שאלון אוף ארוךךך

A t z a

New member
../images/Emo32.gifשאלון אוף ארוךךך../images/Emo80.gif

בואו לענות על שאלון אוף כמו שאתם אוהבים, שימו לב, העתקתי כמה שאלונים בלי לבדוק אם יש שאלות שחוזרות על עצמן...אז לא להתרגז
אני רוצה לראות מי יענה על הכל!!!! צאו לדרך: כללי: ארוחת בוקר הכי טובה - ארוחת צהריים הכי טובה - ארוחת ערב הכי טובה - כשר: כן\לא. הצומח והחי: פרי/ות אהוב - ירק/ות אהוב - בשר אהוב וסגנון הכנתו - דג אהוב וסגנון הכנתו - סלט אהוב - נקניק\ פסטרמה - גבינה - אוהב על האש לסוגיו ? כן\לא. מתוקים ומוצרי חיטה: קינוח - גלידה - ממתק - עוגה - חטיף - מאפה - לחם אהוב - דגני בוקר - בורקס - עוד קצת כללי: משקה אהוב - משקה חריף אהוב - משקה חם - ג'אנק פוד אהוב - אוכל יהודי אהוב - אוכל ישראלי אהוב - אוכל בינלאומי (לא משנה מאיפה) אהוב - שומר על תזונה נכונה ודיאטה? שם: גיל: תאריך לידה: כינוי: איך היית רוצה שיקראו לך? שם אהוב לבנים: שם אהוב לבנות: מה אתה לובש עכשיו? החג האהוב עליך: החג השנוא עלייך: המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: באיזה שעה הלכת לישון אתמול: באיזה שעה קמת היום: יש לך פירסינג/ קעקועים? אם כן- איזה ואיפה: אוהב אותם? הבנאדם האחרון: שראית: חיבקת: נישקת: ישנת איתו במיטה: כעסת עליו: שיקרת לו: חיטטת לו בדברים: היית אצלו בבית: היה אצלך: שבכית בגללו: שהתגעגעת אליו: שצעקת עליו: שדיברת איתו: שדיברת איתו בטלפון: ששלחת לו SMS: שרצית: שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: יש לכם משקפיים? היו לכם פעם? מאיזה גיל? עד איזה גיל? כמה זוגות בערך היו לכם? מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? ומשפקי שמש,יש לכם? כמה זוגות בערך היו לכם? מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? יש לכם איימל? של איזה אתר? באנגלית או בעברית? נכנסים אליו כל יום? כמה פעמיים ביום? יש לכם הרבה ספאם? נכנסים אליו או ישר זורקים אותו? מעבירים הודעות שרשרת? למה??? כותבים הרבה מיילים? כמה ביום/שבוע בערך? מקבלים הרבה מיילים? מעבירים מיילים מגניבים של מצגות וכו'? יש לכם חתימה קבועה בסוף המכתב? יש לכם הרבה אנשים/איימלים שמורים? כמה בערך? שומרים את האיימלים? בתיקיות או מבולגן בדואר הנכנס? אם הייתם צריכים לצאת למסע סביב העולם, אילו 4 אנשים הייתם לוקחים איתכם למסע? מה דעתכם על בדיחות על השואה? מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים? וחברים? אוהבים שבאים אורחים? למה? ואתם אוהבים שבאים חברים? מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה? למה? מתנחלים הרבה אצלכם? מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים? אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים? דואגים שיהיה אוכל? אולי חושבים על תעסוקה? טוחנים הרבה? או גוועים ברעב? אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן? אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ? כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים? ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות? כשאתם אורחים, אתם ביישנים? מבקרים הרבה אצל אחרים? באיזו תדירות? הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים? בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות? מה אתם אוכלים בחגים? אוהבים בד"כ אוכל של חגים? מה אתם הכי שונאים בחגים? מה אתם הכי אוהבים בחגים? אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם.) אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם? יש לכם משפחה בחו"ל? כל כמה זמן אתם מבקרים אותם? כל כמה זמן הם מבקרים אתכם? מה הסוג פלאפון שיש לך? במה אימא שלך עובדת? איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו? כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית? מה המשאלה הגדולה ביותר שלך? מתי הפעם האחרונה שהשתעלת? איזה שם אתה הכי אוהב בעולם? איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז? אוהב טונה? איזה שוקולד אתה הכי אוהב? הלכת היום לעבודה/ביתספר? משהו מיוחד שקרה שם? מה היה הדבר האחרון ששחקת בו? במה בא לך לשחק עכשיו? אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים? איזה שפות אתה יודע? בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור? עם מי אתה הכי אוהב לדבר? מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו? מה בא לך לאכול עכשיו? מה עשית אתמול? מה אתה עושה היום? מה תעשה מחר? יש לך חיים? אוהב לצייר? אוהב לצלם? אוהב להצטלם? יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן? אצלי זה 8. נכון זה מעצבן? התקלחת כבר היום? אוהבים עוגיות גרנולה? אוהבים צימוקים? חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)? איך? חושבים שט"ו בשבט זה מיותר? למה? שותים קפה? מתי? איזה סוג? מה דעתך על טבעונות? ממצב? מקורה? הכל טוב? יצא לכם פעם לדרוך על חילזון? אוהבים קרואסון? אוהבים טיול שנתי? כבר היה לכם השנה? מה החלום הכי גדול שלכם? ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה? החלקתם פעם על בננה? למה? אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)? אוהבים שיעור ספרות? מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ? מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?) אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה? מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה? אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים? ביקרתם פעם בחוף פלמחים? מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים? האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת? האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה? אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה? אוהבים טופו? על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק? במה היה המבחן האחרון שלכם? עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']? מה הצבע השולט שלכם בחדר? אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה? שונאים את המורה ללשון שלכם? בגדול מסתדרים עם ההורים? אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים? מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך?

