שאלון שעשיתי למי שרוצה!

ברררר

New member
../images/Emo32.gif שאלון שעשיתי למי שרוצה!

קרוקר או לי קופר? (בהשראת הפסומות המעצבנות!!!) אתמול בשעה 6 בערב- רצתי לקנות הארי פוטר אבל כבר לא נשארו עותקים, כבר הייתי בחנות מוציא את כל כספי על הספר המושלם? היום בערב אכלתי- ארוחה צמחונית/בשרית או מה זה או זה? קציצות עוף עם קוטג' זה הכי אחי? הגעתי ללאס וגאס אני- רץ להמר בכל מקום או נשאר במלון למה מה יש לי לחפש בחוץ בקור הזה? בבוקר אני- קם והולך לבצפר/עבודה או קם מצחצח שיניים אוכל ארוחת בוקר עושה פיפי מתקשט והולך לבית הספר המצוחצח והחביב שלי? האם קרה לכם - שהכלבה שלכם תקעה נוד
או שהכלבה שלכם ניסתה לזיין רגל של מישהו זר? חתולים- פוי אני אלרגי או איזה חמודים ונקיים (אווצ' מיצי מה אתה שורט???)? אמונות תפלות- בגדים שחורים על המיטה חתולים שחורים נעליים הפוכות וכו' או אני קובע את מזלי למי אכפת מאיזה חתול רץ ברחוב? הדוגמנית של תמנון ומנחת "רוקדים עם כוכבים"- איזו יפה או איכססס? (ותזהרו עם התשובה שלכם) באותו עניין: "רוקדים עם כוכבים"- מכור/ה או שככה אני אבזבז את הזמן שלי? עקרות בית נואשות- ברור שאני יודע שזה מתחיל ב8.1. שזה יומיים אחרי היומולדת 17 של בר ואני לא יכול לחכות לזה (ליומולדת של בר... דהה) או סוזן סתם זקנה ורזה? באוניברסיטה אני- אוניברסיטה? אני????? או הולכ/ת על דוקטורט? בשביל להגשים את הייעוד שלך (להיות מפורסם) אתה- רץ לכל הסוכנים בארץ או פשוט יש לי קשרים? אהבה- בקיץ או בחורף? נכון מגניב שיש לבר- מדפסת עם סורק ועם מכונת צילום במכשיר אחד או הארי פוטר 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? טוב דיי :) שבת שלום
.

