שאלון

Shame in you

New member
../images/Emo32.gifשאלון

פה עוד לא עשיתי
. שם: 2. גיל: 3. זכר/נקבה: 4. מיקום בארץ: 5. תאריך הלידה: 6. כינוי חיבה: 7. יש חבר/ה ?? 8. רישיון נהיגה ? 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? 11. מה צבע העיניים שלך ? 12. מה צבע העור שלך ? 13. יש לך אח/ות בצבא ? 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? 15. אתה צמחוני/ת ? 16. אתה טבעוני/ת ? 17. קולה ? 18. מים ? 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: 20. על האש ? 21. צמחוני/ת ? 22. חתולים או כלבים ? 23. יש לך בע"ח ? 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? 27. סנפלינג: 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? 29. הצבע השולט בארון שלך: 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? 34. גנבת פעם ? 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? 44. נישקת בחורה ? 45. נישקת בחור ? 46. אתה סטרייט/ית ? 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? 51. שברו לך פעם את הלב ? 52. שברת למישהו פעם את הלב ? 53. בגדו בך? 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? 55. מה היו התוצאות ? 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 59. וחזק פיזית ? 60. וחזק נפשית ? 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר)

Shame in you

New member
היי יו

שם: זוהר 2. גיל: מתבגרת 3. זכר/נקבה: נ 4. מיקום בארץ: דרום 5. תאריך הלידה: 27.10 6. כינוי חיבה: כל מה שיוצא מ"זוהר" 7. יש חבר/ה ?? אף פעם לא 8. רישיון נהיגה ? לא 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): מתכננת, מקווה שיצא לפועל 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? בלי פרטים חיצוניים!
11. מה צבע העיניים שלך ? 12. מה צבע העור שלך ? 13. יש לך אח/ות בצבא ? כן 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילוניה 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? סבבה 18. מים ? חובה! 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: היי, אני חנונית! 20. על האש ?
21. צמחוני/ת ? אמרתי שלא 22. חתולים או כלבים ? לא אכפת לי, אבל חתולים לא נובחים, אז יש להם יתרון 23. יש לך בע"ח ? לא 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: אליס אין צ'יינס
25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? לפני כמה חודשים טובים 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? יש לי במוח שיר שמתנגן 27. סנפלינג: עזבו אותי 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? אני פחדנית 29. הצבע השולט בארון שלך: תכלת 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אין דבר כזה, יש כמה 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? כנ"ל 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? כנ"ל 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לא (באמת!) 34. גנבת פעם ? לא 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? כן, ואני לא סופרת. אבל מעט. 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? לא 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? חחחחחחחחחחחחח 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? הו, גאד 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מוות 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? אובר- רגישות 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? רוע, הכי הרבה 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? עם אח שלי 44. נישקת בחורה ? לא 45. נישקת בחור ? כן, אבל זה רע להזכר בזה! 46. אתה סטרייט/ית ?כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? מרוב שהיו לי בני זוג 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? בד"כ מחכה שיעבור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? ילדה של אף אחד 51. שברו לך פעם את הלב ? אויש!! 52. שברת למישהו פעם את הלב ? רק אני 53. בגדו בך? כן 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? לא 55. מה היו התוצאות ? 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? אין כאלה 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? בעיקר בכאלו של כתיבה ותמיכה נפשית לצעירים 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? רצון יש בשפע, זו לא הנקודה 59. וחזק פיזית ? תלוי למה אתם בדיוק מתכוונים 60. וחזק נפשית ? מאוד 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? אפלטוני זה לא אמיתי? 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? אם הכוונה היא בלי להמשך, אז לא. 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? אני אשמור את זה לעצמי
64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? אנערף 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? פרטי ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) לא אוכלת מילקי