A t z a

New member
ובגלל שמשעמם לי...בהצלחה../images/Emo80.gif

ארוחת בוקר הכי טובה -כזאת של מלונות ארוחת צהריים הכי טובה -מק
? ארוחת ערב הכי טובה -לאדעת כשר: כן\לא. לא הצומח והחי: פרי/ות אהוב -תות, אננס, תפוז... ירק/ות אהוב -עגבניה ומלפפון וכו' בשר אהוב וסגנון הכנתו -מק
דג אהוב וסגנון הכנתו -איכס סלט אהוב -עם מלא מלא דברים בפנים נקניק\ פסטרמה -יאק גבינה - שמנת אוהב על האש לסוגיו ? כן\לא.-נדיר מאוד מתוקים ומוצרי חיטה: קינוח -שאלה קשה גלידה -עוגיות, קפה, אגוזים ממתק -ריסז עוגה -שוקולד חטיף -דובונים מאפה -בורקס
לחם אהוב -מממ פשוט לחם דגני בוקר -כריות סינימיניז בורקס -גבינה עוד קצת כללי: משקה אהוב -דיאט קולה משקה חריף אהוב -אין אהוב,יש פחות שנוא משקה חם -הפוך ג'אנק פוד אהוב -מק! אוכל יהודי אהוב -
הא? אוכל ישראלי אהוב -חומוס אוכל בינלאומי (לא משנה מאיפה) אהוב -נראהלי שטאקו בל (ג'אנק פוד אמריקאי) שומר על תזונה נכונה ודיאטה? לא שם: דנה גיל: 18 תאריך לידה: 3.7 כינוי: דן איך היית רוצה שיקראו לך? לדעת שם אהוב לבנים: גיא, איתי וכו' שם אהוב לבנות: שרון ומלא שמות של בנים מה אתה לובש עכשיו? חולצה שחורה ו'גינס החג האהוב עליך: פורים החג השנוא עלייך: כיפור המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: מאכלי ים\ עלי גפן וכו' באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? חמי רודנר מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אצה וזה החתול הכי מהמם שהיה בעולם הזה
מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מצחצחת שיניים מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? דופקת על עץ מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר אם יש לי יום כיף שמגיע מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: החזרתי את אחותי הביתה מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: אתקלח באיזה שעה הלכת לישון אתמול: מממ...3 או משהו כזה באיזה שעה קמת היום: 11, אבל חזרתי לישון ב1 עד 4 וחצי יש לך פירסינג/ קעקועים? יש ויש!!! הללויה
!!!!! אם כן- איזה ואיפה: פירסינג באף קעקוע בקרסול אוהב אותם? מאוד!
הבנאדם האחרון: שראית: אחותי חיבקת: מורי נישקת: אמא? לאדעת ישנת איתו במיטה: מיכל כפ"ס כעסת עליו: החבורה בזה הרגע. שיקרת לו: אמא, אלא מה חיטטת לו בדברים: אח שלי, חיפשתי דיסק היית אצלו בבית: מממ...המנהל של הקייטרינג היה אצלך: מיכל כפ"ס שבכית בגללו: חבורה שהתגעגעת אליו: מיכי
שצעקת עליו: לא יודעת... שדיברת איתו: אחותי שדיברת איתו בטלפון: עדיצ ששלחת לו SMS: עדיצ שרצית: שאלה טובה שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: עדיצ יש לכם משקפיים? אני בנאדם אחד ולא. היו לכם פעם? לא מאיזה גיל? עד איזה גיל? כמה זוגות בערך היו לכם? מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? ומשפקי שמש,יש לכם? כן כמה זוגות בערך היו לכם? 5-6 מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? בגיוס של מיכ, להסתיר את הדמעות
יש לכם איימל? כן של איזה אתר? כולם
באנגלית או בעברית? אנגלית נכנסים אליו כל יום? רק לאחד מהם, כן כמה פעמיים ביום? כל פעם שאני במחשב יש לכם הרבה ספאם? לא נכנסים אליו או ישר זורקים אותו? זורקת מעבירים הודעות שרשרת? רק אם יש בהן משהו שווה למה???^ כותבים הרבה מיילים? לא ממש כמה ביום/שבוע בערך? 1 ליום בערך מקבלים הרבה מיילים? לא ממש מעבירים מיילים מגניבים של מצגות וכו'? כע יש לכם חתימה קבועה בסוף המכתב? לא יש לכם הרבה אנשים/איימלים שמורים? לא כמה בערך? 10 בערך שומרים את האיימלים? בדר"כ לא רק מיילים חשובים בתיקיות או מבולגן בדואר הנכנס? הכל מתוייק לפי תיקיות אם הייתם צריכים לצאת למסע סביב העולם, אילו 4 אנשים הייתם לוקחים איתכם למסע? וואי עזבו אותי
מה דעתכם על בדיחות על השואה? אני מצטערת להודות שלפעמים הדברים המזעזעים האלה מצחיקים אותי. מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים? מאיפה לי
וחברים? השבוע לא דעת אוהבים שבאים אורחים? אני בורחת מהבית, זה עונה על השאלה? למה? כי למי יש כוח לכל ה"אויייי איך גדלת
" ואתם אוהבים שבאים חברים? כן מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה? תלוי במצב רוח למה?

A t z a

New member
חלק ב'...../images/Emo80.gif

מתנחלים הרבה אצלכם? לא מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים? מתלבשת?
אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים? אכפת לי שהחדר מבולגן גם כשזאת רק אני. דואגים שיהיה אוכל? תמיד יש אולי חושבים על תעסוקה? לא טוחנים הרבה? או גוועים ברעב? טוחנת אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן? ממש לא אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ?חחח לא כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים? אני פשוט הולכת ולוקחת מה שבא לי ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות? ברור מה קרה כשאתם אורחים, אתם ביישנים? לא, תלוי אצל מי , אבל בדר"כ אני חשה בבית מבקרים הרבה אצל אחרים? כן באיזו תדירות? לאדעת הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים? אוטו, הן גרות 15 דקות נסיעה ממני
בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות? אצל סבא מה אתם אוכלים בחגים? אוכל של חג אוהבים בד"כ אוכל של חגים? תלוי מה אתם הכי שונאים בחגים? שאנחנו מסיימים ארוחת חג מוקדם ואז נדפקים בבית מה אתם הכי אוהבים בחגים? הייתי אומרת חופש אבל זה לא רלוונטי יותר אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם.)- אנחנו כולה 7 אנשים במשפחה, אבל אני אחי ואחותי בדר"כ ביחד אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם? אין כאלה
יש לכם משפחה בחו"ל? בכל חור כל כמה זמן אתם מבקרים אותם? כל אף פעם זמן כל כמה זמן הם מבקרים אתכם? כנל מה הסוג פלאפון שיש לך? נוקייה כלשהו במה אימא שלך עובדת? קשה להסביר איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו? ג'ינס כהה כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית? חחחחחח מאיפה לי שאלוהים ישמור מה המשאלה הגדולה ביותר שלך? מה אכפת לכם מתי הפעם האחרונה שהשתעלת? היום מתישהו איזה שם אתה הכי אוהב בעולם? לאדעת איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז? שאלה קשה אוהב טונה? לאאאאאאאא איזה שוקולד אתה הכי אוהב? הרשיז עוגיות
הלכת היום לעבודה/ביתספר? אין ואין משהו מיוחד שקרה שם? מה היה הדבר האחרון ששחקת בו? לאדעת במה בא לך לשחק עכשיו? לא בא לי אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים? תלוי איזה שפות אתה יודע? עברית אנגלית בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור? ערבית עם מי אתה הכי אוהב לדבר? חלאס עם השאלות הקשות מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו? היום בערב עם מורי מה בא לך לאכול עכשיו? באלי להקיא עכשיו מה עשית אתמול? נפגשתי עם חברה שחזרה מהצבא מה אתה עושה היום? היום נגמר. מה תעשה מחר? אתאבד. לאדעת יש לך חיים? כרגע לא, אני בדאון כרגע. אוהב לצייר? לפעמים אוהב לצלם? מאוד אוהב להצטלם? לא יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן? לא אצלי זה 8.- יש נכון זה מעצבן? אני מניחה התקלחת כבר היום? עוד לא אוהבים עוגיות גרנולה? איכס אוהבים צימוקים? איכס! חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)? לא איך? חושבים שט"ו בשבט זה מיותר? כן למה? ככה שותים קפה? כן מתי? בוקר צהריים וערב? איזה סוג? הקפה של האידיוטים, של עלית
מה דעתך על טבעונות? שיהיה לבריאות ממצב? מקורה? הכל טוב? לא יצא לכם פעם לדרוך על חילזון? כן, יחפה. אוהבים קרואסון? כן אוהבים טיול שנתי? אהבתי מאוד מאוד כבר היה לכם השנה? אין כברררררר מה החלום הכי גדול שלכם? דייהה ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה? לא החלקתם פעם על בננה? לא למה? ככה אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)? לא ממש אני שונאת שאנשים נופלים אוהבים שיעור ספרות? אהבתי ובגלל זה הרחבתי מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ? שירים ואז רומנים מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?)- נשמה אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה? ברור פויה! מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה?- ספרות, דה אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים?- סטלה ביקרתם פעם בחוף פלמחים? כן בטח מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים? בחודש אוגוסט אם אני לא טועה האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת? אה? האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה? כן אבל לא יותר מדי אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה? משתדלת לא להזיק בעצמי אוהבים טופו? לא שונאת ולא אוהבת על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק? ברגליים במה היה המבחן האחרון שלכם? לא זוכרת נו עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']? איזה ש.ב?!?!? לא!!! מה הצבע השולט שלכם בחדר? כחול ותכלת אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה? היסטוריה יותר מעניין אבל מתמטיקה יותר קל...לאדעת שונאים את המורה ללשון שלכם? לא בגדול מסתדרים עם ההורים? כן אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים? לאדעת מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? קלסר רפואי סיימתיייייייייייייייייייייייי!!!!

A t z a

New member
רק עכשיו הבנתי../images/Emo80.gif

שהשאלה לגבי המיילים השמורים מתייחסת לא רק לאנשים שמורים... אז כן יש הרבה מאוד מיילים שמורים, מעט אנשים שמורים.

