טוב אתם חייבים לשמוע
או לקרוא למה אתם קטנוניים
אניווי סבתא שלי התחילה לשאוג עליי שאני עושה לה בלאגן בגג עם כל הזבל שאני דוחפת לשם אז היום החלטתי להיות נחמדה ולסדר קצת בכל אופן כבר לפני איזה שבוע-שבועיים מצאתי ערימה של מכתבים ישנים מכיתה ז' אבל לא היה לי סבלנות לעבור עליהם והיום התחלתי לפשפש קצת ונזכרתי באיזה ילדת כאפות הייתי
ומסתבר שהייתי חברה רק של ילדי כאפות אחרים
שהדבר הכי חשוב שיש להם לעשות בשיעור מתמטיקה זה לדרג יופי של סלבס. בכל אופן מצאתי רשימה ישנה של טופ 10 סלבריטאים וסלבריטאיות שחשבתי שהם הכי כוסונים מתישהו לפני הרבה זמן... אין על זה חותמת זמן אז אני נוטה לחשוב שזה היה מתישהו בין כיתה ו' ל-ז' בכל אופן כנראה שהרשימה עברה שיפצורים קלים אחרי איזה שבועיים כי יש שם מחיקות, עליות, ירידות וכניסות מחודשות... 1. בראד פיט (ואז הוא מחוק וכתוב במקומו את טום קרוז) 2. טום קרוז (גם עליו יש קו ובמקומו בראד פיט רשום) 3. ג'יימס מרסדן 4. מאט דיימון 5. פול קטרמול 6. ריאן פליפה 7. בן אפלק 8. סקוט וולף (הוא מחוק ובמקומו כתוב דייגו ראמוס) 9. דיוויד בקהאם (הוא מחוק ובמקומו כתוב קיאנו ריבס) 10. דיוויד בוריאנז (הוא מחוק ובמקומו כתוב כריסטיאן סלייטר) אלה היו הבנים חלק מהשמות לא אומרים לי כלום היום ואת החצי השני אני לא מאמינה שאהבתי באיזשהו שלב בחיים :S והנה רשימת הנקבות: 1. הת'ר לוקליר (כבר אז היה לי טעם
) 2. בילי פייפר 3. קרוליין קור (
כפרעליי^^) 4. אנדריאה קור (היא מחוקה ובמקומה כתובה מישל פייפר) 5. שרון קור (גם היא מחוקה ובמקומה רייצ'ל סטיבנס כתובה) 6. סנדרה בולוק ( מחוקה אף היא לטובת שירלי מנסון) 7. רייצ'ל סטיבנס (מחוקה לטובת קלאודיה שיפר) 8. הולי מארי קומבס ( מחוקה לטובת סינדי קרופורד) 9. אליסה מילאנו (מחוקה לטובת הולי מארי קומבס ואם יורשה לי להקיא ולהוסיף שאני לא מאמינה שאי פעם אליסה הייתה בטופ 10 שלי :S) 10. שאנון דוהרטי (מחוקה לטובת סנדרה בולוק) ואז למטה בלי קשר לכלום רשומה מישל פייפר. גו פיגר
קיצר גם אז (וגם היום) מישהו היה צריך להכות אותי בחוזקה