רק בגלל שהשרשורים הארוכים

• פותח הנושא moi24
  • פורסם בתאריך

moi24

New member
../images/Emo32.gif רק בגלל שהשרשורים הארוכים

מעייפים אותי, פתחתי חדש, כדי להיות הראשונה שמאחלת לכווווולם פסח כשר ושמח! אל תאכלו הרבה מצות (אומרים שזה משמין), תשתדלו לא להירדם בקריאת ההגדה, תשתו הרבה יין (בלי להשתכר ליד המשפחה), צאו לבלות, תעשו הרבה שופינג, צאו לטייל ותתרחקו מהמחשב כמה שיותר... ולכל אלה מכם שזכו לא לעבוד בחול המועד, לא נותר לי אלא לאחל לכם
סתם..... שתהנו גם בשבילי...
עכשיו תגידו לי ------ זה סנובית?!?!

cheshire9

New member
פסח

הפסח הראשון שאני בארץ מזה כמה שנים ....... מישהו מזמין אותי לסדר ?

moi24

New member
בכיף

רק אל תשכח ללבוש אפוד. לאבא שלי יש אקדח.

../images/Emo20.gifחג אביבי שמח ופרח ../images/Emo20.gif

שליבנו יתמלא בהרבה אהבה ושמחה אני עוד היתי אופטימית גונדרי הבטיח לנו הסינגלים - זוגיות נפלאה והתחלות חדשות בחודש מרץ ...היה או חלמתי ? חוץ מבחורים משעממים לא זוכרת שהיה לי משהו מעניין

BABELICIOUS

New member
ולו רק בגלל זה שווה להיות "כופר"

מצות זה משמייייייייייייין

magenta73

New member
חג שמייח!

שאני הולכת לנוח כמו הכלבה שלי כשהיא במצב שטיח... איזה כיף! תהנו הרבה בחג.

gili812

New member
חג שמייח. אבל תיזהרו עם המצות...../images/Emo3.gif

ולא....את לא סנובית! (ונראה לי שאני עוד אחת שיכולה להצטרף למועדון שלכן....
)

ufffnick

New member
חג שמח וטעים

לקח את זה קשה, הא? אז קראו לך סנובית, ביג דיל... סנובית. (סתם נו... שתחררי קצת יא סנובית
)

moi24

New member
../images/Emo11.gif

נראה לך שאני לוקחת את זה קשה? מי הם שיקראו לי סנובית? מי?!?!

שירס36

New member
את לא צריכה להוכיח לעצמך או לנו שאת

לא סנובית. מספיק שאנשים מבחוץ חושבים עלייך ככה ובגלל זה אולי חוששים להתקרב אליך. זה כבר אומר שכדאי לך לשנות משהו מהר. חבל שתביני את זה רק בגיל מאוחר כי את מפספסת ככה הזדמנויות. כמישהי שחשבו עליה שהיא סנובית אני חייבת להגיד לך שפספסתי ככה. למשל, היה לי בליינד דייט עם מישהו שגדל איתי בשכונה, למד איתי בטכניון גם בתואר הראשון/שני שלי שני/שלישי שלו... נראה מעולה.. והוא זוכר אותי מהשכונה, מתנועת הנוער ומהטכניון ואני אפילו לא שמתי לב אליו למרות שהוא נראה ממש טוב... תמיד נראיתי כמישהי שתפוסה חזק ויש לה בן זוג לדבריו וזו הסיבה שהוא מעולם לא ניגש אליי. התחיל איתי מישהו בבנק וכשנפגשנו הוא סיפר לי שיצא לו לראות אותי כמה פעמים ואני נראית/משדרת מישהי תפוסה. הכוונה היא להראות נגישה. זה נשמע מופשט מידי אני יודעת, אבל בחורה פנויה ובחורה תפוסה מתנהגות אחרת וקולטים את זה עליהן. חבל שתתנהגי כתפוסה למרות שאת לא.

moi24

New member
אולי את צודקת

בכל מקרה נראה לי שהנושא נטחן למוות. סיכום ומסקנות - נקסט.

BABELICIOUS

New member
מצטרפת....

אם כי, האמת לא מבינה למה לאחל פסח כשר. בין אם שומרים כשר או לא, שיהיה פסח שמייח וכייף ומהנה

aviavram

New member
שיהיה כשר ושמיח ומחובק ומלוטף

ורק שיהיה כיף ההגדרות לא משנות תודה פרי קבלתי את הברכה כרוחה ולשונה גם לך

במקרה למדתי אתמול למה מוסיפים "כשר"

אחרי ה"חג שמח". זה פירוש של איזה רב מפורסם ממאה לא פחות מפורסמת. אז ככה: ישנן כולמיני תרופות של כולמיני מחלות נוראיות, שהן לא כשרות. כמובן שמותר לחולים לקחת את התרופות האלה גם בפסח. כאשר מוסיפים "וכשר" לברכת חג שמח, בעצם מאחלים לאדם שיהיה בריא ולא יזדקק לתרופות לא כשרות. יפה, לא? בתור חילוני גמור, אחרי ששמעתי את ההסבר הזה הרגשתי שלמדתי די דברי תורה לפחות עד ראש השנה.

אישון36

New member
תודה

וכן הצעתי לך איך לא להיחשב לסנובית. אישון. בהצעות מגווונות.

למעלה