג'ר ווטרס הוא מבחינתי פינק פלויד (לאור העובדה שהאלבומים המוצלחים הם פרי יצירתו) וזה תמיד היה עבורי רק בגדר של חלום, סוג של פנטזיה.. היום קניתי כרטיס להופעה ואני הכי מאושרת בעולם..אין לי מושג איך אני אחזיק את עצמי עד ה22.6 ולא אתפגר חחח אז רציתי לשתף אתכם בדבר המדהים הזה. אגב, יש כאן עוד אנשים שאוהבים את פינק פלויד ומתכננים לקחת חלק באירוע של פעם בחיים הזה?? לילה טוב חן

חנצ'וק

שמחה בשבילך שמגיעה הופעה שאת כ"כ רוצה לראות... ככה הרגשתי כש-KEREN ANN הגיעה לארץ ועכשיו אני מחכה ומחכה ומחכה ל- STING ול-TORI AMOS. אני בטוחה שתהני המון ואני מתפללת בשבילך (וגם בשבילי...) שיוני יגיע חיש מהר. יום שמח, יעל

gmillet

New member
KEREN ANN

יו, איך אני שמח שהזכרת לי את ההופעה שלה ! את מדברת על סיבוב ההופעות האחרון שלה בארץ או המופע האינטימי והבלתי ממתוכנן בביקור הקודם ? זאת היתה אחת ההופעות הכי מדהימות ומרגשות שיצא לי לראות אי פעם. היא יוצרת כל כך מוכשרת !

21profile

New member
תודה רבה../images/Emo13.gif

זוהי ממש הגשמת חלום...גדלתי על פינק פלויד ורוג'ר ווטרס הוא מאז ומתמיד היוצר הכי מוערך בעיניי בעולם (הוא ולנון, כבודו במקומו מונח חחח), לראות אותו ב"לייב" זה דבר שאני בכלל לא מסוגלת לעכל ולדמיין...היום עוד שני חברים שלי קנו כרטיסים ואני ממש מאושרת!!! בסוף מאי אני כנראה טסה לעשרה ימים להולנד לבקר את המשפחה שלי שם, ואני אחזור בתחילת יוני, ואז בסוף יוני ההופעה של רוג'ר, וחודשיים אחרי זה ההופעה של דיפטש מוד ופרנץ פרדיננד...אני קצרת סבלנות
ואחרי כל השיתוף הזה, מה שנותר לי לאחל זה המשך שבוע נעים לכולנו. ארתור- ברכות ברכות (אתה יודע על מה), אני גאה בך יא מוכשר יעלו'ש- כשטורי איימוס תבוא לארץ אז ברשותך, אחלוק איתך את היום המאושר, היא מדהימה ואני מאוד אוהבת את המוסיקה שלה. חן

RTur

New member
חחחחחח וואו..

אפילו פה כתבת את זה?! חחח אז מזל טוב על הכרטיסים שיש לך להופעה - תהני ותעשי חיים בה
ותודה על הברכות ברכות

למעלה