שאלון גנוב.. למשועממים (אהמ אני)

../images/Emo32.gifשאלון גנוב.. למשועממים (אהמ אני)

יש לכם משקפיים? היו לכם פעם? מאיזה גיל? עד איזה גיל? כמה זוגות בערך היו לכם? מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? ומשפקי שמש,יש לכם? כמה זוגות בערך היו לכם? מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? יש לכם איימל? של איזה אתר? באנגלית או בעברית? נכנסים אליו כל יום? כמה פעמיים ביום? יש לכם הרבה ספאם? נכנסים אליו או ישר זורקים אותו? מעבירים הודעות שרשרת? למה??? כותבים הרבה מיילים? כמה ביום/שבוע בערך? מקבלים הרבה מיילים? מעבירים מיילים מגניבים של מצגות וכו'? יש לכם חתימה קבועה בסוף המכתב? יש לכם הרבה אנשים/איימלים שמורים? כמה בערך? שומרים את האיימלים? בתיקיות או מבולגן בדואר הנכנס? אם הייתם צריכים לצאת למסע סביב העולם, אילו 4 אנשים הייתם לוקחים איתכם למסע? מה דעתכם על בדיחות על השואה? מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים? וחברים? אוהבים שבאים אורחים? למה? ואתם אוהבים שבאים חברים? מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה? למה? מתנחלים הרבה אצלכם? מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים? אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים? דואגים שיהיה אוכל? אולי חושבים על תעסוקה? טוחנים הרבה? או גוועים ברעב? אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן? אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ? כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים? ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות? כשאתם אורחים, אתם ביישנים? מבקרים הרבה אצל אחרים? באיזו תדירות? הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים? בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות? מה אתם אוכלים בחגים? אוהבים בד"כ אוכל של חגים? מה אתם הכי שונאים בחגים? מה אתם הכי אוהבים בחגים? אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם.) אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם? יש לכם משפחה בחו"ל? כל כמה זמן אתם מבקרים אותם? כל כמה זמן הם מבקרים אתכם? מה הסוג פלאפון שיש לך? במה אימא שלך עובדת? איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו? כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית? מה המשאלה הגדולה ביותר שלך? מתי הפעם האחרונה שהשתעלת? איזה שם אתה הכי אוהב בעולם? איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז? אוהב טונה? איזה שוקולד אתה הכי אוהב? הלכת היום לעבודה/ביתספר? משהו מיוחד שקרה שם? מה היה הדבר האחרון ששחקת בו? במה בא לך לשחק עכשיו? אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים? איזה שפות אתה יודע? בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור? עם מי אתה הכי אוהב לדבר? מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו? מה בא לך לאכול עכשיו? מה עשית אתמול? מה אתה עושה היום? מה תעשה מחר? יש לך חיים? אוהב לצייר? אוהב לצלם? אוהב להצטלם? יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן? אצלי זה 8. נכון זה מעצבן? התקלחת כבר היום? אוהבים עוגיות גרנולה? אוהבים צימוקים? חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)? איך? חושבים שט"ו בשבט זה מיותר? למה? שותים קפה? מתי? איזה סוג? מה דעתך על טבעונות? ממצב? מקורה? הכל טוב? יצא לכם פעם לדרוך על חילזון? אוהבים קרואסון? אוהבים טיול שנתי? כבר היה לכם השנה? מה החלום הכי גדול שלכם? ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה? החלקתם פעם על בננה? למה? אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)? אוהבים שיעור ספרות? מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ? מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?) אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה? מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה? אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים? ביקרתם פעם בחוף פלמחים? מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים? האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת? האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה? אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה? אוהבים טופו? על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק? במה היה המבחן האחרון שלכם? עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']? מה הצבע השולט שלכם בחדר? אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה? שונאים את המורה ללשון שלכם? בגדול מסתדרים עם ההורים? אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים? מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך?

