שאלון!

../images/Emo32.gif שאלון!

בנושא מוזיקה... קרדיט לפורום הראל מויאל דרג את חיבתך לאמנים/להקות הבאים מאחד עד עשר יהודה פוליקר- כנסיית השכל- איפה הילד- אסף אמדורסקי- אביב גפן- ברי סחרוף- משינה- מוניקה סקס- אלג'יר- עברי לידר- גידי גוב- אביתר בנאי- דודו טסה- נקמת הטרקטור- מאור כהן- היהודים- שלום חנוך- ירמי קפלן- שלמה ארצי- אהוד בנאי- הבילויים- מאיר בנאי- דודי לוי- בית הבובות- רמי פורטיס- אריק אינשטיין- דני סנדרסון- מופע הארנבות של ד"ר קספר- מטרופולין- 2. בחר את החמישיה הפותחת שלך מהטוב ביותר לפחות טוב (אם שכחתי מישו אז לא נורא) 3. בלי קשר לרשימה... 3 אלבומים שהיית לוקח לאי בודד? 4. אריק אינשטיין או שלום חנוך? 5. שלמה ארצי או גידי גוב? 6. רמי פורטיס או ברי סחרוף? 7. ירמי קפלן או אסף אמדורסקי? 8. היהודים או אלג'יר 9. מוניקה סקס או איפה הילד? 10. מאור כהן או דודי לוי? 11. אביתר בנאי או מאיר בנאי? 12. משינה או בית הבובות? 13. אביב גפן או עברי לידר? 14. האמן הישראלי הכי טוב? 15. האמן הישראלי הכי גרוע? 16. להקה הכי טובה? 17. להקה הכי גרועה?

I LOVE BMSF

New member
חח מה קורה כשאני לא אוהבת אפחד??

אולי מופע הארנבות של דוק' קספר ניתן לו 10 כי אני עושה בלהקה של ביצפר שירים שלהם..

חחחחחחחחחחחחחחח

היית צריכה ליראות אותי עניתי על זה בפורום של הראל מויאל... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא מכירה אף אחד בקושי!

m i c k e y 15

New member
חח גמני לא אוהבת אפחד חוץ מ..

עברי לידר ובית הבובות..חחח למה אין סינרגיה??? חחחח

../images/Emo32.gif שאלון2 ../images/Emo32.gif

קבלו 2 שאלונים אחד בקשר לבית ספר ואחד סתם.. קרדיט לפורום אוהד אלישעע שעת התחלה: איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה? מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון? דברים אהובים: משקה: מאכל: חבר הכי טוב: חברה הכי טובה: מורה: מקצוע: עיר: חיה: כלי נגינה: שיר: ממתק: צבע: סגנון לבוש: תכונה אהובה באנשים: אנשים: שהכי מצחיק אותך: שתמיד שם בשבילך: אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל: הכי מתגעגע אליו: שמעצבן אותך בקביעות: האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו: לקחת סמים? השתכרת? עישנת? צללת? עשית סקי? חווית אהבה וירטואלית? נכשלת בבגרות? קיללת את ההורים? טסת? התנשקת? שכבת? [לחילופין- אתה בתול?] קיללת מורה? יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב? שיחקת כדוריד? התחלת עם מישהו/י? הכרת אנשים באינטרנט? כתבת שיר? וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון? מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול? מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך? ואתה אליו? תחביב אהוב ומיוחד: מה אתה לובש? מה אתה שומע עכשיו? הבן אדם האחרון שראית? לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד? שעת סיום:

