שאלון פורימי

../images/Emo32.gifשאלון פורימי../images/Emo70.gif ../images/Emo148.gif

ענו על השאלות הבאות... אתם מוזמנים להוסיף שאלות משלכם ולספר כל מה שעולה בראשכם בקשר לפורים
האם את/ה מתחפש/ת השנה?
לֶמה?
מהי התחפושת הכי מגניבה שהייתה לך?
מהי התחפושת הכי מגניבה שראית על מישהו אחר?
התחפשת פעם לדמות או חפץ מעולם המד"ב?
מי הכין לך את התחפושות שלך (בעבר / עכשיו)?
האם נהגת להשקיע הרבה כסף או זמן בתחפושות שלך, או שזרקת על עצמך טרנינג וכובע קוסם והלכת לביה"ס מידי שנה?
אם יכולנו לסדר שיהיה פורים פעמיים בשנה – את/ה בעד או נגד? כשתענו תוכלו להיעזר ב.... מדגישומטיק!

NomadSoul

New member
../images/Emo149.gif תשובות ../images/Emo149.gif

האם את/ה מתחפש/ת השנה? לא... מסיבת פורים כבר היתה לנו בעבודה, ואני הייתי בהודו
. ובפורים האמיתי אהיה במקסיקו
. אבל אני מתחפשת ל |התחל פרסומת סמויה| קראטקה כל יום ראשון ורביעי בין 19:00 ל-21:00 במרכז הספורט נאות אפקה |הפסק פרסומת סמויה|.
מהי התחפושת הכי מגניבה שהייתה לך? רוח רפאים
... היא לא היתה כ"כ מגניבה בפני עצמה, אבל כשהגעתי לבי"ס גיליתי ששני ילדים מהכיתה התחפשו ל-Ghost Busters. אז היינו השלישייה הכי מוצלחת בביה"ס.
מהי התחפושת הכי מגניבה שראית על מישהו אחר? היה מישהו בעבודה שתמיד היו לו תחפושות מושקעות. שנה אחת הוא התחפש לפרח והביא את התינוק שלו מחופש לדבורה. שנה אחר-כך התינוק, שכבר זחל, היה מחופש לשבלול.
התחפשת פעם לדמות או חפץ מעולם המד"ב? לא. (שאלה לעצמי: באמת, למה לא?)
מי הכין לך את התחפושות שלך (בעבר / עכשיו)? עד סוף התיכון - אמא, בעיקר. אח"כ אני, אבל לא נראה לי שללבוש חליפת קראטה שחורה ולהסתובב עם חרב סמוראים מעץ, ולקרוא לעצמי "נינג'ה", כל שנה זה נקרא להכין תחפושת... היצירתיות ממני והלאה...
האם נהגת להשקיע הרבה כסף או זמן בתחפושות שלך, או שזרקת על עצמך טרנינג וכובע קוסם והלכת לביה"ס מידי שנה? כסף לא, כי הכל אמא שלי תפרה בעצמה, אבל היינו מתחילים לתכנן חודשים מראש.
אם יכולנו לסדר שיהיה פורים פעמיים בשנה – את/ה בעד או נגד? בעד, בטח שבעד. זה החג הכי מגניב
הודגש באמצעות מדגישומטיק

NomadSoul

New member
מה הפורים הראשון שאתם זוכרים?

אני זוכרת שהייתי בת 3, וסבתא שלי תפרה לי תחפושת כלנית. היו לי גרביונים וחולצה ירוקים, ועלי כותרת אדומים על הראש ומסביב למותניים, ונעליים אדומות. הייתי הכלנית הכי עגולה והכי ממושקפת שאי פעם ראיתם

n i v1

New member
מישהו יכול לומר לי מתי

פורים? אני בג'ט לג, ואין לי מושג...

טוב, אם אף אחד לא עונה...