dsol

New member
העתק הדבק מנובה

קרוקר או לי קופר? (בהשראת הפסומות המעצבנות!!!) מושפעת לא משנה לי פירמות וכאלה.... אתמול בשעה 6 בערב- רצתי לקנות הארי פוטר אבל כבר לא נשארו עותקים, כבר הייתי בחנות מוציא את כל כספי על הספר המושלם? איכס, את יודעת בסוף הוא מת ? היום בערב אכלתי- ארוחה צמחונית/בשרית או מה זה או זה? קציצות עוף עם קוטג' זה הכי אחי? בשר כמובן ! הגעתי ללאס וגאס אני- רץ להמר בכל מקום או נשאר במלון למה מה יש לי לחפש בחוץ בקור הזה? למה להמר שאפשר ללכת על בטוח ולבזבז על דברים יותר טובים ? בבוקר אני- קם והולך לבצפר/עבודה או קם מצחצח שיניים אוכל ארוחת בוקר עושה פיפי מתקשט והולך לבית הספר המצוחצח והחביב שלי? לצערי החלק השני, רק בלי ארוחת בוקר ולי בית ספר חביב האם קרה לכם - שהכלבה שלכם תקעה נוד או שהכלבה שלכם ניסתה לזיין רגל של מישהו זר? כעע זה מזה מביך חתולים- פוי אני אלרגי או איזה חמודים ונקיים (אווצ' מיצי מה אתה שורט???)? חמודים, כל עוד הם לא מפריעים אמונות תפלות- בגדים שחורים על המיטה חתולים שחורים נעליים הפוכות וכו' או אני קובע את מזלי למי אכפת מאיזה חתול רץ ברחוב?אני קובע, למרות שאני לא כל כך מאמין במזל הדוגמנית של תמנון ומנחת "רוקדים עם כוכבים"- איזו יפה או איכססס? (ותזהרו עם התשובה שלכם) זו8 מY בעשר ? היא חמודה כזה... לא צריך להגזים באותו עניין: "רוקדים עם כוכבים"- מכור/ה או שככה אני אבזבז את הזמן שלי? ככה אבזבז את הזמן שלי עקרות בית נואשות- ברור שאני יודע שזה מתחיל ב8.1. שזה יומיים אחרי היומולדת 17 של בר ואני לא יכול לחכות לזה (ליומולדת של בר... דהה) או סוזן סתם זקנה ורזה? לא רואה רק מידי פעם שאני מזפזף בערוצים ושם לב שיש.... באוניברסיטה אני- אוניברסיטה? אני????? או הולכ/ת על דוקטורט? אוניברסיטה ?! אני ?@%#^$% (כרגע... אולי זה ישתנה בעתיד) בשביל להגשים את הייעוד שלך (להיות מפורסם) אתה- רץ לכל הסוכנים בארץ או פשוט יש לי קשרים? פשוט יש לי קשרים חחחחחחחח אהבה- בקיץ או בחורף? תמיד אהבה ! נכון מגניב שיש לבר- מדפסת עם סורק ועם מכונת צילום במכשיר אחד או הארי פוטר 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? נאאאאא שניהם לא משהו טוב דיי :) שבת שלום .

שוודה

New member
../images/Emo151.gif טרילילי

קרוקר או לי קופר? (בהשראת הפסומות המעצבנות!!!) אני לא ממותגת! אתמול בשעה 6 בערב- רצתי לקנות הארי פוטר אבל כבר לא נשארו עותקים, כבר הייתי בחנות מוציא את כל כספי על הספר המושלם? אתמול ב6 בערב שכבתי
במיטה עם 39.4 מעלות חום. היום בערב אכלתי- ארוחה צמחונית/בשרית או מה זה או זה? קציצות עוף עם קוטג' זה הכי אחי?
אני צמחונית. הגעתי ללאס וגאס אני- רץ להמר בכל מקום או נשאר במלון למה מה יש לי לחפש בחוץ בקור הזה?
אני הולכת למופע של סלין דיון בבוקר אני- קם והולך לבצפר/עבודה או קם מצחצח שיניים אוכל ארוחת בוקר עושה פיפי מתקשט והולך לבית הספר המצוחצח והחביב שלי?
אני אוכלת והולכת להסעה לביצפר המצ'וחצ'ח שלי האם קרה לכם - שהכלבה שלכם תקעה נוד או שהכלבה שלכם ניסתה לזיין רגל של מישהו זר?
לא קרה. אין לי כלבה. אבל הכלבה של חברה שלי כל הזמן מפליצה. חתולים- פוי אני אלרגי או איזה חמודים ונקיים (אווצ' מיצי מה אתה שורט???)?
אווץ' ניקיטה לכי תזדייני יא חתולת מין מסריחה. זה מה שאני אומרת בד"כ לחתולה שלי כשאני מנסה ללטף אותה והיא שורטת אותי אחרי שהצלתי אותה ממוות בטוח ברחוב... אמונות תפלות- בגדים שחורים על המיטה חתולים שחורים נעליים הפוכות וכו' או אני קובע את מזלי למי אכפת מאיזה חתול רץ ברחוב?
הכל מן ג'ה. ברור שאני קובעת. הדוגמנית של תמנון ומנחת "רוקדים עם כוכבים"- איזו יפה או איכססס? (ותזהרו עם התשובה שלכם)
מממ איזה יפה? באותו עניין: "רוקדים עם כוכבים"- מכור/ה או שככה אני אבזבז את הזמן שלי? |אני כמעט ולא רואה טלויזיה. עקרות בית נואשות- ברור שאני יודע שזה מתחיל ב8.1. שזה יומיים אחרי היומולדת 17 של בר ואני לא יכול לחכות לזה (ליומולדת של בר... דהה) או סוזן סתם זקנה ורזה? |אין לי הוט/ יס/ וואטאבר באוניברסיטה אני- אוניברסיטה? אני????? או הולכ/ת על דוקטורט? חחח קודם שאני אסיים ביצפר... בשביל להגשים את הייעוד שלך (להיות מפורסם) אתה- רץ לכל הסוכנים בארץ או פשוט יש לי קשרים? היעוד שלי זה להיות מפורסמת? טוב לדעת! אהבה- בקיץ או בחורף? באביב עם לבלוב הפרחים נכון מגניב שיש לבר- מדפסת עם סורק ועם מכונת צילום במכשיר אחד או הארי פוטר 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? אל תתלהבי גם לי יש מדפסת עם סורק ועם די וי די טוב דיי :)