m i c k e y 15

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo28.gifעונהה

שעת התחלה: 14:00 איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה? אממ הכרתי מ-love bam את הפורום.. מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון? עניתי על השאלון הקודם חח
דברים אהובים: משקה: מים ומיץ ענבים זהו מאכל: שניצל
, פיצה, עוף חבר הכי טוב: אממ היה..
חברה הכי טובה: בר וטלללל מורה: להיסטוריה חח מקצוע: היסטוריה, אנגלית עיר: לוס אנג'לס, לונדון,ניו יורק, אילת חיה: כלב, חתול, דולפין, נמר, אריה כלי נגינה: גיטרה, תופים שיר: פחחחח מלא מלא מלאאאאא ממתק: שוקולד צבע: כחול,שחור, כתום
,ורוד סגנון לבוש: ספורטיבי.. תכונה אהובה באנשים: אכפתים וטובי לב..ונחמדים אנשים: שהכי מצחיק אותך: חברה שלי טל חח שתמיד שם בשבילך: חברות שלי ואמא שלי אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל: חברות שלי הכי מתגעגע אליו: ידיד שלי..וסבא שלי שמעצבן אותך בקביעות: אח שלייי האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו: חח לא לקחת סמים? לאא השתכרת? לא עישנת? חח אממ רק ניסיתי.. צללת? לא עשית סקי?לא חווית אהבה וירטואלית? לא..חח נכשלת בבגרות? אממ..אני אענה על בהמשך קיללת את ההורים? אממ כאילו מפגרת וכאלה כן חחחאבל לא משו חמורר טסת? לא התנשקת? לא שכבת? [לחילופין- אתה בתול?] לא וכן בתולה קיללת מורה? לא יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב? כן שיחקת כדוריד? כן הרבה הייתי בנבחרת התחלת עם מישהו/י? לא הכרת אנשים באינטרנט? כן כתבת שיר? אממ כן וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון? אממ אמשיך להיות בפורום מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול? לטוססססס מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך? אממ עדיין לא התקשרו חח ואתה אליו? --- תחביב אהוב ומיוחד: להיות במחשב..ואין משו מיוחד חח מה אתה לובש?מכנס קצר..וחולצת ביצפר חח אפורה מה אתה שומע עכשיו? Useless ID - State Of Fear או התחלף חח..אז עכשיו זה-Artic Monkeys - The View From The Afternoon הבן אדם האחרון שראית? אח שלי לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד? Rock On
שעת סיום: 14:05

Love Bem

New member
חיחי....קוראים לי איימי

מה כול כך קשה לזכור?|עצובה|

LovE BuSTeD

New member
עונה

שעת התחלה:14:16 איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה?דרך פורום באסטד מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון?עניתי על שאלון אחר חח דברים אהובים: משקה:נס טי מאכל:הכל חבר הכי טוב:ברטל חברה הכי טובה:ברטל מורה:אנלא לומדת כבר מקצוע:כהל עיר:טבריה חיה:לא אוהבת כלי נגינה:גיטרה שיר:או יש הרבה ממתק:הכל:) צבע:וורוד כחול צהוב סגנון לבוש:ג'ינס וחולצה או מכנסי דגמח (איך שרושמים) תכונה אהובה באנשים:כינות אנשים: שהכי מצחיק אותך:ליסה ונדיאל שתמיד שם בשבילך:ברטל אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל:ברטל הכי מתגעגע אליו:ברטל לא ראיתי אותה שבועיים:( שמעצבן אותך בקביעות:נועם האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו:אממ נראה לי לקחת סמים?לא השתכרת?כן עישנת?כן צללת?כן עשית סקי?לא חווית אהבה וירטואלית?לא נכשלת בבגרות?לא קיללת את ההורים?לא בדיוק טסת?לא=[ התנשקת?כן שכבת? [לחילופין- אתה בתול?]לא קיללת מורה?כן יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב?לא שיחקת כדוריד?לא התחלת עם מישהו/י?כן הכרת אנשים באינטרנט?כן כתבת שיר?כן וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון?יענה על עוד שאלון מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול?אממ לטוס ללונדון? מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך?ליסה ואתה אליו?לליסה תחביב אהוב ומיוחד:לשבת במחשב ולשמוע מוזיקה מה אתה לובש?חוצלה צהובה ענקית של ביתר ומכנס קצר מה אתה שומע עכשיו?mamory lane הבן אדם האחרון שראית?אור אח שלי לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד?משעמם לי שעת סיום:14:21