ממש ...ממש...משעמם לי

שם: אורי 2. גיל: 23 3. זכר/נקבה: ז 4. מיקום בארץ: חיפה 5. תאריך הלידה: 6. כינוי חיבה: 12.10 7. יש חבר/ה ?? יש חברה 8. רישיון נהיגה ? יש 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): חס וחילזון 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? חלק....טוב שלא שואלים אותי אם עשיתי פן כל יום... 11. מה צבע העיניים שלך ? ירוק אפור.. 12. מה צבע העור שלך ? בהיר 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא, רק אחות גדולה.. 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? אגנוסיטי 15. אתה צמחוני/ת ? לא עלינו...טפו טפו טפו 16. אתה טבעוני/ת ? חילול השם!!!! 17. קולה ? sure 18. מים ? בהחלט 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: לא שותה... 20. על האש ? רק כשצריך לאכול 21. צמחוני/ת ? מה זה פה? שאלון 300? 22. חתולים או כלבים ? אין העדפה... 23. יש לך בע"ח ? חתולה 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: רדיוהד (דה) 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? כשווטרס היה בארץ 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? כרגע לא מתנגן... 27. סנפלינג: למה לא 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? אכלתי גוייבה בכנס מתנגדי הגוייבות כהתרסה... 29. הצבע השולט בארון שלך: צבעים כהים, שחור, חום, כחול כהה, אדום כהה, אפור 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? הלנה הטרויינית (ככה אומרים) 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? ג'וני דפ 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? יש הרבה... 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? עברתי מעבר חציה באדום, ושתית שוקו בסופר ולא שילמתי עליו....ממש פושע 34. גנבת פעם ? רשום למעלה 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא מעשן...האקט הכי דבילי שאנשים מתמכרים אליו.. 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? לא שותה 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? אני מרוצה מאיך אנשים אומרים שאני נראה 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? הייתי נפטר מהחיצוניות שלי והופך לכדור אנרגיה 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? שאני לא צריך לראות אותה על בסיס קבוע.. 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? להיות רעב ולא להיות מדוגל לקנות אוכל 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? יש הרבה.... 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? צביעות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כן 44. נישקת בחורה ? כן 45. נישקת בחור ? כן 46. אתה סטרייט/ית ? כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? שלילי בזנתי 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? שלילי בזנתי בחזקה 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? אני לוקח כדור אם אני חושד שאולי יכאב לי הראש מתישהו 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ?אני לא ילד, ולא שייך לאף אחד מההורים שלי... 51. שברו לך פעם את הלב ? אפשר לומר 52. שברת למישהו פעם את הלב ? כן 53. בגדו בך? תגדירו, באהבה - לא. בדברים אחרים - כן 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? יאפ....כשהייתי ילד קטן לא ידעתי לשמור סודות.. 55. מה היו התוצאות ? כלום...כי בעוד שלא ידעתי לשמור סודות, ידעתי לשקר נפלא 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 6 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? פינק פלויד, ביטלס, במזנו גם בפורום אנשי קבע 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 6 59. וחזק פיזית ? 9 60. וחזק נפשית ? 8 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? כן 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? לא 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? לא 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? קומות ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) אני אוכל מילקי רק אם הוא בעצם סטייק...

Latisia

New member
חח חייבת להכתוב את זה..

הקאבר שעשית לאנאליז ממש יפה וזה אשכרה גרם לי להתעניין בשיר המקורי ולרצות לשמוע אותו חח... והקאבר מתנגן לי לא מעט ברשימה חח (= חח P: או בלי שום קשר יש לי בעיה בexplorer הוא סוגר לי חלונות שאני כותבת יותר מידי בתפוז פה!

Latisia

New member
אה שכחתי לכתוב ש..

שבגלל הסיבה הזו אני לא יכולה לענות על השאלון! אהה ואני אוהבת שאלונים! זה עינוי P: חחחחחח

free love

1. שם: נופר 2. גיל: 16וחצי 3. זכר/נקבה: נ' 4. מיקום בארץ: מרכז 5. תאריך הלידה: 22.6 6. כינוי חיבה: נופרי 7. יש חבר/ה ?? וואי איזה לחוץ. לא, אין 8. רישיון נהיגה ? לא 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): 5 פירסינגים 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? חלק 11. מה צבע העיניים שלך ? חום 12. מה צבע העור שלך ? שחומה כזאת 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? כן 18. מים ? כן 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: בירה 20. על האש ? כן 21. צמחוני/ת ? ישלי דז'ה וו מטורף 22. חתולים או כלבים ? לא אוהבת בעח 23. יש לך בע"ח ? לא 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: רדיוהד, דאת' קאב 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? מזמן, אבל אני אהיה מחר]; 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? דפש מוד- dream on 27. סנפלינג: מה 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? גרוע 29. הצבע השולט בארון שלך: חום ושחור ולבן 30. מי האשה הכי יפה בעולם? נינט, אשלי/מריקייט אולסן, כריסטינה אגילרה. לאיודעת נו. 31. מי הגבר הכי יפה בעולם? יוני]; 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? אין 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך? כן מהזה משנה 34. גנבת פעם ? כן 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? כן אבל מה כמה 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? כנ"ל 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? כן 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל? רזה יותר, אף אחר 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך? מה 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מהרבה 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך? תלות 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים? תלות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כן 44. נישקת בחורה? כן 45. נישקת בחור? כן 46. אתה סטרייט/ית? לא 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה? כן נו 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים? לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור? כדור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא? של עצמי 51. שברו לך פעם את הלב? כן 52. שברת למישהו פעם את הלב? כן 53. בגדו בך? כן 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? לא 55. מה היו התוצאות ? 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים? 2 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת? 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון? 6 59. וחזק פיזית ? 6 60. וחזק נפשית ? 8 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית? לא 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? כן 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? מי מכיר אותו בכלל 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? קומות ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) לא אוכלת מילקי