bזוהר

New member
אני:)

קרוקר או לי קופר? (בהשראת הפסומות המעצבנות!!!) לי קופר, שיהיה אתמול בשעה 6 בערב- רצתי לקנות הארי פוטר אבל כבר לא נשארו עותקים, כבר הייתי בחנות מוציא את כל כספי על הספר המושלם? לא בדיוק
היום בערב אכלתי- ארוחה צמחונית/בשרית או מה זה או זה? קציצות עוף עם קוטג' זה הכי אחי?
, לא אכלתי הגעתי ללאס וגאס אני- רץ להמר בכל מקום או נשאר במלון למה מה יש לי לחפש בחוץ בקור הזה? לא זה ולא זה, אבל אם כבר נשאר במלון!:) בבוקר אני- קם והולך לבצפר/עבודה או קם מצחצח שיניים אוכל ארוחת בוקר עושה פיפי מתקשט והולך לבית הספר המצוחצח והחביב שלי? אפשרות ב'. האם קרה לכם - שהכלבה שלכם תקעה נוד או שהכלבה שלכם ניסתה לזיין רגל של מישהו זר? לא. חתולים- פוי אני אלרגי או איזה חמודים ונקיים (אווצ' מיצי מה אתה שורט???)? קוראים לו מיצי?!#~@$
, כמה חבל. אממ. חמודים ונקיים. אמונות תפלות- בגדים שחורים על המיטה חתולים שחורים נעליים הפוכות וכו' או אני קובע את מזלי למי אכפת מאיזה חתול רץ ברחוב? לא זה ולא זה! הדוגמנית של תמנון ומנחת "רוקדים עם כוכבים"- איזו יפה או איכססס? (ותזהרו עם התשובה שלכם) היא לא כזאת יפה. באותו עניין: "רוקדים עם כוכבים"- מכור/ה או שככה אני אבזבז את הזמן שלי? מכורה:) עקרות בית נואשות- ברור שאני יודע שזה מתחיל ב8.1. שזה יומיים אחרי היומולדת 17 של בר ואני לא יכול לחכות לזה (ליומולדת של בר... דהה) או סוזן סתם זקנה ורזה? אנלא רואה את זה
באוניברסיטה אני- אוניברסיטה? אני????? או הולכ/ת על דוקטורט? אוניברסיטה? אני????? בשביל להגשים את הייעוד שלך (להיות מפורסם) אתה- רץ לכל הסוכנים בארץ או פשוט יש לי קשרים?
אהבה- בקיץ או בחורף?לא בזה ולא בזה. אני א-מינית.
נכון מגניב שיש לבר- מדפסת עם סורק ועם מכונת צילום במכשיר אחד או הארי פוטר 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? הארי פוטר 6:)

galvin

New member
אהבה- בקיץ או בחורף?לא בזה ולא בזה.