lotem levi

New member
עונה

שעת התחלה: 14:45 איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה? בגלל פורום מקפליי בהייד פארק מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון? גלשתי בפורום דברים אהובים: מחשב, טלויזיה, משפחה, מוזיקה, דאגי, הארי, אוכל משקה: פנטה מאכל: ספגטי חבר הכי טוב: אין כל כך אבל עם כבר בר איפרגן חברה הכי טובה: שקד ממן מורה: לאומנות מקצוע: אומנות (שזה בכלל שיעור בחירה) עיר: לונדון, ניו יורק חיה: אוגר כלי נגינה: גיטרה שיר: יש הרבה... ממתק: סוכרייה על מקל צבע: תכלת, שחור סגנון לבוש: ספורטיבי תכונה אהובה באנשים: נחמדים אנשים: שהכי מצחיק אותך: חברות שלי שתמיד שם בשבילך: אמא שלי וחברות.. אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל: אמא שלי הכי מתגעגע אליו: .... שמעצבן אותך בקביעות: אידיוט אחד מהבצפר שקוראים לו ארתור!!!.....והוא כזה מסריח!@ האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו: לא לקחת סמים? לא השתכרת? קצת עישנת? לא צללת? כן עשית סקי? לא חווית אהבה וירטואלית? נייט נכשלת בבגרות? אין לי עוד בגרות...אבל אם במבחנים אז כן... קיללת את ההורים? אממ....בקטנה לא משהו היסטרי טסת? כן התנשקת? לא שכבת? [לחילופין- אתה בתול?] לא שכבתי ואני בתולה קיללת מורה? כן יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב? לא לרקוד אבל יצאתי לגשם כדי להירטב שיחקת כדוריד? כן התחלת עם מישהו/י? לא הכרת אנשים באינטרנט? כן כתבת שיר? כן...אבל הוא דפוק וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון? יעשה ת'שאלון השלישי מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול? לטוס לאנשהוא מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך? אמא שלי ואתה אליו? .. תחביב אהוב ומיוחד: לצייר מה אתה לובש? טרנינג מכוער וחולצת בצפר מה אתה שומע עכשיו? כלום הבן אדם האחרון שראית? אח שלי לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד? אחלה שאלון! שעת סיום: 14:55.....לוקח לי זמן..חח....אני איטית שכזאת

shanibu

New member
מיין. ../images/Emo9.gif

שעת התחלה: 16:27 איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה? מפורום באסטד וסוד מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון? צרחתי על אחותי [הגדולה] דברים אהובים: משקה:מים / דיאט קולה מאכל: קרמבו נחשב?
חבר הכי טוב: 0.o חברה הכי טובה: שרון מורה: דורית [מחנכת] מקצוע: ספרות עיר: לונדון חיה: כלב עם הרבה ריר ואם לא אז אמסטף ודוברמן. כלי נגינה: גיטרה חשמלית שיר: יש מלאאאאאא. BEP - Don't lie
ממתק: קרמבו צבע: ורוד ושחור סגנון לבוש: אימו תכונה אהובה באנשים: אמיתיים אנשים: שהכי מצחיק אותך: שרון שתמיד שם בשבילך: אדוה אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל: אדוה / שרון הכי מתגעגע אליו: סבא [גר בארה"ב] שמעצבן אותך בקביעות: תמר האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו: לא לקחת סמים? לא השתכרת? לא עישנת? לא צללת? כן. כמה פעמים.
עשית סקי? כן.
חווית אהבה וירטואלית? לא נכשלת בבגרות? לא עשיתי בגרות עדיין.... חחחחח.... קיללת את ההורים? בקטנות טסת? כככככןןןןןןןןןןןן. מלא פעמים. P: התנשקת? לא o.o שכבת? [לחילופין- אתה בתול?] לא o.o קיללת מורה? לא מול המורה יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב? כןןןןן!! שיחקת כדוריד? לא התחלת עם מישהו/י? חחחח עם חברה שלי נחשב? הכרת אנשים באינטרנט? כן כתבת שיר? כן וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון? אגלוש באינטרנט מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול? לישון. לשבור את המחשב של אחותי. להתחתן עם ג'יימס. מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך? אבא ואתה אליו? אבא תחביב אהוב ומיוחד: לישון מה אתה לובש? חולצה חומה של בצפר, ג'ינס מה אתה שומע עכשיו? BEP - Hey Mama הבן אדם האחרון שראית? אחותי ואמא שלי לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד? BEP rock my world שעת סיום: 16:38