Ronushnush

New member
יאללה

ארוחת בוקר הכי טובה - אממ ווואי :))))))))))) בייגלה ומיץ תפוזים וקפה וגבינות וירקות! וקוראסון ושוקו! ארוחת צהריים הכי טובה - חמין של אמא בשבת. כמה זמן לא. ארוחת ערב הכי טובה - חטיפים
כשר: כן\לא. - לא שומרת הצומח והחי: פרי/ות אהוב - תפוח, אגס-אם הוא טוב, מנדרינה, בננה....שזיף..... ירק/ות אהוב - מלפפון,עגבניה ופלפל אדום בשר אהוב וסגנון הכנתו - לא אוהבת בשר. דג אהוב וסגנון הכנתו - סלמון ואפוי? סלט אהוב - סלט ירקות פשוט נקניק\ פסטרמה - פסטרמה, לא נוגעת בנקניק גבינה - גבינה לבנה פשוטה :) אוהב על האש לסוגיו ? כן\לא. לא משהו מתוקים ומוצרי חיטה: קינוח - עוגת בינה יאמי גלידה - (אני אוהבת שאלות על אוכל חח) אגוזים ממתק - קינדרדליס מיי לאב עוגה - עוגת גבינה. חטיף - בייגלה כאלה עם חמאת בוטנים מאפה - קוראסוןןןן שוקולד לחם אהוב - חלה דגני בוקר - קוקופופס בורקס - גבינה,פטריות,תפח"א עוד קצת כללי: משקה אהוב - סודה בטעמים משקה חריף אהוב - איכס . נמאס לי מאלכוהול לכל החיים חח משקה חם - קפה ! יכולה לחיות על זה. ג'אנק פוד אהוב - אממ מאפים מתוקים (סרטונין דפוק) אוכל יהודי אהוב - סופגניה אוכל ישראלי אהוב - חומוס ופיתה נחשב? אבל טוב כזה. של ערבים. חח אוכל בינלאומי (לא משנה מאיפה) אהוב - קוראסוןןן שומר על תזונה נכונה ודיאטה? כן
תכף אני אלך לאכול ירקות וביצה אחרי כל הזיוני שכל האלה שם: רוני גיל: עוד פחות מחודש 18 תאריך לידה: 8.12 כינוי: רוני איך היית רוצה שיקראו לך? רוני שם אהוב לבנים: ? שם אהוב לבנות: ? מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס צמוד כהה וקפוצ'ון ענק שגנבתי לאחשלי כדי שיסתיר את הכרס
החג האהוב עליך: חנוכהחנוכה החג השנוא עלייך: אין המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: בשרים מסויימים באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? פה מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אין לי כוח לחפור מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מכבה שעון מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מסמנת V או X ביומן מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? הערב מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: השתנתי מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: אני אלך להכין קפה ואחכ לביצפר באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 23 באיזה שעה קמת היום: 4 :| יש לך פירסינג/ קעקועים? אין אם כן- איזה ואיפה: אין אוהב אותם? לא הבנאדם האחרון: שראית: איש לא מזוהה ברחוב חיבקת: אימוש נישקת: אורן? ישנת איתו במיטה: אורן כעסת עליו: על עצמי שיקרת לו: לאמא חיטטת לו בדברים: אמא......... היית אצלו בבית: סבתא היה אצלך: אחותי הגדולה הייתה פה אתמול בערב שבכית בגללו: ? שהתגעגעת אליו: ? שצעקת עליו: אח שלי - דביל. שדיברת איתו: עם חברה שדיברת איתו בטלפון: אח שלי ששלחת לו SMS: חברה שרצית: מישהו חתיך מהעבודה של אמא שלי חחחחחחח (אבל בן 50++) שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: אמא יש לכם משקפיים? כן אבל אני לא הולכת איתם . אני עיוורת למחצה היו לכם פעם? כן מאיזה גיל? 13 (טוב שנזכרו)

Ronushnush

New member
עוד

עד איזה גיל? עד שמותר לעשות לייזר (תכף) כמה זוגות בערך היו לכם? לא ספרתי מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? לא יודעת ומשפקי שמש,יש לכם? כן כמה זוגות בערך היו לכם? לא ספרתי מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? בקיץ יש לכם איימל? כן של איזה אתר? וואלה באנגלית או בעברית? עברית נכנסים אליו כל יום? כן כמה פעמיים ביום? 1 יש לכם הרבה ספאם? טונות נכנסים אליו או ישר זורקים אותו? זורקים!!! מעבירים הודעות שרשרת? לא למה??? כי זה מפגר כותבים הרבה מיילים? לא כמה ביום/שבוע בערך? 3 בשבוע נגיד מקבלים הרבה מיילים? לא מעבירים מיילים מגניבים של מצגות וכו'? לא יש לכם חתימה קבועה בסוף המכתב? לא יש לכם הרבה אנשים/איימלים שמורים? ממש לא כמה בערך? לא יודעת שומרים את האיימלים? החשובים בתיקיות או מבולגן בדואר הנכנס? מבולגן אם הייתם צריכים לצאת למסע סביב העולם, אילו 4 אנשים הייתם לוקחים איתכם למסע? אף אחד, לבד מה דעתכם על בדיחות על השואה? האמת..לא אכפת לי כל עוד זה לא ליד מישהו שעלול להיפגע מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים? אתמול וחברים? מזמן אוהבים שבאים אורחים? ממש אבל ממש ל-א למה? ככה. ואתם אוהבים שבאים חברים? לא מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה? קבוצה קטנה למה? ככה מתנחלים הרבה אצלכם? לא מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים? שומדבר אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים? כן, מסדרים דואגים שיהיה אוכל? תמיד יש אולי חושבים על תעסוקה? לא :S טוחנים הרבה? או גוועים ברעב? גוועים, תמיד אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן? לא אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ? לא כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים? ממש לא מציקים ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות? לא אוכלים אצל המארח כשאתם אורחים, אתם ביישנים? לא מבקרים הרבה אצל אחרים? כן באיזו תדירות? הרבה הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים? רצוי ברגל אם אפשר בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות? אצל משפחה מה אתם אוכלים בחגים? אוכל אוהבים בד"כ אוכל של חגים? כן מה אתם הכי שונאים בחגים? כלום מה אתם הכי אוהבים בחגים? את המשפחה והחופש אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם.) אנחנו משפחה קטנה מה הקטע אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם? משעמם יש לכם משפחה בחו"ל? לא כל כמה זמן אתם מבקרים אותם? אף פעם כל כמה זמן הם מבקרים אתכם? אף פעם מה הסוג פלאפון שיש לך? פלאפון במה אימא שלך עובדת? באוניברסיטה איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו? ג'ינס כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית? 96 :) מלכה או לא מה המשאלה הגדולה ביותר שלך? .עדיף שאני לא אגיד מתי הפעם האחרונה שהשתעלת? לא זוכרת איזה שם אתה הכי אוהב בעולם? . איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז? . אוהב טונה? כןכ איזה שוקולד אתה הכי אוהב? לבן יאמ הלכת היום לעבודה/ביתספר? הלכתי - אבל לא נכנסתי לשום שיעור (יותר נכון למבחן בהיסטוריה
). ותכף אני אחזור לפסיכו משהו מיוחד שקרה שם? כלום מה היה הדבר האחרון ששחקת בו? כלום במה בא לך לשחק עכשיו? בכלום אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים? נו מה איזה שפות אתה יודע? עברית ואנגלית בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור? צרפתית עם מי אתה הכי אוהב לדבר? אימוש מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו? ? מה בא לך לאכול עכשיו? מה לא. מה עשית אתמול? "למדתי" למבחן מה אתה עושה היום? כלום מה תעשה מחר? נצא יש לך חיים? האמת שלאחרונה ממש לא אוהב לצייר? לא אוהב לצלם? לא אוהב להצטלם? לאלא יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן? לא אצלי זה 8. יופי נכון זה מעצבן? נכון התקלחת כבר היום? לא אוהבים עוגיות גרנולה? יאמי אוהבים צימוקים? יאמי חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)? לא איך? לא חושבים שט"ו בשבט זה מיותר? כן למה? ככה שותים קפה? בכמויות מתי? כל היום איזה סוג? טייסטר צ'ויס מה דעתך על טבעונות? אין דעה ממצב? מקורה? הכל טוב? לא מציאה יצא לכם פעם לדרוך על חילזון? איכ לא אוהבים קרואסון? מאוד אוהבים טיול שנתי? ככה כבר היה לכם השנה? כן מה החלום הכי גדול שלכם? למות ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה? לא החלקתם פעם על בננה? לא למה? לא יצא אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)? כן אוהבים שיעור ספרות? אהבתי מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ? שירים מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?) שהיא כאפות אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה? כמובן מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה? בספרות! אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים? סטלה ביקרתם פעם בחוף פלמחים? לא מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים? בקיץ האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת? ? האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה? לא אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה? כלום אוהבים טופו? תלוי על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק? לא במה היה המבחן האחרון שלכם? היסטוריה עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']? לא מה הצבע השולט שלכם בחדר? עץ אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה? היסטור שונאים את המורה ללשון שלכם? אין לנו לשון בגדול מסתדרים עם ההורים? עם אמא כן, עם אבא משמשמשמממשממשממש לא אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים? אוכל שאין בו קלוריות מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? חחחחחחחח . ארנק