../images/Emo69.gif

יש לכם משקפיים?לא היו לכם פעם?לא מאיזה גיל?לא עד איזה גיל? כמה זוגות בערך היו לכם? מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? ומשפקי שמש,יש לכם?לא כמה זוגות בערך היו לכם? מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? יש לכם איימל?
של איזה אתר?הוט מייל, וואלה, ג'ימיל, נענע, וכו'..
באנגלית או בעברית?עברית נכנסים אליו כל יום?משתדלת כמה פעמיים ביום?כמה שיוצא יש לכם הרבה ספאם?לא נכנסים אליו או ישר זורקים אותו?זורקים מעבירים הודעות שרשרת?לא למה???ככה! כותבים הרבה מיילים?לא כמה ביום/שבוע בערך?כמה שצריך מקבלים הרבה מיילים?אנערף מעבירים מיילים מגניבים של מצגות וכו'?לא יש לכם חתימה קבועה בסוף המכתב?לא יש לכם הרבה אנשים/איימלים שמורים?כן כמה בערך?... שומרים את האיימלים?כן בתיקיות או מבולגן בדואר הנכנס?מבולגן אם הייתם צריכים לצאת למסע סביב העולם, אילו 4 אנשים הייתם לוקחים איתכם למסע?אמ את אמא, את אבא, את גלעד ואת ברלי למרות שהוא כלב מה דעתכם על בדיחות על השואה?לא מצחיק אותי מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים?קודם וחברים?אמ.. אוהבים שבאים אורחים?לא למה?כי זה מציק ואתם אוהבים שבאים חברים?הביתה לא, לדירה כן מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה?כל אחד בנפרד.. למה?ככה מתנחלים הרבה אצלכם?בדירה לפעמים מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים?מסדרים, מכינים אוכל... אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים?לי לא, לאמא כן דואגים שיהיה אוכל?כן אולי חושבים על תעסוקה?נגיד טוחנים הרבה? או גוועים ברעב?לא אוכלת הרבה וטוב שכך אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן?לא, אלא אם קצת זה מוגזם אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ?לא, קרה משו?! כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים?חח גם שהם שואלים אני לא לוקחת ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות?אם אני אוכלת אז כן כשאתם אורחים, אתם ביישנים?מאוד מבקרים הרבה אצל אחרים?תלוי באיזו תדירות? הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים?ברגל בדר"כ או שההורים לוקחים בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות?או בבית, או בחדר אוכל
, או בירושלים מה אתם אוכלים בחגים?אוכל אוהבים בד"כ אוכל של חגים?לא מה אתם הכי שונאים בחגים? מה אתם הכי אוהבים בחגים?את החופש אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם.)גם אצלי זה ככה. אז לאח שלי. אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם?לא כ"כ אוהבת, תלוי מי בא יש לכם משפחה בחו"ל?כן כל כמה זמן אתם מבקרים אותם?עוד לא יצא לי
כל כמה זמן הם מבקרים אתכם?הרבה מה הסוג פלאפון שיש לך?נוקיה- אורנג', אייפון במה אימא שלך עובדת?אחות איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו?מה?! כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית?92 נראלי מה המשאלה הגדולה ביותר שלך?לא מגלה
. מתי הפעם האחרונה שהשתעלת?בבולגריה איזה שם אתה הכי אוהב בעולם?גלעד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז?
ו
אוהב טונה?לא איזה שוקולד אתה הכי אוהב?לבן! הלכת היום לעבודה/ביתספר?לא משהו מיוחד שקרה שם? מה היה הדבר האחרון ששחקת בו?popcap במה בא לך לשחק עכשיו?... אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים?לבד. איזה לא חברותית אני. איזה שפות אתה יודע?עברית, ואנגלית בקטנה חח ולכתוב ולקרוא בערבית
. בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור?ערבית. עם מי אתה הכי אוהב לדבר?*מסמיק* מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו?מה זאת אומרת? מה בא לך לאכול עכשיו?כלום מה עשית אתמול?נסעתי לת"א. מה אתה עושה היום?הולכת להתקלח. מה תעשה מחר?בי"ס!
יש לך חיים?לא אוהב לצייר?
אוהב לצלם?
אוהב להצטלם?
יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן?לא יודעת. אצלי זה 8.אחלה
נכון זה מעצבן? משהו התקלחת כבר היום?לא אוהבים עוגיות גרנולה?לא אוהבים צימוקים?לא חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)? ...... איך? חושבים שט"ו בשבט זה מיותר? למה? שותים קפה? נמאס לי!!!! מתי? איזה סוג? מה דעתך על טבעונות? ממצב? מקורה? הכל טוב? יצא לכם פעם לדרוך על חילזון? אוהבים קרואסון? אוהבים טיול שנתי? כבר היה לכם השנה? מה החלום הכי גדול שלכם? ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה? החלקתם פעם על בננה? למה? אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)? אוהבים שיעור ספרות? מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ? מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?) אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה? מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה? אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים? ביקרתם פעם בחוף פלמחים? מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים? האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת? האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה? אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה? אוהבים טופו? על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק? במה היה המבחן האחרון שלכם? עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']? מה הצבע השולט שלכם בחדר? אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה? שונאים את המורה ללשון שלכם? בגדול מסתדרים עם ההורים? אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים? מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? הודגש באמצעות מדגישומטיק