Love Bem

New member
הייי=]

חחח... שעת התחלה:אין פה שעון איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה?לא זוכרת לפני שנה בערך מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון?אממ...הייתי בשירותים דברים אהובים: משקה:מים מאכל:חסה עם הרבה הרבה מלח וצ'ילי חבר הכי טוב:חבר?וואוו יש הרבה חברה הכי טובה:חברה?וואוווווו יש הרבה חח... מורה:המורה שלי לאנגלית מקצוע:אנגלית עיר:ת"א חיה:חתולים שאפשר לבעוט בהם כלי נגינה:גטירה ופסנתר שיר:יש הרבה ממתק:סוכריה צבע:ורוד לבן אפור סגול ושחור סגנון לבוש:אלטרנטיבי תכונה אהובה באנשים:טיפשים אנשים: שהכי מצחיק אותך:ידידי שלי שתמיד שם בשבילך:חברה שלי אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל:חברה הכי מתגעגע אליו:אמא שמעצבן אותך בקביעות:חברה האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו:כן לקחת סמים?כן השתכרת?כן עישנת?כן צללת?כן עשית סקי?כן חווית אהבה וירטואלית?לא נכשלת בבגרות?לא קיללת את ההורים?לא טסת?כן התנשקת?כן שכבת?כן קיללת מורה?לא יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב?כן שיחקת כדוריד?כן התחלת עם מישהו/י?כן הכרת אנשים באינטרנט?כן כתבת שיר?כן וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון?מאיפה לי? מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול?אמממ... מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך?דוד ואתה אליו?דוד הוא ניתק לי תחביב אהוב ומיוחד:מחשב מה אתה לובש?חולצת בית ספר ג'ינס וואנס מה אתה שומע עכשיו?Dima Bilan - Vremya Reka הבן אדם האחרון שראית?חברה לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד?הייי=] שעת סיום:

