שאלות , קושיות והגיגים

כדאי שתשתו הרבה היום ../images/Emo178.gif

חיית מזגנים שכמוני סקרנית לדעת בכל עת שהחזאי מציג שקופיות כתומות עם עומס חום גבוה איך מתפקדים ב 42 מעלות ? אולי צריך לאמץ כאן את השיטה הספרדית, סיאסטה בשעות הצהריים, או כמו בימים של שלג להכריז על סגירת העיר והשארות בבית......
מה אתם חושבים? אישית עלו לי הטמפ' כבר אתמול ..... הידעתם שבמקדונלד גובים תוספת של 2.5 שקלים טבין ותקלין בלי למצמץ, עבור תוספת של פלח עגבניה ורצועת חסה מינאטורית!!!!!! להמבורגר ילדים ? שקיות קטשופ הם נותנים בלי הגבלה והללו נזרקות לעיתים ישירות לאשפה ... ק"ג עגבניה הרי עולה 1.90 ש"ח , תעשו חשבון מדוע המניה שלהם כל העת בעליה
באותו קניון ממול, בחנות הסופרפארם למדתי אתמול שיעור מאלף שאפשר הכל ברשתות הגדולות, אם משתמשים בנוסחת צברינו החצופים.....
קניתי אמבטיית מסאג' לרגליים, כזו קטנה שמניחים בערב מול הטלויזיון .שמים בה קצת שמנים ארומטיים , קצת מלח יעני מינרלי שצמח בים המלח
מפעילים וטטטאאם הבועות מבעבעות סביב האצבעות, המשטח רוטט זרמים קלילים ומענגים חולפים לאורך הגוף ....מה אני תגיד לך בז'ז'ינה... כמעט חצי אורגזמה
הקיצקוץ לא רציתי לתרום לסופרפארם את מחצית דמי ההבראה שקבלנו , שאלתי בשקט את מנהל המשמרת אפשר לקבל הנחה על המחיר? ....לא תאמינו ....בלי כרטיס מועדון בלי קשרים במפלגה .....הלך חזר...קבלתי הנחה שנקראית אצלם 10% הנחת רופא! זתומרת חברל'ך לא צריך לגמור את הפקולטה ולעשות סטאג', מספיק שתבקשו הנחת רופא והעסק עובד.
נו..ארז קמובן שמיד הלכתי לבזבז את ההפש בדוכן מנגוליה הסמוך אבל זה כבר סיפור ליום אחר....מישו צריך לתחזק את הירשנזון, בנזרי, אבוטבול וטופז ועל כן אני בדרכי לרבותא.....
12 כוסות מים אמרו עכשיו....אני מוסיפה להם את דיאט האשכוליות של יכין טעים בטירוף!!!!!!

מי היה בסחנה לאחרונה../images/Emo35.gif

גיסי מבקש שנסע לשם בשבת(נוסטלגיה)....לא היינו מאז שהילדים היו קטנים....אולי כעשרים שנה. ספרו מה אתם יודעים? אפשרות פיקניק/על האש? עמוס?

Chen Shesek

New member
שאלה לגבי קמפינג...

מישהו כאן יודע אם אפשר לעשות קמפינג בחוף הנכים בהרצליה? זה חוקי? ואם אתם לא יודעים, מישהו יודע איפה אני כן יכולה למצוא תשובה...? תודה מראש

לא נראה לי שתהיה בעיה

ליתר בטחון תתקשרי לעירייה הבעיות יכולות לדעתי להיות על רקע הבטחון האישי שלך/שלכם, לשהות בלילה בחוף ים מבודד מלא טיפוסים מכל מיני סוגים מחייב לדעתי הערכות מסויימת לא? חשבי על כך.......

אכן פייטוש! ../images/Emo23.gif

בן כמה הגוזל? היצירה הזו שלך? אתה יכול לקבל אזרחות סינית הם אלופים בלפסל באבטיחים ומלונים

איזה בונבון

הילד מקסים מקסים מקסים האבטיח אליפות סחטין איכות התמונה .........
אבל תמונה ניפלא לפתוח את הבוקר

זוכרים את פרשת מסעדת קנטינה?

אז הנה כתבה בנושא של עורכת הדין יעל אונגר מסתבר שבמקרים שכאלה לא חלה על התובע חובת ההוכחה והנתבעים עשויים לשלם נזיקין ביגן העלבת הלקוח.

kdr

New member
../images/Emo51.gif

לשוקו שהבאת לכאן את הקישור לכתבה. אני בעד שישלם את הפיצוי הקבוע בחוק במלואו, ייתבע על העלבת דליה וישלם את מלוא העונש ולקינוח, שיחפש עבודה אחרי שאיש לא יתקרב למסעדה. כל הכבוד למפגינים, הם הוכיחו שעוד יש בעלי לב. שוב, בושה וחרפה.

S i r e N

New member
חופשה בורנה - בולגרה (חולות הזהב)

אני וחברה החלטנו לנחות בחולות הזהב בבולגריה, הזמנו טיסות, מלון - חצי פנסיון...ל-4 לילות... מן הסתם איזור של קניות, מסעדות וכו'.. השאלה היא... כמה כסף צריך להביא? כמה צריך להמיר? לקחת מהארץ לבות בולגריות או אירו? או דולר? מישהו יכול לעזור לי לסגור את הפינה הזאת?! תודה :)

מצרפת לך קישור מתאים

שם תוכלי לקבל את כל התשובות בבולגריה למיטב ידיעתי מקבלים גם אירו וגם דולרים נסיעה טובה

סימון 1

New member
פרטנרית לטיול אופניים או הליכה ברגל

מחפש פרטנרית לרכיבה על אופניים ואו הליכה ברגל בשישבת או בכלל אנא השאירי מסר ואחזור מייד ביייייייי

kdr

New member
חוויות מהסחנה

ביקרנו בסוף העונה שעברה. היה דליל למדי (סוף עונה ?). הגענו כ17 איש ותפסנו פינה "פרטית". עשינו על האש, בישלנו תירסים וקפה, חגגנו על אבטיחים ומלונים. היה הרבה מקום במים, אפילו למזרנים מתנפחים. חנינו ליד המדרגות, מטר מהמרבץ. תיהנו

למעלה