שאלה מעניינת..

174M4R

New member
../images/Emo32.gifשאלה מעניינת..

איך כל אחד מכם למד להשתמש בפוטושופ או בכל תכנת עריכה אחרת? מדריכים? משפחה שעזרה? לבד? אני בכל אופן ראיתי את אחי עובד בפוטושופ כל הזמן. ופע אחת פשוט נכנסתי והתחלתי ללמד את עצמי.. כמובן שבהתחלה השתמשתי גם במדריכים (מהאתר של נגטיב) בשביל להכיר את התוכנה. וגם אחי עוזר לי מתי שאני צריך עזרה ואני מראה לו לפעמים עבודות שאני עושה.. נ.ב. לאחחי יש אתר שנקרא פיסטי שזה אתר של מדריכים לפוטושופ. שמתי כבר את הקישור באתר. אפשר למצוא אותו גם בחיפוש בנענע וגוגל. דאך אגב, אחי מתכנן עכשיו לשים את האתר על דומיין מה שאומר שהאתר יהיה עם סיומת CO.IL או COM וזה יעשה את האתר מהיר יותר ויהיה אפשר להכנס יותר מ10 משתמשים בפעם אחת.

OrdinaryDay

New member
שאלה חביבה.

אני התחלתי בערך לפני כשנתיים, שלוש, למדתי לבד. פשוט לחצתי על כפתורים עד לתוצאה חביבה. כיום אני לא משתמשת בפאפקטים רבים, אלא בשינוי צבע וצורה. לדעתי אני יודעת רק קמצוץ מכל נפלאותיו של הפוטושופ.

DeathWing

New member
זה שתקנה סיומת CO.IL או COM

לא יהפוך אותו למהיר יותר או יגדיל את מספר המשתמשים. זה תלוי איפה האתר מאוכסן.

174M4R

New member
בטח שכן.

כרגע האתר מאוכסן על המחשב הזה (זה המחשב של אחי) מהסיבה הפשוטה שהאתר גדול מדיי בשביל לשים אותו בשרת של נענע. מה גם שבגלל שהאתר נמצא על המחשב הזה שהמחשב הזה הוא גם השרת הראשי של האינטרנט של הרשת הביתית שלנו אז הוא עושה את האינטרנט בכל שלושת המחשבים הרבה יותר איטי. איתמר.

borntojump

New member
../images/Emo13.gif הסבר

ההגבלה של 10 משתמשים נובעת מכך שאחיך משתמש בשרת IIS שנמצא על המחשב האישי שלו (XP?) בבית IIS הוא שרת ווב של מיקרוסופט שמניע אתרים גדולים ורבים (microsoft.com למשל). כאשר מתקינים אותו על מחשב ביתי הוא מוגבל ל-10 משתמשים בו זמנית הסיבה שהאתר עובד לאט הוא שהוא רץ ברשת ביתית שיכולת ההעלאה שלה (שליחת מידע החוצה - upload) איטית מאוד אין כל קשר בין מהירות האתר לסיומת שלו בין אם הסיומת היא co.il או .com אפשר לאחסן אתר בכל מקום. אפשר לאחסן אתרי com ארץ ואפשר לאחסן אתרי co.il בחו"ל מהירות החיבור של הספק שתבחר - נקראים ספקי web hosting ומגבלות החומרה שהוא מריץ יקבעו עד כמה האתר יהיה מהיר או לא אני משתמש כבר כמה שנים בשירותיה של חברה אמריקאית - ehostpros.com - להריץ 5 אתרים שונים. בחרתי בהם מלכתחילה כי הם היו הכי זולים (פחות מ-5$ לחודש) אבל נשארתי כי החיבור מצויין והשירות שלהם טוב

174M4R

New member
אני לא מבין גדול בזה.

"בין אם הסיומת היא co.il או .com אפשר לאחסן אתר בכל מקום" אני יודע. התכוונתי שהוא עוד לא החליט אם לקנות COM או CO IL...

Sp00nk

New member
המלצה שלי,

קנה דוט קום. לקנות קו-איל עולה הון תועפות, ודוטקום עולה 5$ לשנה. מה גם שרוב האנשים מחשיבים אתרי דוטקום יותר, בלי קשר לזה שכתובת כזו הרבה יותר זולה. ולגביי הוסטינג, ההמלצה שלי היא TCH: www.totalchoicehosting.com

174M4R

New member
תודה על המידע.

אבל האתר שייך לאחי והוא מטפל בזה. לא אני.

שיבולית

New member
למעשה אפעם לא למדתי...

הידע שלי בפוטושופ אפסי ביותר
) אבל אני כל כך אוהבת לעבוד עם התוכנה הזאת ועושה הרבה ניסיונות וגם לומדת תוך כדי... אני לומדת הרבה גם מהפורום - מהטיפים השונים.

dark spy

New member
אממממממממ...

אני עדיין לא בדיוק מומחה לפוטושופ אבל את הבסיס למדתי מנסיון וטעיה בעיקר וכל מני פעולות בסיסיות שלמדו אותי, הרחבתי קצת את הידע עם המדריך של איתן שמצורף בשירשור הזה כבר והמשכתי ללמוד עוד קצת עם מדריכים באינטרנט ומחבר שמבין די הרבה בפוטושופ

hilaa4

New member
../images/Emo13.gif

אני לא משתמשת בפוטושופ, אני משתמשת בפוטו אימפאקט(photoimpact) דוד שלי לימד אותי להישתמש בה בהתחלה(את הבסיס- שזה הכי חשוב) ואת ההמשך למדתי מניחושים וטעויות... הילה

למעלה