../images/Emo32.gif שאלון 3 ../images/Emo32.gif

והשאלון בקשר לבית ספר קרדיט לפורום אוהד אלישע 1. באיזה כיתה אתה ? 2. שם בית ספר ? 3. שם המחנכת ? 4. כמה כיתות אתם בשכבה ? 5. יסודי/חטיבה/תיכון (איפה אתם לומדים כאילו..)? 6. אתה אוהב את הביצפר שלך או שאתה חושב שהוא בית כלא ? 7. יש לכם תלבושת אחידה ? 8. באיזה שעה הצלצול בבוקר ? 9. מתי בערך אתם קמים בבוקר ? 10. יש לכם הסעה לבית ספר ? 11. אתם גרים רחוק/קרוב לביצפר? 12. לאיזה כיתה אתם עולים שנה הבאה ? 13. יש לכם אחים שלומדים אתכם באותו ביצפר ? 14. לאיזה כיתה היית רוצה לחזור ? 15. איזה מקצוע אתה הכי אוהב ? 16. איזה מקצוע אתה הכי שונא ? 17. לתיכונסטים , איזה מגמה בחרתם להרחיב ? 18. אתם עושים השנה ספר מחזור או מסיבת סיום ? 19. מה השעה הכי מאוחרת בה אתם נמצאים בביצפר ? 20. יש אצליכם גם רישומי הפרעות (הרשמות.)? 21. האם יש אצלך מורה(זכר כאילו..חח) בביצפר ? 22. איך אתה מגדיר את עצמך , כתלמיד (חכם , חרשן , לא משקיען..)? 23. יש לך יומן ? איזה ? 24. האם אתם קונים תיק חדש שנה הבאה ? 25. נהניתם השנה בביצפר ? 26. גם אתם בשיעור עם אמפי 3 ? 27. האם בביצפר מחייבים אתכם ללכת למחויבות אישית ? 28. איזה מורה הכי הכי אוהב ? 29. איזה מורה אתה הכי הכי שונא ? 30. לאיזה שיעור אתם הכי שונאים להיכנס ? 31. האם יצא לכם פעם להבריז ? זה או זה : 32. אנגלית או מתמטיקה ? 33. פיסיקה או ביולוגיה ? 34. היסטוריה או אנגלית ? 35. היסטוריה או מתמטיקה ? 36. ספורט או לשון והבעה ? 37. ערבית או אנגלית ? 38. היסטוריה או ערבית ? שאלות לא קשורות - 39. האם פעם הלכתם מכות בביצפר? 40. האם פעם היה לך מבחן מיצ"ב ? 41. יש לך שעתיים רצופות מקצוע כלשהו ? איזה ? 42. יש אצלך "מקובלים" ו"לא מקובלים" ? 43. יש לך חבר והאם הוא נמצא איתך באותו כיתה ? 44. נכון השאלון היה כייפי ? 4. נכוןן שאתם אוהבים אותי?

m i c k e y 15

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo28.gif<-מאומצים חדשים חח ועונה

1. באיזה כיתה אתה ? י' 2. שם בית ספר ?אורט ביאליק 3. שם המחנכת ?חנה קרניאל דרורי..או דרורי קרניאל..חח 4. כמה כיתות אתם בשכבה ? 14 5. יסודי/חטיבה/תיכון (איפה אתם לומדים כאילו..)? תיכון..אולי לפי זה שאני בכיתה י'! חחחח 6. אתה אוהב את הביצפר שלך או שאתה חושב שהוא בית כלא ? הוא בסדר..חחח 7. יש לכם תלבושת אחידה ? כן..אבל עכשיו כולם באים איך שבא להם..בעצם גם לפני סוף שנה..חחח 8. באיזה שעה הצלצול בבוקר ? אממ 8? חחח 9. מתי בערך אתם קמים בבוקר ? עשרה ל-7 10. יש לכם הסעה לבית ספר ? כן..אוטבוס 85 ..