גם אני../images/Emo9.gif גם אני../images/Emo9.gif גם אני../images/Emo9.gif

כללי: ארוחת בוקר הכי טובה - פנקיייק
או שוקו ארוחת צהריים הכי טובה -פיצה
ארוחת ערב הכי טובה -לא יודעת כשר: כן\לא.לא משנה הצומח והחי: מה איתם? פרי/ות אהוב -
, מלון, משמש ופומלה
. ירק/ות אהוב -עגבניית שרי. בשר אהוב וסגנון הכנתו -אנאערף דג אהוב וסגנון הכנתו -
סלט אהוב - מלפפון, עגבניה ובצל נקניק\ פסטרמה -
גבינה - לבנה אוהב על האש לסוגיו ? כן\לא.תלוי מאוד, לא כ"כ. מתוקים ומוצרי חיטה: קינוח -סופלה
גלידה - וניל
ממתק -קינדר עוגה -שוקולד חטיף -ביסלי מאפה -לא אוהבת לחם אהוב -לחמניה רגילה דגני בוקר - כריות בורקס - גבינה עוד קצת כללי: משקה אהוב -תות-בננה משקה חריף אהוב -
משקה חם -שוקו ג'אנק פוד אהוב -פיצה אוכל יהודי אהוב - לא יודעת אוכל ישראלי אהוב - פלאפל! אוכל בינלאומי (לא משנה מאיפה) אהוב - פיצה שומר על תזונה נכונה ודיאטה?משתדלת שם:ים
גיל:16 וחצי תאריך לידה:12.6 כינוי:ימיק איך היית רוצה שיקראו לך?עפרי שם אהוב לבנים:גלעד שם אהוב לבנות:עפרי מה אתה לובש עכשיו?חולצה עם פסים שחור\לבן וגי'נס החג האהוב עליך:פסח החג השנוא עלייך:יום העצמאות ופורים המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול:נקניקיה באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע?עברי לידר, חומר מקומי. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?אין סיפור, זה לקוח מהשיר "אחד" של עברי לידר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?מסתכלת מה השעה מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?כנ"ל. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?את הלילה. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב:פן לשיער מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב:שיעורים במתמטיקה באיזה שעה הלכת לישון אתמול:
לא מדברים על זה באיזה שעה קמת היום:5:45 יש לך פירסינג/ קעקועים?לא. אם כן- איזה ואיפה: אוהב אותם? הבנאדם האחרון: שראית:אח שלי חיבקת:עפרי נישקת:גלעד
ישנת איתו במיטה:כנ"ל כעסת עליו:אמ שיקרת לו:אמ חיטטת לו בדברים:לא יודעת היית אצלו בבית:חברה שלי היה אצלך:כנ"ל שבכית בגללו:גלעד
שהתגעגעת אליו:גם שצעקת עליו:אבא שדיברת איתו:אבא שדיברת איתו בטלפון:חברה שלי ששלחת לו SMS:גם שרצית:גלעד
שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים:ידיד שלי יש לכם משקפיים?לא היו לכם פעם?לא מאיזה גיל? עד איזה גיל?

המשך../images/Emo9.gif המשך../images/Emo9.gif המשך../images/Emo9.gif

כמה זוגות בערך היו לכם?
מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? ומשפקי שמש,יש לכם?
כמה זוגות בערך היו לכם? מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? יש לכם איימל?
של איזה אתר?hotmail באנגלית או בעברית?עברית נכנסים אליו כל יום?כן כמה פעמיים ביום?כמה יש לכם הרבה ספאם?
נכנסים אליו או ישר זורקים אותו?זורקים מעבירים הודעות שרשרת?
למה???ככה
כותבים הרבה מיילים?לא כמה ביום/שבוע בערך?כמה שצריך מקבלים הרבה מיילים?אנאערף? מעבירים מיילים מגניבים של מצגות וכו'?לא יש לכם חתימה קבועה בסוף המכתב?לא יש לכם הרבה אנשים/איימלים שמורים?נראלי כמה בערך?90 בערך שומרים את האיימלים?כן בתיקיות או מבולגן בדואר הנכנס?מבולגן אם הייתם צריכים לצאת למסע סביב העולם, אילו 4 אנשים הייתם לוקחים איתכם למסע?
מה דעתכם על בדיחות על השואה?לא אוהבת. לא מצחיק. מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים?לא יודעת וחברים?בבוקר אוהבים שבאים אורחים?לא!!!!!!!!!!! למה? ואתם אוהבים שבאים חברים?אמ מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה?כל אחד בנפרד למה?יותר טוב מתנחלים הרבה אצלכם?בדירה שלי מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים?מסדרים קצת אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים?לא אכפת לי, אכפת לאמא דואגים שיהיה אוכל?כן אולי חושבים על תעסוקה?אולי טוחנים הרבה? או גוועים ברעב?לא אוכלת הרבה אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן?לא, אלא אם כן זה קיצוני אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ?ממש לא כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים?לא אוכלת ולא מציקה ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות?אם יוצא לי לאכול אז כן כשאתם אורחים, אתם ביישנים?כן
מבקרים הרבה אצל אחרים?אמ לא באיזו תדירות? הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים? אין אוטובוס בקיבוץ. אם זה בתוך הקיבוץ אז ברגל, אם לא, אז אח שלי או ההורים. בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות?אצל סבא וסבתא\חדר אוכל\פה מה אתם אוכלים בחגים?לא אוהבת אוהבים בד"כ אוכל של חגים?לא מה אתם הכי שונאים בחגים?כמעט הכל מה אתם הכי אוהבים בחגים?את החופש אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם.) גם אצלי זה ככה, אבל למבוגרים. אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם?זה מעצבן שבאים אלינו, הפוך זה טוב לרוב יש לכם משפחה בחו"ל?
כל כמה זמן אתם מבקרים אותם?לא יצא לי כל כמה זמן הם מבקרים אתכם?הרבה מה הסוג פלאפון שיש לך?ipohn במה אימא שלך עובדת?אחת איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו?ג'ינס כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית?אמ 92 מה המשאלה הגדולה ביותר שלך?
מתי הפעם האחרונה שהשתעלת?הבוקר איזה שם אתה הכי אוהב בעולם?גלעדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז?
ו
אוהב טונה?לא איזה שוקולד אתה הכי אוהב?לבן הלכת היום לעבודה/ביתספר?כן משהו מיוחד שקרה שם?המורה לאזרחות לא הגיע!!! מה היה הדבר האחרון ששחקת בו?סוליטר במה בא לך לשחק עכשיו? אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים?עם עוד מישהו איזה שפות אתה יודע? בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור?ערבית עם מי אתה הכי אוהב לדבר?עם מישהו. מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו?איזה סוג של פגישה? מה בא לך לאכול עכשיו?לא באלי מה עשית אתמול?הלכתי לבי"ס מה אתה עושה היום? מה תעשה מחר?אשן ואח"כ אחרוש בבית קצת למבחן ואסע עם אמא ובערב יומהולדת לחברה יש לך חיים?לא אוהב לצייר?
אוהב לצלם?
אוהב להצטלם?
יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן?לא אצלי זה 8.יופי נכון זה מעצבן? התקלחת כבר היום?כן אוהבים עוגיות גרנולה?לא אוהבים צימוקים?לא חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)?
איך?שו חושבים שט"ו בשבט זה מיותר?לא למה?ככה שותים קפה? כן מתי? שיוצא איזה סוג?אייס מה דעתך על טבעונות?משהו משהו ממצב? מקורה? הכל טוב?יאפ:) יצא לכם פעם לדרוך על חילזון?לא
אוהבים קרואסון?לאאאאא! אוהבים טיול שנתי?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!
כבר היה לכם השנה?לא. מה החלום הכי גדול שלכם?
ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה?לא החלקתם פעם על בננה?לא למה? אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)?
אוהבים שיעור ספרות?זה קל מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ?הכל קל מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?)היא המחנכת שלי גם ואני שונאת אותה. אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה?כן
מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה?שניהם לא רע, יחסית כן? אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים?הכל חרא. ביקרתם פעם בחוף פלמחים?אולי מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים?לפני 1000 שנה בערך האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת? האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה?קצת אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה?כלום אוהבים טופו?לא על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק?לא במה היה המבחן האחרון שלכם?אזרחות. עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']?כן מה הצבע השולט שלכם בחדר?לבן אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה?היסטוריה שונאים את המורה ללשון שלכם?אני, את הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי. מואעאע בגדול מסתדרים עם ההורים?משתדלת אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים?
את.. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך?בלון ורוד שתלוי פה מהיומהולדת של אח שלי.

