רשימת המלצות

demoloc

New member
../images/Emo32.gif רשימת המלצות

רשימת הסרטים האהובים עליכם?? (5 סרטים בערך) -fight club -america x -lord of the fly (לא שר הטבעות) -enemy at gate -באזז (לא זה מצעצוע של סיפור) -שרק (1) ספרים: -סאגאת "היפריון" -בעל זבוב -1984 -עיוורון -האחווה (של ג'ון גרישם) סדרות -ג'רמיה -גולשים בזמן sliders ,חוץ מהשתי עונות האחרונות!!!!! -נשואים פלוס -משפחת סימפסון -פינקי והמוח אתם? -פיוצ'רמה

Hellen

New member
כמה המלצות שלי

סרט ממש מומלץ - 2001 אודיסיאה בחלל ספרים - לא קראתי את כל הטרילוגיה, אבל הספרים של 2001, 2010, 2031 מצויינים. אני לא קורא הרבה ספרים או רואה הרבה סרטים כמו שרואים :) סדרות - על פי סדר שעלה לי בראש: ג'רמיה המגן בדרך לקליפורניה (סידרה כושלת עם עונה 1 שמביאה לי חיוך הכי ענק בעולם :)) סימפסון יש עוד כמה סדרות שאני רואה או ראיתי קבוע, אבל אלה למעלה הכי בולטות מוזיקה - 2 חמודים: the streets - dry your eyes the postal service - such great heights (ענק!!!!!!!) אלו העיקרים :)

באיחור נוראי ולא ../images/Emo168.gif

נראה לי שמישהו יירד עד סוף הדף כי זה די מזמן אבל סדרות שירים וסרטים: סדרות: 1)מכושפות 2)משתגעים מאהבה 3)חברים 4)שנות השבעים 5)לאס וגאס סרטים: 1)הכי מתוק שיש 2)רווק פלוס ילד 3)אני יודע מה עשית בשישי האחרון 4)עלי ג'י - הסרט 5)לימודים גנובים שירים: 1) how soon is now 2) bloody valentine או my bloody valentine, אני לא בטוח.

למעלה