ואם אני מפספסת מה שקורה לעיתים קרובות אז 57 11. אתם גרים רחוק/קרוב לביצפר? רחוק 12. לאיזה כיתה אתם עולים שנה הבאה ? י'א 13. יש לכם אחים שלומדים אתכם באותו ביצפר ? לאאא..מזל 14. לאיזה כיתה היית רוצה לחזור ? יווו איזה מוזרר..בדיוק אתמול אמרתי שאני רוצה לחזור לכיתה ט'! אז ט'! הכי שכונה בארץץ היה..והייתה שנה קורעת מצחוק 15. איזה מקצוע אתה הכי אוהב ? היסטוריה ואנגלית. 16. איזה מקצוע אתה הכי שונא ? מת', תנ''ך(בגלל המורה)ולשון 17. לתיכונסטים , איזה מגמה בחרתם להרחיב ? אדרכילות..קשההה 18. אתם עושים השנה ספר מחזור או מסיבת סיום ?לא יודעת
19. מה השעה הכי מאוחרת בה אתם נמצאים בביצפר ?אממ עד 2 20. יש אצליכם גם רישומי הפרעות (הרשמות.)? אממ לא..בכיתה ט' היה..אבל עכשיו זה רק איחורים חח 21. האם יש אצלך מורה(זכר כאילו..חח) בביצפר ? ברוררר 22. איך אתה מגדיר את עצמך , כתלמיד (חכם , חרשן , לא משקיען..)?לא ממש משקיעה כמו שאני צריכה..אבל שנה הבאה אני הוםכת להיות חרשניתתת חחח 23. יש לך יומן ? איזה ? יש..כזה כמו אירגונית..ח רציתי אבל משו אחר 24. האם אתם קונים תיק חדש שנה הבאה ? אממ לא..אני אוהבת את התיק שלי! 25. נהניתם השנה בביצפר ? מאודד..איזה ביצפר שכונה אצלנו.. 26. גם אתם בשיעור עם אמפי 3 ? אממ אם היה לי אז כן.. 27. האם בביצפר מחייבים אתכם ללכת למחויבות אישית ? אמ כן..אבל אם יש משצ''ים אז לא..וגם אם אתה בטכנולגי אז לא..אני בטכנולגי אבל בכל זאת עשיתי!!
28. איזה מורה הכי הכי אוהב ? המורה ללשון..היא נורא חמודה..המורה לאנגלית..והמורה להיסטוריה.. 29. איזה מורה אתה הכי הכי שונא ? פחח את המורה לתנ''ך ומת' 30. לאיזה שיעור אתם הכי שונאים להיכנס ? אדרכילות..מת' ותנ''ך 31. האם יצא לכם פעם להבריז ? מלאאאא
זה או זה : 32. אנגלית או מתמטיקה ? אנגליתתתת 33. פיסיקה או ביולוגיה ? פחח ביולוגיה אם כבר.. 34. היסטוריה או אנגלית ? אנגלית 35. היסטוריה או מתמטיקה ? היסטוריה 36. ספורט או לשון והבעה ? ספורט
37. ערבית או אנגלית ? אנגלית ב=ר=ו=ר 38. היסטוריה או ערבית ? היסטוריהה
שאלות לא קשורות - 39. האם פעם הלכתם מכות בביצפר? כן 40. האם פעם היה לך מבחן מיצ"ב ?כן 41. יש לך שעתיים רצופות מקצוע כלשהו ? איזה ? כן..בלשון, אנגלית,מת' היסטוריה ואדריכלות ואפילו 3 שעות באדרכילות.. 42. יש אצלך "מקובלים" ו"לא מקובלים" ? כן לצערי.. 43. יש לך חבר והאם הוא נמצא איתך באותו כיתה ? לא..אבל בכיתה שלי יש זוג חברים..הם כאלה חמודיםם 44. נכון השאלון היה כייפי ? אממ לא חחח..רק חזרתי מביצפר ושוב לדבר עליו..חחח 4. נכוןן שאתם אוהבים אותי? לאאאאאאא סתםםםםם ברוררררר

