שאלות ודיונים שחוזרים על עצמם

../images/Emo32.gif שאלות ודיונים שחוזרים על עצמם

זה רק אני, או שהנושאים פה בפורום ממוחזרים כל יום ? זה כבר נהיה משעמם לענות על אותן שאלות כל הזמן
שאלות כמו "למה כל הבנים חרא", "למה דווקא הגברים צריכים לעשות את זה ואת זה" (נושא שמופיע פעמיים רק בעמוד הראשון), וכו'... לא יודע מה איתכם, אבל אותי זה כבר מתחיל לעצבן להכנס אל אותו הסוג של הדיונים כל הזמן... כאילו מילא אם יש נושאים שדיברו עליהם לפני איזה חודש או משהו, הם כבר עמוק עמוק בארכיון ובא מישהו חדש ושואל... אז זה עוד בסדר. אבל בשבוע אחד, 3 או 4 דיונים על אותו הנושא בדיוק ? אולי כדאי שנכניס לפורום קצת סיפורים אישיים, ודברים קצת יותר ספיציפים ומורכבים מאשר השאלות הרגילות והמשעממות...
. נקודה למחשבה .

מיטללל

New member
אוייש כזה טיפוסי

גברים יתלוננו ולא יעשו משו כדי לשנות את המצב
אני מבינה מה שאתה אומר. באמת. ולאחר שהקורס יסתיים אני אנסה לפרסם ולהעיר ולחדש את הפורום בכל מיני דרכים. גם האירוח של דנה בטח גם יביא עוד כמה חדשים לפורום., העניין הוא שצריך לזכור שהנשאים המעצבנים נכתבים על ידיי, על ידך ועל ידיהם. מה שנכתוב-זה מה שיהיה בפורום. ודיי להתלונן. הפורום פתוח. כל אחד מוזמן לכתוב את אשר ליבו. או כבדו.

../images/Emo150.gif

זאת לא תלונה, זאת הערכת מצב
חוץ מזה, הצעתי פתרון (או לפחות התחלה לפתרון)
(הפטיש הזה הוא פשוט אייקון גאוני)

מיטללל

New member
אורי

לא ענית לי למסר! :( בכל מקרה, שבוע טוב :) נדבר ביום שלישי (אם אני אחליט לקחת את האפטר) או ביום חמישי (ואז יהיה לי גם שרוך) תעשו שיהיה שבוע מעניין לפורום שלנו

סורי

לא ראיתי את המסר, אבל הגבתי לך עכשיו... והשבוע הזה (בינתיים) הוא בהחלט יותר מעניין מהשבוע שעבר

למעלה