א - מינית? היא שאלה על אהבה, WOMAN!
אני בעקבותיך.

bזוהר

New member
../images/Emo6.gif, נו. ../images/Emo10.gif

מין, הכוונה לאהבה.
א-מינית, לא נמשכת לשום דבר. WOMAN כל כך בגדול! למה מה קרה?! אתה לא בעקבותיי
אני אוסרת. א-מינית זה אחת ויחידה.

galvin

New member
רק הפעם, רק בלי פחד.

ללקק את הפצעים בפינה, ולחזור לאט לאט לאדמה.

bזוהר

New member
רונה קינן.

מממ. מתי הספקתי לאהוב אותה כל כך. זה כבר מביך. כמה שאני אוהבת את זה, זה גם לא כל כך כיף. לפעמים אובססיבי, לפעמים אני כל כך רוצה שהיא תהיה כאן אני כל כך רוצה להגיד לה הכל אבל אני יודעת שזה בחיים לא יקרה או שאני כל כך רוצה שהיא תגיד לי הכל שזה עוד יותר לא יקרה. או פשוט לשתוק ולחבק אותה ולתת לה טפיחה, או ליטוף כזה שמראה כמה אני באמת אוהבת אותה אוהבת, אוהבת. לא משהו אחר. כזה שאומר לה שהיא חזקה כזה שמספר לה שהיא היחידה שגרמה לי לבכות משיר אי פעם וכשבכיתי, בכיתי כי הרגישו שכואב לה וזה היה לי עצוב. כמה שאני רוצה לבוא אליה ולהגיד לה: "רונה, .." ואז היא תסתובב בחיוך ותגיד "מה?" אבל 'מה' כזה בחיוך וחום, שנותן לי ביטחון להמשך המשפט, 'מה' כזה שכולל בתוכו "מה, תגידי לי, אני מקשיבה. תגידי כל מה שאת רוצה לומר. אני פה להקשיב לך. אני רואה שאת מתרגשת. זה משמח אותי. מה, מתוקה." ואז אני אחייך עוד יותר, והכל אצלי יהיה מחוייך ומתרגש ולחוץ ומתוח ולא יודע מה קורה עכשיו, ואני אגיד בחיוך "אממ, חח, לא.. לא משנה." והיא תצחקק, אבל צחקוק כזה שמכיל בתוכו "חח. מתוקה. אני מבינה אותך. בסדר. איך שאת רוצה, אולי פעם הבאה." ואני עוד אוכל לראות את העיניים הצוחקות שלה גם אחרי שהיא תלך. אני אוהבת את רונה קינן. האהבה הזאת, שאכן נראית אובססיבית מהצד, התחילה לעצבן הרבה אנשים לאחרונה בכיתה זורקים לי "את לא חושבת שאת מגזימה? כולה בןאדם!" ואני חושבת לעצמי: "אבל, אבל מה.. לא אמרתי עליה כלום שאמור לגרום לכם לחשוב שאני אוהבת אותה בצורה כל כך מוגזמת." אז אולי זה בטון של איך שאני מדברת עליה. אתם יודעים מה, לא אכפת לי. אני אוהבת את רונה קינן. אני אוהבת אותה מאוד. אני אסע בשבילה למקומות, אני אוציא עליה כסף פעמיים בחודש, ועל מוניות להופעות שלה. אני אפסיד את היום בבי"ס שלמחרת כי הייתי אתמול בהופעה שלה. אני אדבר ואדבר עליה. אני אשים תמונות שלה במסנג'ר. ו- כן- אני אשים תמונה שלה על השולחן כתיבה שלי, כי כשאני שם, מול השולחן הזה, ורע לי, ואני מעלה טיפה את העיניים ורואה את העיניים והחיוך שלה, זה עוזר לי. תקראו לי פתאטית. זה עוזר לי. אז אני אשים את התמונה שם. ואני אסתכל עליה. ואני אסתכל על התמונה 3 דקות, ואני אסתכל עליה חצי שעה. לא אכפת לי. לא אכפת לי מה תגידו. אני אוהבת את רונה קינן. וטוב לי עם זה. וזהו.

