רצית..

BaRbiK

New member
../images/Emo32.gifרצית..

אנו מבקשים באופן חד פעמי את עזרתכם בהכנסת שיר חדש של שי גבסו לגלגלצ. כולכם שמעתם על האלבום המדהים של שי גבסו "ארים ראשי ",האלבום קיבל את התואר אלבום זהב על מכירות גבוהות ,והשיר של שי יום ועוד יומיים עצמו זכה בשיר השנה בתחנת גלגלצ. יש לשי באלבום עוד שיר ,מאוד מיוחד ,שיר שמעבר להיותו קליט וקצבי ,מעביר מסר מאוד חשוב ,יש בו עומק ,מנסה להעביר משהו דרך השיר ,וכל אחד יכול להתחבר לשיר הזה דרך הסיפור שלו ,לשיר קוראים "רצית " ,ואנו מאוד רוצים שהשיר הזה יחתום את האלבום המצוין של שי. השיר באמת יוצא דופן ,ממליצים לכם לשמוע את השיר כדי להבין כמה שהוא עצמתי. בקשתנו היא ,אם תוכלו בבקשה לשלוח מייל לגלגלצ או להתקשר לטלמסר של גלגלצ ולבקש להשמיע את השיר ,ברגע שיראו שיש דרישה גדולה,הם בטוח ישקלו את הנושא ,הכי חשוב לנו שהשיר הזה יגיע לכמה שיותר אנשים ,לכן אנחנו חייבים את העזרה של כמה שיותר אנשים ,בבקשה!!! המייל של גלגל"צ- [email protected] הטלפון של גלג"צ 037653597 בתודה, פורום גבסו.. www.gabso.com

hodayoyo

New member
ברביק..../images/Emo60.gif

מאיפה הבאתם את זה? (אני בשביתה, כבר שבועיים לא נכנסתי לאתר, אז אין לי מושג מה הולך שם..) בטח אורן והשגעונות שלה, נכון? בכל מקרה- טוב, האמת שלא שמעתי את הדיסק של שי כבר המווווווון זמן, אבל זה באמת שיר שאני אוהבת, אם כבר שירים של שי... חבר'ה שלא כל כך מכירים את ההיסטוריה של שי- אז תדעו שהשיר הזה נכתב בעקבות זה ששי רצה להתגייס לקרבי אבל הפרופיל שלו לא היה מספיק גבוהה ולא קיבלו אותו, בגלל זה יש שורות כמו "שלוש שנים זה חלק ממשהו..." כאילו שלוש שנים שירות צבאי וזה. בכל מקרה- כשיהיה לי זמן אני אשלח אולי מייל..

BaRbiK

New member
אמממ תוודה!

ובקשר למאיפה הבאתי את זה..דברי איתי..חח..כן אורן התחילה עם זה..

orantayar

New member
ברוש והודי!!

רעיוןן שלי ..חח אבל כל הפורום באמת עוזר ונרתם להשקיע כמה שיותר!! הודי ,בבקשה תשלחי מייל ,אני בטוחה שאת מאוהבת בשיר הזה ושהוא אחד השירים הכי טובים שיש לשי באלבום ואין ספק שזה יהיה פספוס רציני אם הוא לא יצא כסינגל!!

hodayoyo

New member
מאוהבת בשיר? הממ לא להגזים../images/Emo60.gif

כמו שאמרתי לא שמעתי את הדיסק של שי (או כל שיר ממנו, חוץ מברדיו או בערוץ 24) כבר המון זמן... כרגע אני אמורה ללמוד להיסטוריה ובמקום זה שורפת זמן על המחשב, ככה שנראה...

BaRbiK

New member
יויו לכי ללמוד!!!!!

את המיילים תשאירי לאחרי יום שלישי!!

למעלה