אז אני אענה. האם את/ה מתחפש/ת השנה? כן. לֶמה? ללמינג, יחד עם אלון שגם הוא למינג. ומי שלא יודע מזה זה - בושה וחרפה, שיחפש בגוגל... בכל מקרה, יש מסיבה שאנחנו הולכים אליה ביום שישי, והתחפושת הזו אומרת פחות או יותר שנלך כל הערב בטור זה אחרי זה, נצנח ממקומות גבוהים (?) עם מטריה בצבעי אדום לבן וכד'... יכול להיות שביום א' אני גם אגיע לעבודה עם פאה ירוקה ומחושים ורודים או משהו פסיכי אחר, סתם בשביל הכיף. מהי התחפושת הכי מגניבה שהייתה לך? אני חושבת שהתחפושת הכי מגניבה שלי הייתה DRUG queen שימו לב, לא DRAG queen כמו שזה אמור להיות אלא עם U, דהיינו - מלכת הסמים. שמלה שחורה, ג'קט קטיפה שחור, כתר ושרביט, אלא ש.... בצד הפנימי של הג'קט היו תפורות לי הרבה טבליות סוכרזית קטנות וכל מיני גלולות, כאילו אקסטזי ודומיו, כנ"ל על הכתר והשרביט, בכיס היו לי "מנות" עשויות קורנפלור בתוך ניילון נצמד (נראו בול כמו ה"לבן" באוז... ומשם הייתה גם ההשראה) בקיצור - הבנתם. הייתה לי גם כפית קטנטנה מפוייחת תלויה על הצוואר, כאילו כזו שחיממו עליה הרואין, וכל מי שראה אותי מרחוק עם זה חשב שהתחפשתי לגברת פלפלת.
אה, אגב - ז היה בכיתה י"ב. מהי התחפושת הכי מגניבה שראית על מישהו אחר? הממ. זכורה לי בחורה אחת שהתחפשה לסמל של חלונות... אולי אני אזכר אח"כ במשהו יותר מגניב... התחפשת פעם לדמות או חפץ מעולם המד"ב? לא. אפילו לא באייקון! מי הכין לך את התחפושות שלך (בעבר / עכשיו)? בעבר הרחוק - סבתא, כשעוד היה לה כוח. היא הייתה תופרת מוכשרת למדיי. אח"כ - אמא. אבל בערך מאז י"ב - אני. האם נהגת להשקיע הרבה כסף או זמן בתחפושות שלך, או שזרקת על עצמך טרנינג וכובע קוסם והלכת לביה"ס מידי שנה? כסף - בד"כ לא. הייתה לנו מזוודה מלאה אביזרים ובגדים ישנים שכל שנה היינו חופרים בה ומוצאים מציאות. אבל זמן כן הושקע בד"כ בתחפושות שלי, והן תמיד היו תוצרת בית ורק אביזרים היו קנויים. אף פעם לא הייתה לי תחפושת כזו שקונים קומפלט. גם כשהייתי קטנה ורציתי כאלה, אמא אמרה "חבל, את תגיעי לכיתה ותראי שיש עוד 3 פיות שנראות בדיוק כמוך..." וכך שיכנעה אותי לוותר. אם יכולנו לסדר שיהיה פורים פעמיים בשנה – את/ה בעד או נגד? ודאי שבעד! לא חייבים אפילו את כל עניין המגילה ואוזני ההמן, רק עוד יום כזה חביב בקיץ שיהיה מקובל להתחפש בו - אני מסכימה לאמץ. עכשיו כשחושבים על זה, אם אימצנו את וולנטיינ'ס דיי והסילבסטר, למה לא האלווין?... הודגש באמצעות מדגישומטיק

NomadSoul

New member
והרעיון של הלמינגס הוא נהדר ../images/Emo70.gif

וחוץ מזה, גם אני בעד האלווין (בלי שום קשר לכך שזה גם היומולדת שלי
)

CAT4

New member
ךצמניג

את מתקוונת ליצורים האולו לנפלו מהשממים עם מתריות ( נמלולים) אז אני חושב שאת צריכה את מוזיקה המעצבנת שלהם