Knives Out

New member
תתחילו לאכול מילקי, סאמק..

. שם: אבשלום הספרי 2. גיל: 15 3. זכר/נקבה: זכר 4. מיקום בארץ: ת"א 5. תאריך הלידה: 2.12 6. כינוי חיבה: אבשה 7. יש חבר/ה : לא. :( 8. רישיון נהיגה : עדיין לא. 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): דוריטוס 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי : חלק 11. מה צבע העיניים שלך ? חום-ירקרק 12. מה צבע העור שלך ? לבן 13. יש לך אח/ות בצבא ? אח בתותחנים 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת : מסורתי עם נטייה לחילוניות 15. אתה צמחוני/ת ? לא, בעכס 16. אתה טבעוני/ת ? לא, למרות שביצי חופש זה בנזונה. 17. קולה ? פאאקק יהההה :) 18. מים ? פאאאאק יהההה :) 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: בירה, סמירנוף, בריזר 20. על האש ? פאאקקק יההה. :) 21. צמחוני/ת ? לא אמרתי כבר שלא? 22. חתולים או כלבים ? שניהם 23. יש לך בע"ח ? היה לי את "גוגו" . :( 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: רדיוהד, סטרוקס, בק 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? חצי שנה 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? Aphex Twin - Rubber Johnny 27. סנפלינג: פעם אחת 28. מה הדבר הכי מטזרף שעשית ? איך היה ? - אמרתי למישהי שאני אוהב אותה שאני אוהב אותה- היה חרא ויצא חרא. לב שבור. חפיף, התגברתי. חוץ מזה גם יריתי באקדח. :) 29. הצבע השולט בארון שלך: שחור. מה אני אעשה, נראה טוב על כולם. 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אלישה קאת'ברט, אנג'לינה ג'ולי. 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? אני 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? חנה אזולאי-הספרי וג'וני דפ 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לא ממש.נפצים ורעש אולי? 34. גנבת פעם ? פעם אחת. גנבתי קופסת גפרורים. אה רגע, אז זה עונה גם על הקודם. 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא.. 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? בירות ובריזרים. כשמזדמן. 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? מבחינת גוף - דווקא פסדר 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? טיפה יותר שרירים 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? אני חושב שהפנים שלי נראים סבבה 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? סרט אימה שיתממש. בעכס. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? קנאי + קורא שאלונים על אנשים שאני לא מכיר. 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? בטחון עצמי מופרז. 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כן.. 44. נישקת בחורה ? כן. 45. נישקת בחור ? לא. 46. אתה סטרייט/ית ? כן. 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? כן(פחות או יותר) ולא נהניתי מזה.. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא ממש.. 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? כדור. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? שניהם 51. שברו לך פעם את הלב ? כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא נראה לי. 53. בגדו בך? יש מצב. מאיפה לי? 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן. 55. מה היו התוצאות ? לא זוכר. :p 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 3-2 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? ELSF 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 6 59. וחזק פיזית ? 8 60. וחזק נפשית ? תלוי מתי. יכול להיות 10 - יכול להיות 2. 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן, כן. כן! 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? אני לא יודע כבר. 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? כל כך הרבה. 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? WTF מה לי ולדברים שהוא עושה? 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? פרטי. ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) בדרך כלל אני מערבב.. ואוכל. אבל כשיש מצב רוח אני אוכל לאט לאט, ומכניס את הכפית וגומר את הקצפת ורק אז את השוקולד. כשיש מצב רוח אחר אני אוכל כפיות של שכבת שוקולד ושכבת קצפת. איזה פירוט, הא?

