שאחה דיי חשובה לי אליכים..come

בהביבו

New member
../images/Emo32.gifשאחה דיי חשובה לי אליכים..come

חבובים חבובות יום אהבה שמח לכולם... בזמן האחרון בפורום רובכם עושים דברים לפורום עצמו, ואתם רוצים שאחרים יידעו.. אז הגעתי להחלטה, שבמקום שמישהו ירצה רק לשים בטאגס' פירסום לדבר שלו, + לפתוח הודעה חדשה של"כנסו, עשיתי ככה וככה", אז כאמרו הגעתי להחלטה, לפתוח לוח לפורום, שהנושא שלו יהיה הודעות הגולשים! בלוח זה, תשימו כמה הודעות שאתם רוצים, למשל:שבקניק(נמרוד)כרגע הכניס מאמר חדש לפורום. בטוח שחלקכם לא יודעים עליו, ולכן למשל הוא יכול להוסיף ללוח הועדה,: "הכנסתי לפורום מאמר חדש, אתם מוזמנים לקרוא אותו ולהגיב" עכשיו, חלקכם אומרים רגע, אף-אחד לא מסתכן. כאן אני אומר ככה, אני אבקש מכולכם, להיסתכל מדיי יום באותו לוח, שגם אכניס אותו לטאג-ליין כך שלא יהיה כל-כך קשה לשכוח ממנו, ואז נגיד אני נכנס פעם ב....כמה שע', ואני רואה הודעה משבקניק:"הוספתי מאמר חדש................" רציתי לשאול מי מיכם חושב שהרעיון יהיה אחלה.. (עוד דוגמא, מיכל(hypnotic poison) יכולה לכתוב שהיא הוסיפה כתבות חדשות אל הפורום..) מי שמיכם בעד הרעיון, מתבקש לא לכתוב סיכום ובסוף להגיד כן\לא, אלא פשוט להגיד כן\לא ישר בנושא-או
.. כך שכבר עכשיו אוכל להעלות את הלוח עצמו אל הפורום! לגביי הסקר, הוא עוד לא הוחלף, ואת הסקר הזה אני עושה עכשיו כי אני צריך את אישורכם, וגם שיהיה מהיר..מבטיח שבקורב מאד מאד מאד הסקר ייתחלף.. אז אנא תיתיחסו אל ההודעה הזו..

למעלה