CAT4

New member
אני יענה

האם את/ה מתחפש/ת השנה? כן או לא אני עוד לא יודע. לֶמה? אני שם על עצמי חולצה של מסע בין כוכים ומכנס שוחר. הי התחפושת הכי מגניבה שהייתה לך? התחפסי לחיל מרינס חצי שנה לפני מלחת המפרץ הראשונה ( אני חושב ככה אחרי מעשה בגלל הסמבול בענין ( מהי התחפושת הכי מגניבה שראית על מישהו אחר? סוס התחפשת פעם לדמות או חפץ מעולם המד"ב? תקראו למהעלה ותבנו...כן התחפסתי לאיש צי במסע בין כוכים מי הכין לך את התחפושות שלך (בעבר / עכשיו)? עד גיל מסוים ההורים שלי ( אני ממש לא זוכר איזה ) ואחר כך לא ממש היה לי חשק להתחפש ובגיל מבוגר יותר 21 חזר לי הרצון להתחפש האם נהגת להשקיע הרבה כסף או זמן בתחפושות שלך, או שזרקת על עצמך טרנינג וכובע קוסם והלכת לביה"ס מידי שנה?|סהדגש| בעבר היה לנו כזה ארגז שהיו בו כל הדברים של פורים וכך שנה היינו מצאים ושהוא ומאלתרים והיום זה בערך אותו דבר אם יכולנו לסדר שיהיה פורים פעמיים בשנה – את/ה בעד או נגד? כשתענו תוכלו להיעזר ב....
אני היה נגד

../images/Emo32.gif תחרויות בכנס 2007

"נולד לפילק" – תחרות הפילקים של כנס עולמות ‏2007 הנהלת "עולמות 2007" שמחה להודיע על פתיחת התחרות "נולד לפילק" – תחרות פילקים שבה לא רק כותבים שירים אלא גם מבצעים אותם! בדומה לתחרויות פילקים משנים קודמות, גם ב"נולד לפילק" מוזמנים החובבים לשלוח פילקים מקוריים פרי ידיהם ומחשבתם. שלא כמו בעבר, השנה המתמודדים גם יבצעו אותם בהופעה חיה על הבמה! לפרטים נוספים, תקנון ופרסום הפילקים אתם מוזמנים לבקר באתר הכנס: http://www.olamot.org _________________________________________________________
תחרות סיפורים בכנס עולמות 2007 לכל אוהבי המלה הכתובה, לקוסמים ההופכים אותיות למלים, מלים למשפטים ומשפטים לעלילות – כנס "עולמות 2007" מזמין אתכם להשתתף בתחרות הסיפורים השנתית, שכבר הפכה למסורת. תחרות הסיפורים השנה תעסוק בנושא "מעבר לאדם" – כל מה שחורג מהאנושי, כפי שמוכר לנו המושג כעת: חייזרים, אלים, שדים, פיות, רובוטים, סייבורגים, בני אדם שאינם כולאים את עצמם במגבלות גופם ונפשם, וכך הלאה. לפרטים נוספים, תקנון ופרסום הסיפורים אתם מוזמנים לבקר באתר הכנס: http://www.olamot.org

dudwity

New member
כן אני יודע...

לא, לא התחפשתי השנה כי לא היה אל מול מי להשוויץ... תחפושת מגניבה?- מממ בכיתה ו' התחפשתי ליצאנית והמורה נאמה מול הכיתה נאום שבו טענה כי ילדים מתחפשים למה שהם רוצים להיות שיהיו גדולים.. אז דאגתי כבר להשתיק אותה היה משעשע. אמא אמא ואמא... הייתה תופרת לי לבד... התחפושת הכי מגניבה שראיתי... ממ. אוידע.. ולא. פעם אחת בשנה מספיק בהחלט :) בתמונה מחופש לנסיך ונתפס על חם שאני זומם על הכלבה...:) כמה מביך.

למעלה