Anuerysm

New member
אחלה כותרת

קראתי את השאלון של זאת שמעליך ובסוף היא כתבה לא אוכלת מילקי ואז מיד אחרי זה ראיתי את הכותרת שלך וזה הצחיק אותי #:

פוֹלי

New member
כנראה ממש אין לי מה לעשות ../images/Emo3.gif

1. שם: פולי 2. גיל: 28.3 3. זכר/נקבה: נקבה 4. מיקום בארץ: גבעתיים 5. תאריך הלידה: 29.06.1978 6. כינוי חיבה: פולי 7. יש חבר/ה ?? יש משהו כזה, הוא ישן בחדש השני עכשיו 8. רישיון נהיגה ? כבר 10 שנים בערך 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): 4 קעקועים, חד קרן, מילה יפנית, שמש שחורה והדובי הבוכה של רדיוהד. 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? חלק 11. מה צבע העיניים שלך ? חום בהיר 12. מה צבע העור שלך ? בהיר נוטה להתכהות בקיץ
13. יש לך אח/ות בצבא ? לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילונית משוקצת, אתאיסטית מוחלטת 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? יותר ממים 18. מים ? פחות מקולה 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: ייגר, שרידן 20. על האש ? ברור (חצי ארגנטינאית) 21. צמחוני/ת ? לא הולך טוב עם חצי ארגנטינאית 22. חתולים או כלבים ? חתולים 23. יש לך בע"ח ? בדרך להביא מיצי חדש לדירה 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: רדיוהד? 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? לפני האישפוז. 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? ערוץ 2 27. סנפלינג: במכתש רמון 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? לא לפירסום 29. הצבע השולט בארון שלך: שחור 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? לא מתעסקת בזה 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? לא מתעסקת בזה 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? סקרלט ג'והנסון 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? כאילו שאני אכתוב את זה פה
34. גנבת פעם ? לא 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? הפסקתי מהאישפוז, היה קופסה ליום 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? לא יכולה בגלל מחלה, עוד חודש למנייאק, הייגר בוהה בי בארון המשקאות 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? אין תלונות 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? לא משנה 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? עיניים 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מהמוות 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? נטייה להיות נודניקית 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? אנשים חסרי סבלנות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כן, אבל הוא הומו 44. נישקת בחורה ? לא 45. נישקת בחור ? דה 46. אתה סטרייט/ית ? כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? כן, פעם אחת, עשה לי רע 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? כדור, אני היפוכונדרית, שונאת לסבול 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אבא 51. שברו לך פעם את הלב ? לא 52. שברת למישהו פעם את הלב ? כן 53. בגדו בך? לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? לא 55. מה היו התוצאות ? ראה 54 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 2 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? מומחי IT, אבטחת מידע (כן, כן, גיקית) 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 7 59. וחזק פיזית ? 7 60. וחזק נפשית ? 8 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? כן (ראה 7) 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? כן, אבל הוא ישן עכשיו
64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? אין לי מושג מי ראש העיר שלי, אני חדשה בגבעתיים 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? בית קומות ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) כל פעם אחרת - פעם מערבבת, פעם את הקצפת ואח"כ השוקולד.