Tzassa

New member
../images/Emo3.gif יאללה...

כללי: ארוחת בוקר הכי טובה - סלט. ארוחת צהריים הכי טובה - עוף וירקות מוקפצים. ארוחת ערב הכי טובה - הממ לא יודעת, טוסט אולי. כשר: כן\לא. לא. הצומח והחי: פרי/ות אהוב - נקטרינה, תות, תפוח ירוק. ירק/ות אהוב - מלפפון, זיתים, גמבה. בשר אהוב וסגנון הכנתו - מה שאמא עושה. דג אהוב וסגנון הכנתו - אגריסטדה. סלט אהוב - יווני. נקניק\ פסטרמה -
גבינה - חמד. אוהב על האש לסוגיו ? כן\לא. כן. מתוקים ומוצרי חיטה: קינוח - סופלה, מוס. גלידה - שוקולד בלגי. ממתק - לא יודעת. עוגה - ^^ סופלה. חטיף - במבה. מאפה - קוראסון גבינות. לחם אהוב - שחור.
דגני בוקר - פיטנס. בורקס - לא מתה על בורקס. עוד קצת כללי: משקה אהוב - מים. משקה חריף אהוב - כלום בערך. משקה חם - נס. ג'אנק פוד אהוב - מקדונלדס.:) אוכל יהודי אהוב - הו...
אוכל ישראלי אהוב - ^^ אוכל בינלאומי (לא משנה מאיפה) אהוב - לא יודעת. שומר על תזונה נכונה ודיאטה? לא. :L שם: צליל. גיל: 15. תאריך לידה: 18/05 מה אתה לובש עכשיו? טרנינג וגופיה. (
) החג האהוב עליך:
החג השנוא עלייך: הכל בערך. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: תמנון נראה לי. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע?
מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?
מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? משתינה/מצחצחת שיניים. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? קוראת ספר/מדברת בטלפון. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? את הלילה. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: אכלתי. מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: לא יודעת. באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 5. באיזה שעה קמת היום: 13:00.
יש לך פירסינג/ קעקועים?
אבל בקרוב טראגוס! הבנאדם האחרון: שראית: אח שלי. חיבקת: נראה לי ידיד שלי. נישקת: כנ"ל. ישנת איתו במיטה: בת דודה שלי. כעסת עליו: חברה. שיקרת לו: לא זוכרת. חיטטת לו בדברים: ידיד שליD: היית אצלו בבית: ידיד. היה אצלך: חברות. שבכית בגללו: איף. שהתגעגעת אליו: איף. שצעקת עליו: טוב די. יש לכם משקפיים? לא. היו לכם פעם? לא. ומשפקי שמש,יש לכם? יאפ. כמה זוגות בערך היו לכם?
יש תמיד... שלושה או ארבעה. מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? טיולים וכו'. יש לכם איימל? כן. של איזה אתר? וואלה. באנגלית או בעברית? עברית. נכנסים אליו כל יום? כן. כמה פעמיים ביום? כשאני על המחשב... (פעם-פעמיים) יש לכם הרבה ספאם? לא. נכנסים אליו או ישר זורקים אותו? זורקת. מעבירים הודעות שרשרת? לא. למה??? ככה. כותבים הרבה מיילים? לא. כמה ביום/שבוע בערך? לא הרבה. מקבלים הרבה מיילים? כן. מעבירים מיילים מגניבים של מצגות וכו'? לא. יש לכם חתימה קבועה בסוף המכתב? לא. יש לכם הרבה אנשים/איימלים שמורים? אימיילים כן. כמה בערך? הרבה. שומרים את האיימלים? לפעמים. בתיקיות או מבולגן בדואר הנכנס? מבולגן. אם הייתם צריכים לצאת למסע סביב העולם, אילו 4 אנשים הייתם לוקחים איתכם למסע? לא יודעת. מה דעתכם על בדיחות על השואה? לא מצחיק אותי. מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים? אתמול. וחברים? אתמול.

Tzassa

New member
המשך. ../images/Emo13.gif

אוהבים שבאים אורחים? תלוי מתי ומי. למה? ככה. ואתם אוהבים שבאים חברים? בד"כ כן. מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה? קבוצה גדולה. למה? ככה. מתנחלים הרבה אצלכם? לפעמים. מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים? שום דבר. אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים? האמת שלא.
דואגים שיהיה אוכל? גם. (חח אוי.
) אולי חושבים על תעסוקה? לא. טוחנים הרבה? או גוועים ברעב? אוכלת סבבה. אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן? ממ אכפת לי שהבית יהיה מסודר, החדר הספציפי שלו לא ממש מעניין אותי. אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ? לא.
כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים? מתאפקת. ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות? בד"כ. כשאתם אורחים, אתם ביישנים? תלוי אצל מי. מבקרים הרבה אצל אחרים? כן. באיזו תדירות? הרבה. הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים? ברגל או הורים. בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות? בד"כ אצלנו. מה אתם אוכלים בחגים? אוכל. אוהבים בד"כ אוכל של חגים? לא. מה אתם הכי שונאים בחגים? את רוב הדברים. מה אתם הכי אוהבים בחגים? שהמשפחה ביחד. אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? גם וגם. אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם? תלוי מי מהמשפחה. יש לכם משפחה בחו"ל? הרבה, כן. כל כמה זמן אתם מבקרים אותם? לא הרבה. כל כמה זמן הם מבקרים אתכם? הרבה יחסית. מה הסוג פלאפון שיש לך? סאמסונג R500 נראה לי.
איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו? טרנינג. כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית? 68.
אוהב טונה? כן. איזה שוקולד אתה הכי אוהב? נוטלה. הלכת היום לעבודה/ביתספר? לא. משהו מיוחד שקרה שם? שום דבר מיוחד. מה היה הדבר האחרון ששחקת בו? לא זוכרת. במה בא לך לשחק עכשיו? שום דבר. אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים?
איזה שפות אתה יודע? אנגלית, עברית, טיפה ספרדית. בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור? ערבית. עם מי אתה הכי אוהב לדבר? המון אנשים. מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו? אתמול... מה בא לך לאכול עכשיו? לא בא לי. מה עשית אתמול? יצאתי עם חברים. מה אתה עושה היום? כנראה אותו הדבר. מה תעשה מחר?וואייייייייייייי. יש לך חיים? מסתבר. אוהב לצייר? לא. אוהב לצלם? כן. אוהב להצטלם? לפעמים. יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן? לא. התקלחת כבר היום? לא. אוהבים עוגיות גרנולה? לא. אוהבים צימוקים? לא. חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)? לא. איך? חושבים שט"ו בשבט זה מיותר? לא. למה? כובע. שותים קפה? כן. מתי? בבוקר ובערב בד"כ. איזה סוג? מילגרו גולד/טייסטרס צ'וייס. מה דעתך על טבעונות? שיהנו. יצא לכם פעם לדרוך על חילזון? כן. אוהבים קרואסון? תלוי איזה. אוהבים טיול שנתי? תלוי לאן וכמה הולכים.
כבר היה לכם השנה? לא. אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)? כן. אוהבים שיעור ספרות? לפעמים. מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ? סיפורים קצרים. מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?) חמודה על. אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה? ברור. מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה? הסטוריה. אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים? סטלה. ביקרתם פעם בחוף פלמחים? כן. מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים? לא זוכרת. האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת?
האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה? כן. אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה? חלאס. אוהבים טופו? לא. על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק? כן. במה היה המבחן האחרון שלכם? ספרות. עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']? לא. מה הצבע השולט שלכם בחדר? לבן. אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה? הסטוריה. שונאים את המורה ללשון שלכם? כן. בגדול מסתדרים עם ההורים? כן, מאוד. אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים? לא יודעת. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? מברשת שיער.:)

