שאלה למיכל

• פותח הנושא A&A
  • פורסם בתאריך

A&A

New member
../images/Emo32.gif שאלה למיכל

אני חושב שלעולם יש מספיק קשרים ומכיר מספיק אנשים בשביל להזדיין בלי שתגידי לו אז למה את כל הודעה מזכירה לו להזדיין????

A&A

New member
Zאת שתמיד כותבת fuck da world

בפורום קוראים לה made in israel (ותדעי שעם השם הזה גנבת לי שם של שיר)

A&A

New member
יופי אתם מחוברים

אני ינצל את ההזדמנות לבקש את האי-מייל או אי סי קיו או טלפון (לא טלמסר) או שתפנו אלי icq - 28637200 פלפון 053862366 בקשר לפריסטייל!! The-A נ.ב כבר דיברתם עם ג´ורג´ ואמרתם לו הכל חוץ מתאריך

A&A

New member
לאנשי העסק

תנו תגובה כל שהיא שאני ידע מה קורה עם זה

A&A

New member
רק שתהיה בעניינים שזאת פעם שלישית

שהאי סי קיו שלי נכתב בעמוד הזה 28637200

תותי-בת

New member
שאלה אלייך מה אכפת לך מה מיכל כותבת בהודעות שלה?! שתכתוב מה שהיא רוצה!!!! למה להיכנס לבן אדם לוריד?! אה?! מקווה שהבהרתי את העמדה שלי, ליאת.

Made in ISRAEL

New member
קבל תשובה איש יקר ../images/Emo29.gif

יש לטופאק שיר עם המון מסר שאני מאוד אוהבת שנקרא "fuck da world" חוץ מזה שאני מאוד בעד לא לשים על הסביבה. {They tryin to say that I don´t care} I woke up screamin, "Fuck the world!" כם אני יודעת שלעולם יש מספיק קשרים אבל לא יקרה כלום אם חברה טובה שלו תסדר לו ככה מהצד לא?... אז רק בשביל לירון וקוואמי (באופן חד פעמי!) FUCK THE HUMOOS PIMPERS MICHAL

A&A

New member
אוקיי בכיף שיהיה לך

כל עוד זה קשור לטופאק וווסט סייד זה כבר טוב חוץ מזה שסתם עניין אותי FUCK THE WORLD THE-A

ng גבאי

New member
אם היתכוונת לזה אז קבל את

היתנצלותי .... חשבתי שהייה בזה נימה של עקיצה אישית ... (עקב הריב עם חבר שלך גננה)

A&A

New member
אמרתי שאני אוהב את טופאק

לא אמרתי שאני מכיר כל שיר ושיר שלו (למרות שאני מאמין שיש לי את רובם) חוץ מזה שהתכוונתי שזה טוב שזה מהווסט סייד (אל תחשבי שאני יודע כל מילה ומילה מכל שיר ושיר) אני פשוט יותר אוהב את הסיגנון הזה The-A

A&A

New member
חוץ מזה שאני מוכן להמר

ולהתערב פחות או יותר על מה שאת רוצה שיש לפחות עוד ראפר אחד שיש לו משפט כזה בשיר ככה שזה לא כל כך ברור The-A

ICANNt

New member
בעתיד עדיף אולי שתפנה אלי בלשון זכר

כי זה יותר תואם את מין לידתי

A&A

New member
מצטער אחי

לא שמתי לב שזה אתה חשבתי שמיכל כתבה את זה ודרך אגב אם זה ממש מפריע לך יש ניתוחים שיכולים להתאים אותך אל ההודעה, כי אני את ההודעה לא יכול לשנות...
The-A

goldi san

New member
חיחיחי אני לא מכירה שירים של טופאק

וזה לא מפריע לי לא לאהוב אותו בכלל

למעלה