שאלה לאלוף , אני מבין שאתה

billc

New member
../images/Emo32.gifשאלה לאלוף , אני מבין שאתה

ב real estate נניח שיש לי כסף לקנות "טאון האוס".. (תשלום אחד) אני יודע שהרוב פה יאמרו שעדיף להשקיע את הכסף במקומות אחרים.. אבל עזבו את האופצויות האחרות לרגע.. רעיון:פיצול אישיות האם עדיף להקים חברת של עובד אחד (אני) של real estate. להכניס לשם את כל הכסף. אני השכיר..מלווה מהחברה שלי את כל הכסף אני השכיר משלם בכל חודש החזר עם ריבית לחברה שלי (כמו MORGAGE) 4 דברים בולטים הרווחתי: 1. אני השכיר מקבל החזרי מס בכל שנה. 2. החברה שלי לא תעשה מספיק כסף כידי לשלם מס בעיקר אם אני הולך להכניס הוצאות על החברה... למשל:דלק, אינטרנט, טלפון... אולי עוד כמה דברים.. שאני כיום משתמש. 3. אני מפסיק לשלם שכר דירה כי יש לי בית 4. אני אולי אפילו משכיר חדר או שניים.. ודבר אחרון...אם חס וחלילה בחודש X ו Y לא עבדתי ולא היה לי לשלם לחברה שלי לא נראה לי שהחברה שלי תדווח עלי בקרדיט היסטרי, וגם לא תעשה עלי "פור כלוזר"

Ronit FL

New member
יש לך רשיון ברוקר?

אם התשובה היא "לא" אז גם התשובה היא לא! אתה לא יכול לפתוח משרד REAL ESTATE משכנתא מקבלים מלנדר (LENDER) ההחזרים הם להם ולא לחברה שלך...

billc

New member
אמממ...

כן... יכול להיות שאת צודקת אני הבנתי מרואה חשבון.. שאפילו אם אני לוקח הלוואה ממשפחה.. אני יכול להכניס את זה לTAXES ולקבל על זה החזרים.. אבל יכול להיות כאשר אני מכניס "חברה" למשוואה הכל צריך להיות יותר מסודר.

snow white 7

New member
ומה אתה רוצה ../images/Emo35.gif

או שאתה רק כלי משחק בידיים של A עד Z ?

billc

New member
תראי...אני מתחיל לגשש

אבל סה"כ אני אוהב את מקום העבודה..

billc

New member
אמממ אני מתלבט בקשר לעבודה

התחלתי לגשש, ואני מתחיל לקבל הצעות.. מצד אחד אני מרוצה מאוד מהעבודה (בעיקר בכל מה שקשור לסביב) לא יותר מידי לחץ, אפשרות לעבוד מהבית וסה"כ מאוד מרוצים ממני. משכורות פסיידר, תמיד יכול להיות יותר טוב.. בקיצר לא ממש רוצה לעזוב היום מישהו חזר אלי... ממש קרוב לאן שאני גר.. כמובן שאני אדרוש יותר ממה שאני מקבל היום... אבל מה יקרה אם יסכימו...שוב אני צריך להוכיח את עצמי מחדש...

היי ביל,

לא עניתי לך מהסיבה שאני לא ממש מתעסק בנושא הספציפי שהעלית (אבל בהחלט נתת לי כיוון מסוים
), וגם לא ממש הייתי ליד המחשב (ביקורי משפחה לכבוד החג, אתה יודע איך זה), אבל אני בהחלט אנסה לגשש בנושא הזה-וכשיהיה לי יותר מידע,מבטיח לעדכן. אייל

למעלה