A m 0 s

New member
במקום לעשות שיעורים...

שלוותה שלום - השעה היא: 22:30 ארוחת בוקר הכי טובה - ביצים לכל סוגיהן, גבינות, סלט... ארוחת צהריים הכי טובה - מצידי אותו דבר.. ארוחת ערב הכי טובה - גם פה.. כשר: כן\לא. לא אכפת לי העיקר שיהיה טעים!! הצומח והחי: פרי/ות אהוב - תפוז?! - לא בעצם מלא זמן לא אכלתי.. אהה... לא יודע.. אפרסמון אולי?! ירק/ות אהוב - חסה.. יאמי!! בשר אהוב וסגנון הכנתו - כל מיני דג אהוב וסגנון הכנתו - מושט?! סלט אהוב - יש יותר מידי כאלה.. נקניק\ פסטרמה - פסטרמה! גבינה - כל הסוגים.. אוהב על האש לסוגיו ? כן\לא. אני מקיף בעיגול את ה"כן"
מתוקים ומוצרי חיטה: - (ומוצרי חיטה חחחח
) קינוח - מה?! גלידה - בזמן האחרון אני אוהב דובדבנים... ממתק - פסק זמן נמס?! עוגה - שוקולד?! חטיף - צ'יטוס גבינה!! מאפה - קרואסון שוקולד.. לחם אהוב - לחם שחור פרוס ודי. דגני בוקר - כריות! בורקס - גבינה בולגרית!! עוד קצת כללי: משקה אהוב - מים משקה חריף אהוב - מים עם פלפל חח.. משקה חם - מים חמים... חח... נס קפה.. ג'אנק פוד אהוב - פיצה נחשב ג'אנק פוד?! אוכל יהודי אהוב - יש דבר כזה בכלל?! אוכל ישראלי אהוב - ודבר כזה יש?! אוכל בינלאומי (לא משנה מאיפה) אהוב - נו מאיפה לי.. שומר על תזונה נכונה ודיאטה? ממש לא.. שם: איימוס גיל: שיגיע כבר ה15 ואח"כ ה16 ואז ה17 ושהיה כבר רישיון!! - - - 14+++ תאריך לידה: 5.1 כינוי: אה?! איך היית רוצה שיקראו לך? עמוס - עם מילרע!! .. לא עמוס (עם מילעיל) זה מעלה לי את כל העצבים בשנייה!! שם אהוב לבנים: אחמד?! חח שם אהוב לבנות: אחמדה?! חח מה אתה לובש עכשיו? שרוואל ורוד, תחתון שרשום עליו באינגליש "לוק דאון" גרביים, וכזאת חולצה ארוכה... החג האהוב עליך: סוכות
החג השנוא עלייך: אני חושב שפורים וט"ו בשבט זה מיותר!! המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: טונה!! איככככ הריח!! באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? אין לי כוח לפרט.. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? A m 0 s - והסיפור הוא; שקפצתי מקומה רביעית... נו דיי!! מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? פוקח את עייני... מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? עוצם אותן... מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? את הבוקר ואת הערב והלילה.... אני בכלל חושב שצריך לדלג על הצהריים בעעעעעע שונא את השעות הלאה!! מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: ניגנתי וקראתי עיתון - - - הפוך בעצם אהה לא בעצם ניסיתי לעשות שיעורים במתמטיקה וזה היה מדכא.. אז קמתי למחשב.. מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: אקפוץ מבניין?!
באיזה שעה הלכת לישון אתמול: אני חושב שב1 בבוקר.. באיזה שעה קמת היום: שש ושלושים. יש לך פירסינג/ קעקועים? לא.. אם כן- איזה ואיפה: בפי הטבעת... חח אוהב אותם? הבנאדם האחרון: שראית: אימי חיבקת: אימי נישקת: אימי ישנת איתו במיטה: זה שהייתי עם מישהו במיטה לא אומר שישנתי איתו...
כעסת עליו: אימי?! שיקרת לו: מדונה?! חחח חיטטת לו בדברים: לא יודע.. היית אצלו בבית: סבתי... היה אצלך: דודתי ובתה... שבכית בגללו: אהה?! לא זוכר.. שהתגעגעת אליו: דודה של אימא שהלכה לה לעולם אחר... שצעקת עליו: אה?! אימי?! שדיברת איתו: אימי.. שדיברת איתו בטלפון: אהה שנייה אני אבדוק... - אהה אימי.. ששלחת לו SMS: האמת, אני לא מכיר אותו.. שרצית: שרציתי במובן של "רציתי"?! או שרציתי במובן של "רציתי"?! שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: אהה אימי?! יש לכם משקפיים? יאפ.. היו לכם פעם? --- מאיזה גיל? מהיום הראשון של המחצית הראשונה של שנה שעברה... עד איזה גיל? --- כמה זוגות בערך היו לכם? 1?! מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? במאית שנייה זאת... ומשפקי שמש,יש לכם? יאפ.. כמה זוגות בערך היו לכם? מיליון.. מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? שבוע שעבר?! יש לכם איימל? יס.. של איזה אתר? וואלה... באנגלית או בעברית? איברו... נכנסים אליו כל יום? לא כל יום.. כל יומיים.. כמה פעמיים ביום? --- יש לכם הרבה ספאם? בערך.. נכנסים אליו או ישר זורקים אותו? ישר זורק.. מעבירים הודעות שרשרת? לא... למה??? ככה. כותבים הרבה מיילים? לא כמה ביום/שבוע בערך? --- פעם בשנה, שנתיים, מילניום... מקבלים הרבה מיילים? לא ממש... מעבירים מיילים מגניבים של מצגות וכו'? לא.. יש לכם חתימה קבועה בסוף המכתב? לא יש לכם הרבה אנשים/איימלים שמורים? לא כמה בערך? אין שומרים את האיימלים? לא בתיקיות או מבולגן בדואר הנכנס? --- אם הייתם צריכים לצאת למסע סביב העולם, אילו 4 אנשים הייתם לוקחים איתכם למסע? דנה ברגר ואולי עוד איזה שלושה חתיכים שמנגנים כמו שצריך על גיטרה... מה דעתכם על בדיחות על השואה? מפגרות... מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים? היום... וחברים? יום שלישי?!

A m 0 s

New member
המשך - שהוסיף דקה..