A m 0 s

New member
יא זה ארוך ומאוחר מקסימום נמשיך מחר 22:51

יש לכם משקפיים? כן.. היו לכם פעם? - מאיזה גיל? בערך שנה - פחות עד איזה גיל? - כמה זוגות בערך היו לכם? 1?! מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? הן עליי.. ומשפקי שמש,יש לכם? כן כמה זוגות בערך היו לכם? מיליון?! שתי מיליון?! מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? לא זוכר יש לכם איימל? כן.. של איזה אתר? של איזה אתר אין?! באנגלית או בעברית? עברית נכנסים אליו כל יום? לא תמיד כמה פעמיים ביום? - יש לכם הרבה ספאם? מידי פעם.. נכנסים אליו או ישר זורקים אותו? זורקים!! מעבירים הודעות שרשרת? לא למה??? ככה.. כותבים הרבה מיילים? ממש לא.. כמה ביום/שבוע בערך? - מקבלים הרבה מיילים? לא מעבירים מיילים מגניבים של מצגות וכו'? לא יש לכם חתימה קבועה בסוף המכתב? לא יש לכם הרבה אנשים/איימלים שמורים? לא כמה בערך? - שומרים את האיימלים? לא בתיקיות או מבולגן בדואר הנכנס? - אם הייתם צריכים לצאת למסע סביב העולם, אילו 4 אנשים הייתם לוקחים איתכם למסע? את דנה ברגר
בטוח את כל השאר לא יודע.. מה דעתכם על בדיחות על השואה? לא צוחקים על זה!! מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים? בדיוק עכשיו הן הלכו וחברים? כאילו חברות שלי.. אוהבים שבאים אורחים? לפעמים למה? ככה ואתם אוהבים שבאים חברים? נו!! מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה? ביחד יותר כיף למה? ככה מתנחלים הרבה אצלכם? לא ממש מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים? לא יודע.. אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים? הוא תמיד מסודר.. דואגים שיהיה אוכל? הכל כבר מוכן.. אולי חושבים על תעסוקה? לא טוחנים הרבה? או גוועים ברעב? גוועים ברעב לא אבל גם לא טוחנים בכמויות!! אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן? לא.. אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ? לא כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים? לא אומר כלום!! ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות? משתדל!! כשאתם אורחים, אתם ביישנים? תלוי אצל מי... מבקרים הרבה אצל אחרים? לא ממש.. באיזו תדירות? לא יודע הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים? גם וגם וגם! בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות? סבתא דודה.. מה אתם אוכלים בחגים? אוכל אוהבים בד"כ אוכל של חגים? רגיל מה אתם הכי שונאים בחגים? אני מת על חגים! מה אתם הכי אוהבים בחגים? הכל!! אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם.) אני אוהב את כוווווווווווווווווווווווווולך!! אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם? מת עלה משפחה שלי!! יש לכם משפחה בחו"ל? לא שידוע לי!! כל כמה זמן אתם מבקרים אותם? אה?! כל כמה זמן הם מבקרים אתכם? אה?! מה הסוג פלאפון שיש לך? מוטורלה וי 3 אמ במה אימא שלך עובדת? מה זה מעניין את פי הטבעת שלך?! איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו? שרוואל ורוד
כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית? 70!! ממש אושר!! מה המשאלה הגדולה ביותר שלך? יש המון!! מתי הפעם האחרונה שהשתעלת? עכשיו כיחכתי בגרון ומקודם אני חושב - לא ממש מזמן!! איזה שם אתה הכי אוהב בעולם? לא יודע.. איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז?
לא יודע.. אוהב טונה? בעעעעעעעעעעעעע דוחה!! איכככככככ ריח מגעיל ברמות!! איזה שוקולד אתה הכי אוהב? כל שוקולד!! הלכת היום לעבודה/ביתספר? יום שבת היום פיפל!! משהו מיוחד שקרה שם? - מה היה הדבר האחרון ששחקת בו? אה?! במה בא לך לשחק עכשיו? בדוקים