שישיץ

New member
ככה קורה לי עם אוהד חיטמן ../images/Emo10.gif_../images/Emo79.gif

מילה במילה + לשכב איתו

0mroosh

New member
אופ לא. ../images/Emo10.gif

עניתי על הכל, ואז בטעות יצאתי מהחלון.
אני חוזר לאקולוגיה, כולכם אשמים בדילול שכבת האוזון! אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה! -- כן. לנשום. אקולוגיה. כיף. פרופורציות.

bזוהר

New member
אויששש^%$^$% זה הכי מעצבן בעולם!!!!

אררררררררר
קבל חיבוק
רונה ביום שישי!

שישיץ

New member
מיי טורן_../images/Emo79.gif

קרוקר או לי קופר? קרוקר נראה לי... אתמול בשעה 6 בערב- רצתי לקנות הארי פוטר אבל כבר לא נשארו עותקים, כבר הייתי בחנות מוציא את כל כספי על הספר המושלם? הא? איכ הארי פוטר
היום בערב אכלתי- ארוחה צמחונית/בשרית או מה זה או זה? קציצות עוף עם קוטג' זה הכי אחי? חחחח בר את הזויה- בשרי הכי טוב הגעתי ללאס וגאס אני- רץ להמר בכל מקום או נשאר במלון למה מה יש לי לחפש בחוץ בקור הזה? דמאט!! אני בלאס וגאס!! לא איכפת לי קור שמקור !! איים גואינג פור א ספין! בבוקר אני- קם והולך לבצפר/עבודה או קם מצחצח שיניים אוכל ארוחת בוקר עושה פיפי מתקשט והולך לבית הספר המצוחצח והחביב שלי? קמה והולכת, טקס בוקר קטן ועצלן, אבל מהרגע שאני קמה מהמיטה זה 3 דק' עד שיוצאת. על הזין שלי ביצפר. האם קרה לכם - שהכלבה שלכם תקעה נוד או שהכלבה שלכם ניסתה לזיין רגל של מישהו זר? איייכ כלבים
חתולים- פוי אני אלרגי או איזה חמודים ונקיים (אווצ' מיצי מה אתה שורט???)? אממ באר שבע הז אומר חתולי רחב מסריחים בכל פינה. הזכרתי כבר שאני שונאת חיות?! אמונות תפלות- בגדים שחורים על המיטה חתולים שחורים נעליים הפוכות וכו' או אני קובע את מזלי למי אכפת מאיזה חתול רץ ברחוב? קובעת לעצמי, מה אני דטרמיניסטית מהמאה ה19
הדוגמנית של תמנון ומנחת "רוקדים עם כוכבים"- איזו יפה או איכססס? (ותזהרו עם התשובה שלכם) חחח אין לי מושג. אני רואה רק ג'ואן מארקדיה וחברים. באותו עניין: "רוקדים עם כוכבים"- מכור/ה או שככה אני אבזבז את הזמן שלי? מה? מו? עקרות בית נואשות- ברור שאני יודע שזה מתחיל ב8.1. שזה יומיים אחרי היומולדת 17 של בר ואני לא יכול לחכות לזה (ליומולדת של בר... דהה) או סוזן סתם זקנה ורזה? מה? מו? באוניברסיטה אני- אוניברסיטה? אני????? או הולכ/ת על דוקטורט? דוקטורט וכמה שיותר פרסטיג'ס
בשביל להגשים את הייעוד שלך (להיות מפורסם) אתה- רץ לכל הסוכנים בארץ או פשוט יש לי קשרים? רצה בקפיצות לכל הסוכנים בניו יורק סיטי אהבה- בקיץ או בחורף? לא היה לי לא בזה ולא בזה או בכלל אז לכו תדעו... נכון מגניב שיש לבר- מדפסת עם סורק ועם מכונת צילום במכשיר אחד או הארי פוטר 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? מדפסת משולבת. איכ הארי פוטר
טוב דיי :) שבת שלום .

למעלה