טוב, אם אף אחד לא עונה...
אז אני אענה.
האם את/ה מתחפש/ת השנה? כן.
לֶמה? ללמינג, יחד עם אלון שגם הוא למינג. ומי שלא יודע מזה זה - בושה וחרפה, שיחפש בגוגל... בכל מקרה, יש מסיבה שאנחנו הולכים אליה ביום שישי, והתחפושת הזו אומרת פחות או יותר שנלך כל הערב בטור זה אחרי זה, נצנח ממקומות גבוהים (?) עם מטריה בצבעי אדום לבן וכד'... יכול להיות שביום א' אני גם אגיע לעבודה עם פאה ירוקה ומחושים ורודים או משהו פסיכי אחר, סתם בשביל הכיף.
מהי התחפושת הכי מגניבה שהייתה לך? אני חושבת שהתחפושת הכי מגניבה שלי הייתה DRUG queen שימו לב, לא DRAG queen כמו שזה אמור להיות אלא עם U, דהיינו - מלכת הסמים. שמלה שחורה, ג'קט קטיפה שחור, כתר ושרביט, אלא ש.... בצד הפנימי של הג'קט היו תפורות לי הרבה טבליות סוכרזית קטנות וכל מיני גלולות, כאילו אקסטזי ודומיו, כנ"ל על הכתר והשרביט, בכיס היו לי "מנות" עשויות קורנפלור בתוך ניילון נצמד (נראו בול כמו ה"לבן" באוז... ומשם הייתה גם ההשראה) בקיצור - הבנתם. הייתה לי גם כפית קטנטנה מפוייחת תלויה על הצוואר, כאילו כזו שחיממו עליה הרואין, וכל מי שראה אותי מרחוק עם זה חשב שהתחפשתי לגברת פלפלת.
אה, אגב - ז היה בכיתה י"ב.
מהי התחפושת הכי מגניבה שראית על מישהו אחר? הממ. זכורה לי בחורה אחת שהתחפשה לסמל של חלונות... אולי אני אזכר אח"כ במשהו יותר מגניב...
התחפשת פעם לדמות או חפץ מעולם המד"ב? לא. אפילו לא באייקון!
מי הכין לך את התחפושות שלך (בעבר / עכשיו)? בעבר הרחוק - סבתא, כשעוד היה לה כוח. היא הייתה תופרת מוכשרת למדיי. אח"כ - אמא. אבל בערך מאז י"ב - אני.
האם נהגת להשקיע הרבה כסף או זמן בתחפושות שלך, או שזרקת על עצמך טרנינג וכובע קוסם והלכת לביה"ס מידי שנה? כסף - בד"כ לא. הייתה לנו מזוודה מלאה אביזרים ובגדים ישנים שכל שנה היינו חופרים בה ומוצאים מציאות. אבל זמן כן הושקע בד"כ בתחפושות שלי, והן תמיד היו תוצרת בית ורק אביזרים היו קנויים. אף פעם לא הייתה לי תחפושת כזו שקונים קומפלט. גם כשהייתי קטנה ורציתי כאלה, אמא אמרה "חבל, את תגיעי לכיתה ותראי שיש עוד 3 פיות שנראות בדיוק כמוך..." וכך שיכנעה אותי לוותר.
אם יכולנו לסדר שיהיה פורים פעמיים בשנה – את/ה בעד או נגד? ודאי שבעד! לא חייבים אפילו את כל עניין המגילה ואוזני ההמן, רק עוד יום כזה חביב בקיץ שיהיה מקובל להתחפש בו - אני מסכימה לאמץ. עכשיו כשחושבים על זה, אם אימצנו את וולנטיינ'ס דיי והסילבסטר, למה לא האלווין?...
הודגש באמצעות מדגישומטיק