חחח לא!! אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים? אה?! איזה שפות אתה יודע? יידיש!! חח עברית ו - יס נוו בלאק וואייט אינ אינגליש!! בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור? ערבית אין צרפתית!! עם מי אתה הכי אוהב לדבר? עם עצמי.. מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו? מקודם מה בא לך לאכול עכשיו? אבוקדו.. ושוקולד ומלוואח ופיצה ושומר ועכישו מלא מאכלים עולים לי לראש.. מה עשית אתמול? מאיפה לי?! ראיתי שלושה סרטים ו... מה אתה עושה היום? אה?!! מה תעשה מחר? אה?!! יש לך חיים? מי יודע?! אוהב לצייר? לא ממש!! אוהב לצלם? לא ממש!! אוהב להצטלם? לא ממש!! יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן? לא ממש!! אצלי זה 8. או - קיי!! נכון זה מעצבן? מה?! התקלחת כבר היום? כמובן!! אוהבים עוגיות גרנולה? לא ממש!! אוהבים צימוקים? לא ממש!! חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)? זה ממש לא היום!! איך? אה?! חושבים שט"ו בשבט זה מיותר? אין חופש ככה שזה שווה לתחת!! למה? עניתי למעלה!! שותים קפה? נס קפה.. מתי? לפעמים.. איזה סוג? אויש!! מה דעתך על טבעונות? אין יל דעה בעניין.. ממצב? מקורה? הכל טוב? מהניינים?! איך החיים?! איך הבריאות?! איך הפרנסה?! איך הזוגיות?! איך חיי המין?! יצא לכם פעם לדרוך על חילזון? לא חושב........ בעעעעעעע אוהבים קרואסון? מאוד!! עם שוקולד!! אוהבים טיול שנתי? יאפ כבר היה לכם השנה? לא מה החלום הכי גדול שלכם? דנה ברגר ואני... ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה? לא.. החלקתם פעם על בננה? לא.. למה? כי לא בא לי.. אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)? לא.. חושב.. אוהבים שיעור ספרות? השיעור הכי פחות מייגע!! מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ? משהו שהמורה שלי תנוח!! אופפ כמה הן מדברות!! מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?) ריקיקי חקיקיקי ריקוש חקיקוש!! מורה נחמדה ברמות!! אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה? כמובן!! מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה? בספרות (אני קורא לזה שיעור ספרות - - - כמו במספרה כאילו ספר - מספריים - פן וכד'.. הבנתן?!/ם)) אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים? "סטלה" - ד"א מילה מגעילה.. ביקרתם פעם בחוף פלמחים? אולי.. מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים? לפני מאה שנהץץ האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת? מה זה הדרעק הזה?! האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה? מאוד.. אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה? כל מיני זה דיי ארוך ומסובך פעם אחרת.. אוהבים טופו? לא חושב שנגעתי בזה מתישהו.. על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק? לא.. במה היה המבחן האחרון שלכם? בזיוני מוח!! עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']? כן ש.ב. לישון... לנוח.. לעשות משהו מועיל לסביבה... למצוא לי חיים!! חחח.. מה הצבע השולט שלכם בחדר? אה?! אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה? היסטריה!! שונאים את המורה ללשון שלכם? עכשיו קצת פחות - - פעם ברמווווווות!! בגדול מסתדרים עם ההורים? לא תמיד.. אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים? בריאות!! מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? השרוואל שלי!!

טוב אני אנסה קצת..