Anuerysm

New member
תשובות

. שם: גידי 2. גיל: 15 3. זכר/נקבה: זכר 4. מיקום בארץ: חו"ל 5. תאריך הלידה: 29 באפריל 91 6. כינוי חיבה: גיד 7. יש חבר/ה ?? לא.. 8. רישיון נהיגה ? נופ 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): לא 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? מתולתל-ג'יפה 11. מה צבע העיניים שלך ? ירוק 12. מה צבע העור שלך ? לבן 13. יש לך אח/ות בצבא ? שירות לאומי 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? דתי 15. אתה צמחוני/ת ? איכס לא 16. אתה טבעוני/ת ? אפילו בצחוק אל תשאלי את זה 17. קולה ? כן 18. מים ? אממ כן 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: ליקר בננה 20. על האש ? בשמחה 21. צמחוני/ת ? לא לא 22. חתולים או כלבים ? כלבים 23. יש לך בע"ח ? לא 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: להגיד פינק פלויד זה חרוש מדי, אז אני אגיד דה הו. 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? רוג'ר 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? ברי סחרוף - נגיעות 27. סנפלינג: פעם 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? וואלה לא זוכר 29. הצבע השולט בארון שלך: כחול כהה 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? אף פעם באמת לא יצא לי לחשוב על זה יותר מדי.. אבל אני מאוד מסמפט את דונה מהסבנטיז שואו 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? לא יודע.. סרטים זה לא התחום שלי 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? שברתי הרבה דברים במשך כתה ח' 34. גנבת פעם ? כן אבל בקטנות :# 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? עישנתי סיגריה אחת במשך כל ימי חיי 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? לא הרבה 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? כן 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? אני ממש שונא את השיער שלי.. וגם את זה שיש לי משקפיים למרות שאני משתמש בעדשות הרבה 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? לא יודע 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? לא יודע 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? שאני סופר ביישן 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? כאלה שהם מניאקים אבל לא שנגיד אומרים לך מה שהם חושבים בפרצוף, אלא כאלה שכל דבר שהם עושים בסופו של דבר ידפוק אותך 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? לא 44. נישקת בחורה ? על הלחי נחשב?
45. נישקת בחור ? לא 46. אתה סטרייט/ית ? כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא זוכר 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? מחכה שיעבור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אמא 51. שברו לך פעם את הלב ? לא זוכר 52. שברת למישהו פעם את הלב ? נראה לי 53. בגדו בך? כן 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן 55. מה היו התוצאות ? ריב של שתי שניות 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 6 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? פינק פלויד ורוק 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 2 59. וחזק פיזית ? 5 60. וחזק נפשית ? 9 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? אנלא יודע מה זה אפלטונית למרות שיש לי ניחוש, אז נראה לי שכן. 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? לא 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? אני אפילו לא יודע מי ראש העיר שלי, נראה לי אפילו שהוא אישה 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? בית פרטי ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) כמו שהוא, למרות שהרבה זמן לא אכלתי מילקי

Wet n Wild

New member
..

1. שם: אביב 2. גיל: 16 3. זכר/נקבה: זכר 4. מיקום בארץ: דרום.. ב"ש 5. תאריך הלידה: 28.6 6. כינוי חיבה: צאדוק 7. יש חבר/ה ?? לא 8. רישיון נהיגה ? לא 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): יש פירסינג בתכנון 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? משהו בין חלק לגלי 11. מה צבע העיניים שלך ? ירוקות עם צהוב באמצע 12. מה צבע העור שלך ? די בהיר 13. יש לך אח/ות בצבא ? לא 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? מסורתי 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? לא 17. קולה ? בהחלט 18. מים ? ה-דבר 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: אין משהו שאני ממש אוהב.. 20. על האש ? בכיף, תמיד 21. צמחוני/ת ? לא 22. חתולים או כלבים ? כלבים, ברור 23. יש לך בע"ח ? אחות קטנה זה נחשב? 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: רדיוהד :] 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? קוקה קולה לייב 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? thom yorke - analayse 27. סנפלינג: לא עשיתי, נשמע כיף 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? ללכת ערום ברחוב(?) 29. הצבע השולט בארון שלך: כחול נדמה לי 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? יש אחת לא מוכרת, אבל מישהי מוכרת, הדעה שלי מתחלקת בין בר רפאלי לאלישיה קוטברט.. 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? אביב דמרי :) 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? אני אישית אוהב את מרטין לורנס 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לא זוכר, בטח גנבתי מסטיק שהייתי קטן 34. גנבת פעם ? ראה 33 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? מדי פעם כשיוצא 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? כן 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? אף 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? עיניים 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? מים (עמוקים) 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? פתיל קצר 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? צביעות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? כן 44. נישקת בחורה ? כן 45. נישקת בחור ? לא 46. אתה סטרייט/ית ? כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? לא 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? בד"כ מחכה שיעבור, אם זה כבר בלתי נסבל לוקח כדור 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אמא 51. שברו לך פעם את הלב ? כן 52. שברת למישהו פעם את הלב ? כן 53. בגדו בך? לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? כן 55. מה היו התוצאות ? לא קרה כלום 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 3-4 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? יש כל מיני לא משהו מיוחד 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 7 59. וחזק פיזית ? 6 60. וחזק נפשית ? 7 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? כן 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? כן 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? כמובן :) 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? סתם קונוס 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? קומות ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) מפנה את הקצפת לצד ומוציא מלמטה רק חום ובסוף נשארים רק אני והקצפת ואני חוגג :)

...

