שאלון לסיכום 2003

חןשסק

New member
../images/Emo32.gifשאלון לסיכום 2003

העתקתי מפורום אחר את השאלון הזה (שאגב גם הוא הועתק מפורום אחר
) בבקשה: (השאלון כתוב בלשון נקבה כי אנחנו המין השולט. בנים, תענו בכל זאת, תשנו לפי הצורך
)
-מ1-10, כש1 זה הכי גרוע, איך הייתה השנה שלך? -מה הספקת לעשות השנה שרצית לעשות? -האם, לדעתך, התבגרת בשנה האחרונה? אם כן, איך? -פרצת גבולות שהצבת לעצמך השנה בשנה שעברה? אם כן, איזה? אהבה: -התאהבת השנה? -אם כן, במי? כמה פעמים? -התנשקות השנה? אם כן, עם מי? וכמה פעמים [לאלו שסופרות] -עם כמה בחורים יצאת השנה, אם בכלל? -היה לך חבר? אם כן-מי? וכמה? הכי הכי: -מה הדבר הכי נועז שעשית השנה? -מה הדבר הכי רומנטי שעשית השנה? לסיכום: -מה הדבר שאת הכי גאה שעשית השנה? [או כמה, כאלה] -מה הדבר הכי מפדח שקרה לך השנה? -מה הדבר שאת הכי לא מאמינה שקרה לך השנה? -מה הציון הכי נמוך שלך השנה? במה? -איך את רוצה שהשנה הבאה שלך תראה? מה את רוצה שייקרה בה? שנה טובה!

חןשסק

New member
התשובות שלי: ../images/Emo26.gif

-מ1-10, כש1 זה הכי גרוע, איך הייתה השנה שלך? 9 -מה הספקת לעשות השנה שרצית לעשות? השגתי את חבר שלי וסיימתי טוב את השנה הראשונה שלי בתיכון. -האם, לדעתך, התבגרת בשנה האחרונה? אם כן, איך? התבגרתי מאוד, לא יכולה להסביר איך... -פרצת גבולות שהצבת לעצמך השנה בשנה שעברה? אם כן, איזה? לא זכור לי שהתצבתי לעצמי גבול כלשהו שנה שעברה... אהבה: -התאהבת השנה? כן -אם כן, במי? כמה פעמים? היה לי קראש על איזה אחד מהבצפר שלי, נגמר מאוד מהר
, ואז פגשתי את נעם ומאז אנחנו ביחד...
-התנשקות השנה? אם כן, עם מי? וכמה פעמים [לאלו שסופרות] עם חבר שלי... לא ספרתי חחח... -עם כמה בחורים יצאת השנה, אם בכלל? עם שניים, ההוא מהבצפר ונעם שלי. -היה לך חבר? אם כן-מי? וכמה? יש לי חבר. אחד, יחיד ומיוחד...
הכי הכי: -מה הדבר הכי נועז שעשית השנה? המממ לא יודעת אם עשיתי משהו שנחשב נועז.... -מה הדבר הכי רומנטי שעשית השנה? כוכבים וחוף ים, ספגטי לאור נרות בבית ריק ומה שנעם עשה לי בחצי שנה... -מה הדבר שאת הכי גאה שעשית השנה? [או כמה, כאלה] אחרי תקופה ממושכת שלא הייתי בקשר טוב עם חברות שלי בגלל שהשתנתי מאוד, השתדלתי לחזור להיות בערך כמו שהייתי ואני גאה בזה כי אני מרגישה טוב עם עצמי... ואני גאה מאוד בבלוג שלי
-מה הדבר הכי מפדח שקרה לך השנה? לא חושבת שהיה לי משהו כזה... -מה הדבר שאת הכי לא מאמינה שקרה לך השנה? שקיבלתי אהבה ממישהו שאני באמת באמת אוהבת ואהיה איתו חצי שנה... -מה הציון הכי נמוך שלך השנה? במה? 15, במתמטיקה. -איך את רוצה שהשנה הבאה שלך תראה? מה את רוצה שייקרה בה? עוד הרבה שנים טובות עם נעם, זה קודם. שאני אצליח יותר בלימודים (שיהיה לי בכלל כוח לזה) שאני אמצא עבודה ולא אהיה תלויה בכסף של ההורים מתי שיש תקופת יובש עם הבייביסיטרים.