יש לכם משקפיים?
היו לכם פעם?
מאיזה גיל?
עד איזה גיל?
כמה זוגות בערך היו לכם?
מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן?
ומשפקי שמש,יש לכם?
כמה זוגות בערך היו לכם? נראה לי 4 .. מתי פעם אחרונה השתמשתם בהן? לפני שבוע, אולי יותר.. יש לכם איימל?
של איזה אתר? וואלה באנגלית או בעברית? עברית נכנסים אליו כל יום? כן כמה פעמיים ביום? כל פעם שיש הודעה חדשה יש לכם הרבה ספאם?לא נכנסים אליו או ישר זורקים אותו?תלוי מעבירים הודעות שרשרת? לא למה??? ככה כותבים הרבה מיילים? לא כמה ביום/שבוע בערך? משתנה לפי הצורך
מקבלים הרבה מיילים? תלוי בתקופה
מעבירים מיילים מגניבים של מצגות וכו'? לא יש לכם חתימה קבועה בסוף המכתב? רק השם יש לכם הרבה אנשים/איימלים שמורים?
כמה בערך? מתקרב ל400 שומרים את האיימלים?תלוי ממי זה בתיקיות או מבולגן בדואר הנכנס? תיקיות אם הייתם צריכים לצאת למסע סביב העולם, אילו 4 אנשים הייתם לוקחים איתכם למסע? אני רוצה יותר מ4 !! מה דעתכם על בדיחות על השואה? קשה להגיד. מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים? היום
וחברים? שבוע אוהבים שבאים אורחים? לא תמיד = פורשת = למה? ואתם אוהבים שבאים חברים? מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה? למה? מתנחלים הרבה אצלכם? מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים? אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים? דואגים שיהיה אוכל? אולי חושבים על תעסוקה? טוחנים הרבה? או גוועים ברעב? אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן? אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ? כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים? ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות? כשאתם אורחים, אתם ביישנים? מבקרים הרבה אצל אחרים? באיזו תדירות? הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים? בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות? מה אתם אוכלים בחגים? אוהבים בד"כ אוכל של חגים? מה אתם הכי שונאים בחגים? מה אתם הכי אוהבים בחגים? אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם.) אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם? יש לכם משפחה בחו"ל? כל כמה זמן אתם מבקרים אותם? כל כמה זמן הם מבקרים אתכם? מה הסוג פלאפון שיש לך? במה אימא שלך עובדת? איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו? כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית? מה המשאלה הגדולה ביותר שלך? מתי הפעם האחרונה שהשתעלת? איזה שם אתה הכי אוהב בעולם? איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז? אוהב טונה? איזה שוקולד אתה הכי אוהב? הלכת היום לעבודה/ביתספר? משהו מיוחד שקרה שם? מה היה הדבר האחרון ששחקת בו? במה בא לך לשחק עכשיו? אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים? איזה שפות אתה יודע? בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור? עם מי אתה הכי אוהב לדבר? מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו? מה בא לך לאכול עכשיו? מה עשית אתמול? מה אתה עושה היום? מה תעשה מחר? יש לך חיים? אוהב לצייר? אוהב לצלם? אוהב להצטלם? יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן? אצלי זה 8. נכון זה מעצבן? התקלחת כבר היום? אוהבים עוגיות גרנולה? אוהבים צימוקים? חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)? איך? חושבים שט"ו בשבט זה מיותר? למה? שותים קפה? מתי? איזה סוג? מה דעתך על טבעונות? ממצב? מקורה? הכל טוב? יצא לכם פעם לדרוך על חילזון? אוהבים קרואסון? אוהבים טיול שנתי? כבר היה לכם השנה? מה החלום הכי גדול שלכם? ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה? החלקתם פעם על בננה? למה? אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)? אוהבים שיעור ספרות? מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ? מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?) אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה? מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה? אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים? ביקרתם פעם בחוף פלמחים? מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים? האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת? האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה? אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה? אוהבים טופו? על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק? במה היה המבחן האחרון שלכם? עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']? מה הצבע השולט שלכם בחדר? אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה? שונאים את המורה ללשון שלכם? בגדול מסתדרים עם ההורים? אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים? מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך?

למעלה