lotem levi

New member
עונה

1. באיזה כיתה אתה ? ז' 2. שם בית ספר ? נופר 3. שם המחנכת ? שרון 4. כמה כיתות אתם בשכבה ? 13 5. יסודי/חטיבה/תיכון (איפה אתם לומדים כאילו..)? חטיבה 6. אתה אוהב את הביצפר שלך או שאתה חושב שהוא בית כלא ? כלאאא 7. יש לכם תלבושת אחידה ? כן 8. באיזה שעה הצלצול בבוקר ? 8:00 9. מתי בערך אתם קמים בבוקר ? 7:00 10. יש לכם הסעה לבית ספר ? לא 11. אתם גרים רחוק/קרוב לביצפר? קרוב מאד 12. לאיזה כיתה אתם עולים שנה הבאה ? ח' 13. יש לכם אחים שלומדים אתכם באותו ביצפר ? לא 14. לאיזה כיתה היית רוצה לחזור ? א' 15. איזה מקצוע אתה הכי אוהב ? אומונות (שזה שיעור בחירה) ואם הכוונה למקצוע של ממש אז ספורט.. 16. איזה מקצוע אתה הכי שונא ? גאוגרפיה!!!!! 17. לתיכונסטים , איזה מגמה בחרתם להרחיב ? לא תיכוניסטית... 18. אתם עושים השנה ספר מחזור או מסיבת סיום ? לא 19. מה השעה הכי מאוחרת בה אתם נמצאים בביצפר ? 15:00 20. יש אצליכם גם רישומי הפרעות (הרשמות.)? לא 21. האם יש אצלך מורה(זכר כאילו..חח) בביצפר ? כן 22. איך אתה מגדיר את עצמך , כתלמיד (חכם , חרשן , לא משקיען..)? חכמה 23. יש לך יומן ? איזה ? יש לי יומן של אולסטאר והוא מעפן.. 24. האם אתם קונים תיק חדש שנה הבאה ? כן 25. נהניתם השנה בביצפר ? אפשר להגדיר את זה שנהניתי 26. גם אתם בשיעור עם אמפי 3 ? לא 27. האם בביצפר מחייבים אתכם ללכת למחויבות אישית ? לא 28. איזה מורה הכי הכי אוהב ? טניה המורה לימאות 29. איזה מורה אתה הכי הכי שונא ? איזבל הכלבה בת כלבה שכל החיים שלה מוצאת סיבות להאשים אותי בדברים שאני לא עושה!! 30. לאיזה שיעור אתם הכי שונאים להיכנס ? גאוגרפיה! 31. האם יצא לכם פעם להבריז ? ברור...אפילו היום הברזתי למורה לביולוגיה.. זה או זה : 32. אנגלית או מתמטיקה ? אנגלית 33. פיסיקה או ביולוגיה ? ביולוגיה 34. היסטוריה או אנגלית ? אנגלית 35. היסטוריה או מתמטיקה ? מתמטיקה 36. ספורט או לשון והבעה ? ספורט 37. ערבית או אנגלית ? אנגלית 38. היסטוריה או ערבית ? היסטוריה (אני אפילו לא לומדת ערבית.....כאילו לא בחרתי ערבית היה לנו בחירה בין ערבית לצרפתית אז העדפתי צרפתית) שאלות לא קשורות - 39. האם פעם הלכתם מכות בביצפר? כן 40. האם פעם היה לך מבחן מיצ"ב ? כן 41. יש לך שעתיים רצופות מקצוע כלשהו ? איזה ? כן: ביולודיה, גאוגרפיה, ספורט, ימאות, היסטוריה, אומנות, מתמטיקה 42. יש אצלך "מקובלים" ו"לא מקובלים" ? לא...אבל יש פאקצות שנמרחות על בנים...אז הן כאילו המקובלות אבל אני רואה אותן כסתם זונות... 43. יש לך חבר והאם הוא נמצא איתך באותו כיתה ? לא 44. נכון השאלון היה כייפי ? כן 4. נכוןן שאתם אוהבים אותי? את השאלון? כן