במילא אין לי משהו טוב יותר לעשות עכשיו... 1. שם: אלעד 2. גיל: 16 3. זכר/נקבה: בפעם האחרונה שבדקתי, זכר 4. מיקום בארץ: בת-ים 5. תאריך הלידה: 2.11.90 6. כינוי חיבה: - 7. יש חבר/ה ??
8. רישיון נהיגה ? - 9. קעקועים/פירסינג (שיש עליכם או כאלו שבתכנון): לא. 10. השיער שלך חלק/ מתולתל/ גלי ? חלק 11. מה צבע העיניים שלך ? חום 12. מה צבע העור שלך ? בהיר 13. יש לך אח/ות בצבא ? אחות 14. כיצד את/ה מגדיר/ה את עצמך: דתי/ה ? מסורתי/ת ? חילוני/ת ? חילוני לגמרי. 15. אתה צמחוני/ת ? לא 16. אתה טבעוני/ת ? - 17. קולה ? לא 18. מים ? כן, תודה 19. אלכוהול שאני אוהב/ת: אלכוהול עושה לי כאב ראש 20. על האש ? כן, תודה 21. צמחוני/ת ? לא 22. חתולים או כלבים ? כלבים וחתולים 23. יש לך בע"ח ? חתול, כלב, 2 ארנבים, שרקן ו2 תוכים 24. להקה שאת/ה אוהב/ת: פינק פלויד 25. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה ? לא הייתי מעולם. 26. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע ? Stairway To heaven 27. סנפלינג: לא 28. מה הדבר הכי מטורף שעשית ? איך היה ? - 29. הצבע השולט בארון שלך: שחור 30. מי האשה הכי יפה בעולם ? לא יודע 31. מי הגבר הכי יפה בעולם ? כנ"ל 32. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת ? כנ"ל 33. עברת פעם על החוק? אם כן אז איך ? לא שזכור לי. 34. גנבת פעם ? לא. 35. את/ה נוהג/ת לעשן סיגריות ? כמה ? לא מעשן. 36. את/ה נוהג/ת לשתות? כמה ? לא שותה. 37. את/ה מרוצה מאיך שאת/ה נראה ? כמובן. 38. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל ? שום דבר. 39. מה את/ה הכי אוהב/ת בחיצוניות שלך ? הכל. 40. ממה את/ה הכי מפחד/ת? סוף העולם. 41. מה התכונה הגרועה ביותר שלך ? עקשנות. (ככה אומרים) 42. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים ? צביעות 43. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל ? בתול.
44. נישקת בחורה ? לא!
45. נישקת בחור ? wtf?! 46. אתה סטרייט/ית ? כן 47. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו אחר ?! נהנת מזה ? לא. 48. אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים ? מעולם לא הייתי במערכת יחסים. 49. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור ? אני חסיד של הטבע, בשביל שאני אקח כדור אני צריך לסבול והרבה. 50. את/ה ילד/ה של אבא או אמא ? אבא 51. שברו לך פעם את הלב ? לא 52. שברת למישהו פעם את הלב ? לא 53. בגדו בך? לא 54. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר ? לא 55. מה היו התוצאות ? - 56. מכל החברים שיש לך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים ? 0 - כמעט ואין לי חברים. 57. באיזה עוד פורומים כתבת או שאת/ה עדיין כותב/ת ? פינק פלויד, מדי פעמים בפורום חתולים וכמובן בפורום הזה. 58. מ- 1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון ? 8 59. וחזק פיזית ? 10 - נדיר מאד לראות אנשים יותר חזקים ממני פיסית. 60. וחזק נפשית ? 7. 61. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית ? לא. 62. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית ? לא. 63. יש מישהו/י (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז*** ? או... הרשימה ארוכה. 64. את/ה מרוצה מראש העיר שלך ? דיי האמת. 65. את/ה מתגורר/ת בבית קומות או בבית פרטי ? לצערי בבית קומות.
ואחרונה חביבה - שאלת מיליון הדולר 66. כיצד את/ה אוכל/ת את המילקי שלך ? (תאר, פרט, נמק והסבר) בצורה המשעממת והרגילה, מהקצפת לשוקולד.

למעלה