שאלה

doresh shalom

New member
../images/Emo32.gif שאלה

למה אין פורום "הימין שלנו" כדי שאנו המאלנים נוכל להתנחל בו

EverMan

New member
היה פורום כזה , סגרו אותו

בגלל שא.הוא עסק רק בימין מדיני. ב.בגלל הרמה המאוד נמוכה שלו ... ושאני אומר מאוד אני מתכוון מאוד... קללות , איומים , גידופים , גזענות על ימין ועל ימין (
) ... וכו'.

idoz

New member
איזה מטומטמים הם

בטח כולם שם היו מצביעי ליכוד, מולדת וכו' .

EverMan

New member
גיחי גיחי ?

שבפורום על בסיס יומיומי הפוסטים היחידים הם : "מוות לערבים" ו"צריך להרוג את כל הערבושים המסריחים" אז הפורום נסגר. (בטח ובטח שמנהל הפורום מעודד את זה
)

idoz

New member
זה מה שהם צריכים ../images/Emo150.gif !

הם צריכים מנהל טוב יותר!

EverMan

New member
לא , הם צריכים אנשים יותר טובים

90% מה"ימניים" האמיתיים היום , הם גזענים קטנים שצועקים מוות לערבים - וזה הסיבה שהם לא רוצים לתת את השטח.

idoz

New member
אתה רומז על משהו?

כי אני די קרוב להגדרה שלך. אני גזען ואני לא מוכן לתת שטחים לערבים.

EverMan

New member
אני רומז ?

אני באופן מאוד גלוי : גזענים הם אנשים מטומטמים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם ושצריך להכחיד את דעותיהם מעל פני הכוכב.

idoz

New member
אתה פוסל אחרים על סמך הדעות שלהם?

זאת גזענות לשמה. מצטער שההשקפת עולם (המוצדקת) שלי היא נכונה.

EverMan

New member
מוצדקת ?

גזענות זה דבר מוצדק ? גזענות , היא קביעת עובדת בנוגע למישהו בנוגע לדבר שהוא לא קבע. כמו מקום מוצאו , צבע עורו וכו'. לקבוע שאדם שמאמין שעומדים ליפול פילים ורודים מהשמיים הוא טמבל - זה לא גזענות. כנ"ל אדם גזען. שני אמונות מטומטמות שמראות על בורות.

MichelleS

New member
אוף די עם זה!!

אני שמאלנית בדיוק כמוכם, ואני לא יכולה לסבול את היחס המזלזל הזה לימנים, רק בגלל עצם היותם ימנים. מה קרה לפלורליזם? לנאורות? בגלל כאלה אמירות נדבקה בשמאל הסטיגמה שלו. ואני לתומי חשבתי שאנחנו (השמאל) רוצים לנפץ אותה..

idoz

New member
מילים כדורבנות ../images/Emo45.gif

מתי תפתחו סוף סוף לאמת ותבינו שאתם טועים?

EverMan

New member
להפך , אני מאוד מעריך

אנשים שדבקים בעקרונות שלהם בגלל אמונה תנ"כית או בגלל אמונתם הכלכלית-חברתית. יש לי כבוד אליהם. מי ששרר בפורום ההוא - היה אנשים שבגללם זבוטינסקי מתהפך בקברו. גזענים קטנים שקוראים לעצמם ימין.

idoz

New member
כל אחד אמר\כתב מוות לערבים לפחות

עשרה פעמים במהלך חייו. אתה אומר שכולם גזענים?

למעלה