אוהבים שבאים אורחים? כן.. למה? ככה. ואתם אוהבים שבאים חברים? כן.. מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה? קבוצה מצומצמת.. למה? כי אני בהריון מתקדם... - אויש איזה שאלה מטומטמת!! מתנחלים הרבה אצלכם? לא ממש מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים? אני שם חוטיני - - חחח עוד שאלה מטומטמת.. אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים? החדר תמיד מסודר.. ולא... דואגים שיהיה אוכל?
יש! אולי חושבים על תעסוקה? לא. טוחנים הרבה? או גוועים ברעב? אני כל היום טוחן... אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן? כבר שאלתם... אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ? לא מעיר ולא נעלי בית. כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים? לא מבקש ולא שואל... אם לא מציעים לבד פעם אחרת אני לא בא... ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות? משתדל.... כשאתם אורחים, אתם ביישנים? לא.. מבקרים הרבה אצל אחרים? בערך.. באיזו תדירות? אני יודע
הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים? גם גם ו.. גם! בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות? בד"כ סבתא ודודה... מה אתם אוכלים בחגים? אוכל אוהבים בד"כ אוכל של חגים? אוכל... מה אתם הכי שונאים בחגים? לא שונא חגים!! מה אתם הכי אוהבים בחגים? הכל!! אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם.) הקשישים!! אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם? אוהב... יש לכם משפחה בחו"ל? לא.. כל כמה זמן אתם מבקרים אותם? כל יום... כל כמה זמן הם מבקרים אתכם? כל יומיים... מה הסוג פלאפון שיש לך? מוטורלה וי 3 אמ במה אימא שלך עובדת? מה אכפת לאחותכם הצוללת?! איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו? שרוואל ורוד דהוי... כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית? 70 ... שיא עולמי שלי!! אחרי שנים של 39 - 40 - 45 גג!! מה המשאלה הגדולה ביותר שלך? בריאות אושר ומופע+אלבום עם דנה'לה!! מתי הפעם האחרונה שהשתעלת? מאיפה לי?! איזה שם אתה הכי אוהב בעולם? איימוס.. איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז? אייקונים דפוקים ומשעממים שזקוקים דחוף לשיפוץ... אוהב טונה? בעעעעעעעעעעעעעעע איזה שוקולד אתה הכי אוהב? כל שוקלד הוא טעים.. הלכת היום לעבודה/ביתספר? לצערי הרב כן... משהו מיוחד שקרה שם? המורה הקוקוריקו שלנו נתן לנו 41 עמודים לקרוא באזרחות וגם מבחן בלשון היה ולמרות שזה מקצוע שאני ממש מצטיין בו (כן כן, אין הנחתום מעיד על עיסתו - קפצו לי!!) הלך חרא אני חושב!! מה היה הדבר האחרון ששחקת בו? מאיפה לי?! במה בא לך לשחק עכשיו? בדוקים, עם נשיא סוריה... אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים? עזהו אותי באמש'כם!! איזה שפות אתה יודע? יידיש בלבד!! בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור? אני לא קורא לזה ללמוד אבל יש שם אחת שקוראת לעצמה מורה לערבית... עם מי אתה הכי אוהב לדבר? עם עצמי.. מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו? לפני מיליון לילות... מה בא לך לאכול עכשיו? שומר... מה עשית אתמול? עמדתי על הנחיר השמאלי שלי.. מה אתה עושה היום? יושב עליו... מה תעשה מחר? אקפץ על דילגית.... חח מאיפה לי?!
קיבינימט!! יש לך חיים? אם אני עדיין ממשיך לענות על הדבר הדפוק הזה זה אומר שלא ממש!! אוהב לצייר? לא אוהב לצלם? לא אוהב להצטלם? לא יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן? לא חושב... אצלי זה 8. נכון זה מעצבן? ככל הנראה.. התקלחת כבר היום? כמובן.. אוהבים עוגיות גרנולה? תלוי במצב רוח שלי.. אוהבים צימוקים? רק כשזה בגרנולה חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)? דיי איך? דיי חושבים שט"ו בשבט זה מיותר? ברמות!! אמרתי את זה לפני איזה מיליון שאלות כאן!! למה? ככה שותים קפה? נס קפה.. מתי? כשאני חולם בצרפתית... מה מתי?! מה?! איזה סוג? הרגיל.. מה דעתך על טבעונות? אני לא אגיד טימטום... - הבנתם?! חח ממצב? מקורה? הכל טוב? תודה לאל מה איתך?! איך הבריאות?! איך החיים?! איך הפרנסה?! איך הילדים?! איך חיי המין?! יצא לכם פעם לדרוך על חילזון? לא חושב.. אוהבים קרואסון? כן אוהבים טיול שנתי? כן כבר היה לכם השנה? לא.. מה החלום הכי גדול שלכם? דנה'לה ואני (...) ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה? לא החלקתם פעם על בננה? לא.. למה? כי אני חולם ביידיש!! אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)? אני מתחרפן!!! אוהבים שיעור ספרות? זה השיעור הכי נורמלי ועדיין - מיותר!! מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ? מעדיף יידיש!! מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?) היא חייבת לפרוש!! אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה? כן.. מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה? מבחן ביידיש -- - בטח בספרות... אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים? תלוי על וו ("...והמרחק הוא רב"
) ביקרתם פעם בחוף פלמחים? לא מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים? וויייי לפני שנים.. האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת? מה?! האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה? יאפ... אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה? דיייייייייייייי אוהבים טופו? לא על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק? לא.. במה היה המבחן האחרון שלכם? לשון.. עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']? לא אמרתי את זה כבר?! מה הצבע השולט שלכם בחדר? חום רהיט?! אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה? היסטוריה.. שונאים את המורה ללשון שלכם? האמת שהתחלתי לחבב אותה - - פעם הייתי מתעב אותה ברמות... היום קצת פחות... בגדול מסתדרים עם ההורים? תלוי... אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים? ושוב שאלה שחוזרת על עצמה בניסוח מטומטם שונה... מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? שרוואלי... שלוותה להתראות: 23:03 לא נורמלי!! לענות על שאלון במשך 33 דקות!! דפוק לגמרי!!

kepit

New member
אני מגיבה פעילה. D:

כללי: ארוחת בוקר הכי טובה - של מלון:) ארוחת צהריים הכי טובה -מקדולנלדס
ארוחת ערב הכי טובה - מקדונלדס
כשר: כן\לא. כן הצומח והחי: פרי/ות אהוב - אפרסק!
ירק/ות אהוב - לא מתה על ירקות.. אבל חסה בשר אהוב וסגנון הכנתו - חחח?! דג אהוב וסגנון הכנתו - ... סלט אהוב - מלפפון, גמבה ובצל::] נקניק\ פסטרמה - אפחד מהם.. גבינה - רק לא רוקפור:S אוהב על האש לסוגיו ? כן\לא. לא הכל.. אבל כן מתוקים ומוצרי חיטה: קינוח -גלידהD: גלידה - קינדר של אלדו
ממתק - שוקולד עוגה - ביסקוויטים
חטיף -דובונים!:] מאפה - אע? לחם אהוב - לחם טעים דגני בוקר - כריות
בורקס - תפו"א עוד קצת כללי: משקה אהוב - מים, פטל, תות בננה. משקה חריף אהוב - בירה נחשב? חח משקה חם - שוקו, תה ג'אנק פוד אהוב -מקדונלדס
אוכל יהודי אהוב - חחחח אוכל ישראלי אהוב - פלאפל? XD אוכל בינלאומי (לא משנה מאיפה) אהוב - פיצה?D: שומר על תזונה נכונה ודיאטה? חחחח לא>< שם:סתיו, סנארף גיל:15 ושבוע תאריך לידה:26.10 כינוי:קפיט,סתוב,סתוביבון, סנארף איך היית רוצה שיקראו לך?מאיה
שם אהוב לבנים:רועי שם אהוב לבנות:מאיה מה אתה לובש עכשיו? מכנס וגופיה(?) החג האהוב עליך:סוכות! החג השנוא עלייך: נובאדי המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: ממ אחרי שטעמתי את זה השבוע.. גבינת רוקפור
באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע?איגי ודפנה והעוגיות מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?kepit אין לי כוח חח... מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?משתיקה את הפלאפון.. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?שמה מוזיקה מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב:שמתי את הפלאפון בטעינה מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב:ממ אולי לקנות בגדים.. או לאכול לאדעת באיזה שעה הלכת לישון אתמול:12 ורבע באיזה שעה קמת היום: בערך11 יש לך פירסינג/ קעקועים?עגיל רביעי חח אם כן- איזה ואיפה:^ אוהב אותם?אותו.. כרגע לא כלכך הוא כואב הבנאדם האחרון: שראית:אבא חיבקת:אלכס:) אה בעצם כפיר וירין נישקת:אמיתי אמיתי? חח שחר.. ישנת איתו במיטה:אביוש:) כעסת עליו:כפיר שיקרת לו:ממ לאדעת.. בטח שחר
חיטטת לו בדברים: ממ תאיר אוליD: היית אצלו בבית: דודה שושנה חח היה אצלך:כפיר וירין אתמול.. שבכית בגללו: זה כולם ביחד.. אבל כפיר וטום.. שהתגעגעת אליו:טום שצעקת עליו:כפיר! הוא שבר לי את הצלעות אתמול :( שדיברת איתו:כפיר שדיברת איתו בטלפון:אמ טום אולי.. ששלחת לו SMS:אלכס:] שרצית: טום.. שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים:כפיר וירין-לילה טוב יש לכם משקפיים?חח איזה מעבר >< לא היו לכם פעם?לא מאיזה גיל? עד איזה גיל? כמה זוגות בערך היו לכם? מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? ומשפקי שמש,יש לכם? החל מיום חמישי,כןD: כמה זוגות בערך היו לכם?חח אפעם לא באמת באמת.. מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן?היום יש לכם איימל?כע של איזה אתר?וואלה באנגלית או בעברית?עיברו נכנסים אליו כל יום?לא כמה פעמיים ביום?כשצריך יש לכם הרבה ספאם?לא נכנסים אליו או ישר זורקים אותו?תלוי מה.. מעבירים הודעות שרשרת?לא למה???ככהההה כותבים הרבה מיילים?לא.. כמה ביום/שבוע בערך? מקבלים הרבה מיילים?לפעמים מעבירים מיילים מגניבים של מצגות וכו'?לא חח יש לכם חתימה קבועה בסוף המכתב?לא :S יש לכם הרבה אנשים/איימלים שמורים?לאא כמה בערך?סתמו שומרים את האיימלים? לפעמים בתיקיות או מבולגן בדואר הנכנס?בדואר נכנס אם הייתם צריכים לצאת למסע סביב העולם, אילו 4 אנשים הייתם לוקחים איתכם למסע?אלכס,טום,כפיר וירין מה דעתכם על בדיחות על השואה?מצחיק חח מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים?ממ יום שני נראלי.. וחברים?חמישי אוהבים שבאים אורחים? תלוי מי ומתי למה?ככה ואתם אוהבים שבאים חברים?כןD: מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה? תלוי עם מי ומתי.. למה?ככה מתנחלים הרבה אצלכם? כפיר וירין פה כל יום כמעטD:

kepit

New member
2

מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים?חחח כלום>< אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים?ממש לא דואגים שיהיה אוכל?חייבD: אולי חושבים על תעסוקה?כן, מכינה משחקי חברה חבילה עוברת וכאלה.. טוחנים הרבה? או גוועים ברעב?בטח שטוחנים.. וופלים בעיקר
אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן?ממ שלא XD אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ?חחחחחחחח כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים? לא.. ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות?לפעמים.. כשאתם אורחים, אתם ביישנים?לפעמים.. תלוי אצל מי מבקרים הרבה אצל אחרים?ממ כן(?) באיזו תדירות?אעעעע הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים?תלוי על מי ואיפה הוא גר! לנאור למשל, לוקחת רכבת
בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות? סבתא(בית) מה אתם אוכלים בחגים?אוכל.. אוהבים בד"כ אוכל של חגים?תלוי איזה חגים.. מה אתם הכי שונאים בחגים? שהם ארוכים.. ויש לי משפחה דתיה
מה אתם הכי אוהבים בחגים?את החופש:] אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם.)ברור שהילדים.. אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם? תלוי מי.... יש לכם משפחה בחו"ל? לא.. אבל אביה טסה לשנה
כל כמה זמן אתם מבקרים אותם?סתמו כל כמה זמן הם מבקרים אתכם?סתמו מה הסוג פלאפון שיש לך?לאדעת איך קוראים לו.. במה אימא שלך עובדת?מטפלת בתינוקת מוזרה.. איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו?אפורים כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית? לא קיבלתי עדיין.. מה המשאלה הגדולה ביותר שלך? שיהיו לי 2300 שקל לקנות את המצלמה שאני רוצה..
מתי הפעם האחרונה שהשתעלת?אה. פרח מזיכרוני |: איזה שם אתה הכי אוהב בעולם? מאיה איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז?
אוהב טונה?כן איזה שוקולד אתה הכי אוהב?קינדר בואנו
וטובלרוןD: הלכת היום לעבודה/ביתספר?לא משהו מיוחד שקרה שם? מה היה הדבר האחרון ששחקת בו?באולינגD: במה בא לך לשחק עכשיו?.. אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים? עם אנשים.. איזה שפות אתה יודע?עיברית. חח לומדת אנגלית, ספרדית, ורוסית D: בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור?ערבית.. אבל לא באמת למדתי :] עם מי אתה הכי אוהב לדבר? אלכס
מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו?אתמול.. מה בא לך לאכול עכשיו?קינדר בואנו מה עשית אתמול? ישבתי בפארק ה' כמו משועממת וחיכיתי לכפיר וירין ואז הלכנו הביתה עם עצירות בדרך חח מה אתה עושה היום? ישנה.. כבר לא נראלי שאני אלך לקנות בגדים >< מה תעשה מחר? בצפר,בגדים והיה עוד משהו ששכחתי.. יש לך חיים?ברוך ה' ישתבח שמו >< אוהב לצייר?כן. אבל לא יודעת משו :\ אוהב לצלם?כןןןןןןןן
אוהב להצטלם?
יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן?לא אצלי זה 8.
נכון זה מעצבן? התקלחת כבר היום? טרם אוהבים עוגיות גרנולה?לפמעים אוהבים צימוקים?לא חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)? זה היום? O: איפה אני חיה?
איך? חושבים שט"ו בשבט זה מיותר? לא, למה?D: למה? שותים קפה? נה.. ניסיתי לא טעים חח מתי? מתי?! איזה סוג? מה דעתך על טבעונות? שיהיו בריאים.. ממצב? מקורה? הכל טוב?לא יצא לכם פעם לדרוך על חילזון? כן :-{ אוהבים קרואסון?כן אוהבים טיול שנתי?כןןן D: כבר היה לכם השנה?נייט מה החלום הכי גדול שלכם? שמור במערכת
ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה?חחחחחחח כןןן כמו בסרטים! זה היה מאגניב רצחD: החלקתם פעם על בננה?לא למה? כי נפל קאסם בשדרות אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)?גם עם שקורה לו משהו
אוהבים שיעור ספרות? חחחח כפיר ירביץ לי אם הוא ישמע שוב, אבל כןD: השנה כן.. מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ?שירים מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?): של השנה, כפרעלייה:] של שנה שעברה, שתמות אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה? כןן מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה? ספרות.. אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים?שניהם חחD: ביקרתם פעם בחוף פלמחים?אולי מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים?בווליום.. האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת?-סל"ת? האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה?כן אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה? אני לא עושה, לא מלכלכת חח אוהבים טופו?יש מצב.. על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק?ךא במה היה המבחן האחרון שלכם?תנ"ך עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']? כן יש לי מחר מבחן באנגלית:S מה הצבע השולט שלכם בחדר?כתום אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה?לא זה ולא זה.. אבל אם אני חייבת היסטוריה. שונאים את המורה ללשון שלכם? כן היא חופרת בגדול מסתדרים עם ההורים?כן:] אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים? מצלמת קנון שעולה 2300 שאני רוצה נורא, מחשב, שלום, לדעת לצייר,לנגן, שייעלמו החצ'קונים מהעולם. חח מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? לאדעת.. יש חושך ביי.

למעלה