shanibu

New member
מיין. [אגיין] ../images/Emo9.gif

1. באיזה כיתה אתה ? ח' 2. שם בית ספר ? קלמן 3. שם המחנכת ? דורית 4. כמה כיתות אתם בשכבה ? 7 5. יסודי/חטיבה/תיכון (איפה אתם לומדים כאילו..)? חטיבה 6. אתה אוהב את הביצפר שלך או שאתה חושב שהוא בית כלא ? כלא-מן 7. יש לכם תלבושת אחידה ? אה הא 8. באיזה שעה הצלצול בבוקר ? 8:15 9. מתי בערך אתם קמים בבוקר ? 7:30 10. יש לכם הסעה לבית ספר ? אמאבא 11. אתם גרים רחוק/קרוב לביצפר? בערך קילומטר או טיפה פחות מהבצפר... סביר. 12. לאיזה כיתה אתם עולים שנה הבאה ? ט' 13. יש לכם אחים שלומדים אתכם באותו ביצפר ? לא |תודהלאל| 14. לאיזה כיתה היית רוצה לחזור ? א' 15. איזה מקצוע אתה הכי אוהב ? ספרות 16. איזה מקצוע אתה הכי שונא ? היסטוריה, מתמטיקה, גיאוגרפיה. 17. לתיכונסטים , איזה מגמה בחרתם להרחיב ? o_O 18. אתם עושים השנה ספר מחזור או מסיבת סיום ? נופ. 19. מה השעה הכי מאוחרת בה אתם נמצאים בביצפר ? 14:15 20. יש אצליכם גם רישומי הפרעות (הרשמות.)? אה הא 21. האם יש אצלך מורה(זכר כאילו..חח) בביצפר ? כע. מורה לספורט של הבנים. 22. איך אתה מגדיר את עצמך , כתלמיד (חכם , חרשן , לא משקיען..)? ממוצעת 23. יש לך יומן ? איזה ? כן. של פרנץ' קיטי. [חולשה לחתולים מצוירים] 24. האם אתם קונים תיק חדש שנה הבאה ? אולי 25. נהניתם השנה בביצפר ? לאלאלאלאלאלאלאלא! 26. גם אתם בשיעור עם אמפי 3 ? לפעמים
27. האם בביצפר מחייבים אתכם ללכת למחויבות אישית ? לא 28. איזה מורה הכי הכי אוהב ? דורית 29. איזה מורה אתה הכי הכי שונא ? אופירה [מלכת הנמלים]
30. לאיזה שיעור אתם הכי שונאים להיכנס ? היסטוריה 31. האם יצא לכם פעם להבריז ? כן זה או זה : 32. אנגלית או מתמטיקה ? אנגלית 33. פיסיקה או ביולוגיה ? ביולוגיה 34. היסטוריה או אנגלית ? אנגלית 35. היסטוריה או מתמטיקה ? מתמטיקה 36. ספורט או לשון והבעה ? לשון והבעה 37. ערבית או אנגלית ? אנגלית 38. היסטוריה או ערבית ? ערבית שאלות לא קשורות - 39. האם פעם הלכתם מכות בביצפר? לא. קצת. 40. האם פעם היה לך מבחן מיצ"ב ? אה הא 41. יש לך שעתיים רצופות מקצוע כלשהו ? איזה ? מתמטיקה, אנגלית 42. יש אצלך "מקובלים" ו"לא מקובלים" ? לא כל כך 43. יש לך חבר והאם הוא נמצא איתך באותו כיתה ? לא 44. נכון השאלון היה כייפי ? בערך 4. נכוןן שאתם אוהבים אותי? לא בטוח

LovE BuSTeD

New member
עונה..

2. בחר את החמישיה הפותחת שלך מהטוב ביותר לפחות טוב (אם שכחתי מישו אז לא נורא) כנסיית השכל בית הבובות עברי לידר היהודים אביב גפן(שיהיה) 3. בלי קשר לרשימה... 3 אלבומים שהיית לוקח לאי בודד? busted wondeland aprsonat for everyone 4. אריק אינשטיין או שלום חנוך?אריק אינשטיין 5. שלמה ארצי או גידי גוב?שלמה ארצי 6. רמי פורטיס או ברי סחרוף?ברי סחרוף 7. ירמי קפלן או אסף אמדורסקי?אסף 8. היהודים או אלג'יר היהודים 9. מוניקה סקס או איפה הילד?אנערף 10. מאור כהן או דודי לוי?מאור כהן 11. אביתר בנאי או מאיר בנאי?לא דעת 12. משינה או בית הבובות?בית הבובות 13. אביב גפן או עברי לידר?עברי לידר 14. האמן הישראלי הכי טוב?אמממממממממ 15. האמן הישראלי הכי גרוע?לא יודעת 16. להקה הכי טובה?busted וmcfly 17. להקה הכי גרועה?אממ לא דעת

Bleed for Me

New member
../images/Emo32.gif בגריל עם תפוחי אדמה

איזה קל היה הבגרות בהיסטוריה!!! שאלו על כל החומר הקל!! חחח יאללה המעטים פה שעשו את הבגרות שרשרו חוויות חח..

DesertRose7

New member
לגמרי../images/Emo70.gif

יצאתי עם חיוך כל כך גדול על הפנים ויצאתרי איזה 3/4 שעה לפני הסיום כשבזמן הייתי עד השניה האחרונה הם שאלו שאלות לעניין בלי הרבה התפלספויות.. הלוואי שגם ספרות תהיה כזה

למעלה