קיר קמט

New member
טובנו

מ1-10, כש1 זה הכי גרוע, איך הייתה השנה שלך? זו שאלה מכשילה. הכוונה איך הייתה השנה שלי ביחס לשנים קודמות שלי, או ביחס למה שנראה לי שהיה לכל השאר ? רררר, כאב ראש. ביחס לשנים קודמות, 7, וגם זה בעיקר בגלל שנסעתי לאיטליה וראיתי משחק של מילאן (כן, אני אטמטם את המח על זה עוד הרבה זמן.) , ביחס לכל האחרים, 4. -מה הספקת לעשות השנה שרצית לעשות? לא מספיק. האם, לדעתך, התבגרת בשנה האחרונה? אם כן, איך? יש לי מנטליות של כתה ד', ובכל זאת אני נוטה להתעצבן על כאלו שלעיתים נוטים יותר מדי למנטליות הזו. צבוע? דודה שלכם, אני שונא צבועים. -פרצת גבולות שהצבת לעצמך השנה בשנה שעברה? אם כן, איזה? אני לא ממש מציב לעצמי גבולות... הגבולות שלי הם אולי הדברים שמטופש נורא לעשות.... שזה אפילו לא משהו שצורך אומץ כלשהו, אלא פשוט טיפשות טהורה כדי לעבור את זה... התאהבת השנה? לא יודע. אם כן, במי? כמה פעמים? לא ברור. -התנשקות השנה? אם כן, עם מי? וכמה פעמים [לאלו שסופרות] כן.. עם חברה שהייתה לשבוע וחצי. ומי סופר?! עצוב. עם כמה בחורים יצאת השנה, אם בכלל? לצערי, עם 0. מעוניינים, להשאיר לי מסר
-היה לך חבר? אם כן-מי? וכמה? יש לי איזה שלוש, ארבע, חמש, שש שבע שמונה תשע.. בערך.
אולי. מה הדבר הכי נועז שעשית השנה? א. עדיין לא ברור. ב. אני לא בטוח שזה דבר שאני רוצה להגיד לכם
-מה הדבר הכי רומנטי שעשית השנה? קניתי לעצמי דיסק של החלונות הגבוהים ללילות החורף הקרים.
-מה הדבר שאת הכי גאה שעשית השנה? הייתי במשחק של מילאן
-מה הדבר הכי מפדח שקרה לך השנה? לא ברור. -מה הדבר שאת הכי לא מאמינה שקרה לך השנה? הייתי במשחק של מילאן, ראיתי את יעלי
? -מה הציון הכי נמוך שלך השנה? במה? למה לדבר על דברים עצובים ?! מתמ'. ? -איך את רוצה שהשנה הבאה שלך תראה? מה את רוצה שייקרה בה? יותר טוב, ודברים טובים

cobainos

New member
תשובותי,באיחור:)

מ1-10, כש1 זה הכי גרוע, איך הייתה השנה שלך?10 -מה הספקת לעשות השנה שרצית לעשות?למצא עבודה -האם, לדעתך, התבגרת בשנה האחרונה? אם כן, איך?-כן,מאד(אני חושב) איך?מצאתי אהבה אמיתית פעם ראשונה בחיים שלי,מערכת יחסים רצינית וארוכה פעם ראשונה,ועוד דברים -פרצת גבולות שהצבת לעצמך השנה בשנה שעברה? אם כן, איזה? ממממ...לא יודע אהבה: -התאהבת השנה?כן -אם כן, במי? כמה פעמים?בחן,פעם אחת שנמשכת והלוואי ותימשך לנצח -התנשקות השנה? אם כן, עם מי? וכמה פעמים [לאלו שסופרות]עם חן,ועוד איזה 1 או 2 לפניה...לא זוכר כבר. -עם כמה בחורים יצאת השנה, אם בכלל?לא יצאתי עם אף בחור:) -היה לך חבר? אם כן-מי? וכמה? הכי הכי: -מה הדבר הכי נועז שעשית השנה?סטרפטיז בשוק הכרמל!סתם,לא... -מה הדבר הכי רומנטי שעשית השנה?מה שחן כתבה...
לסיכום: -מה הדבר שאת הכי גאה שעשית השנה? [או כמה, כאלה]-מצאתי את אהבת חיי,ציוני בגרות טובים -מה הדבר הכי מפדח שקרה לך השנה?שעבדתי בשביל אסף דעבול והקשבתי לילדה מפגרת בת 16 -מה הדבר שאת הכי לא מאמינה שקרה לך השנה?אהבה -מה הציון הכי נמוך שלך השנה? במה?מממממ לא זוכר...לא משהו רציני. -איך את רוצה שהשנה הבאה שלך תראה? מה את רוצה שייקרה בה?שתיראה כמו זאת,שאני אמצא עבודה שפחות קורעת לי תצורה,ציונים כמו שנה שעברה,ועד שנה(100 שנה) עם חן. שנה טובה!

Hii BiTcH

New member
שלי....

-מה הספקת לעשות השנה שרצית לעשות? אמממ..לא זוכרת..:\ -האם, לדעתך, התבגרת בשנה האחרונה? אם כן, איך? כן התבגרתי..פעם חשבתי שהכול מגיע לי..עכשיו אני יודעת שלא:\ -פרצת גבולות שהצבת לעצמך השנה בשנה שעברה? אם כן, איזה?אממ..לא אהבה: -התאהבת השנה? נדלקתי חזק,כמה פעמים.-אם כן, במי? כמה פעמים?איזה חמש..לא משנה במי -התנשקות השנה? אם כן, עם מי? וכמה פעמים [לאלו שסופרות]כה התנשקתי..לא זוכרת כמה.. -עם כמה בחורים יצאת השנה, אם בכלל?דייט יענו?! -היה לך חבר? אם כן-מי?היה חבר..מזה משנה מי? וכמה? הכי הכי: -מה הדבר הכי נועז שעשית השנה?:\ -מה הדבר הכי רומנטי שעשית השנה?ושוב...:\ לסיכום: -מה הדבר שאת הכי גאה שעשית השנה? [או כמה, כאלה] ושוב...:\ -מה הדבר הכי מפדח שקרה לך השנה? אני ילדה פדחנית,ואני נהנת מזה..אז לא יודעת..יש יותר מידי.. -מה הדבר שאת הכי לא מאמינה שקרה לך השנה? -מה הציון הכי נמוך שלך השנה? במה?אפס..בערבית.. -איך את רוצה שהשנה הבאה שלך תראה?אהה..:\ מה את רוצה שייקרה בה?שתיהיה לי אהבה,הדדית... שנה טובה! אה ועוד דבר...אני בת זונה אם רוי עשה את זה

Ne§t£A Gi®L

New member
LOL, אני כתבתי את השאלון!../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

נחמממממד ביותר!

למעלה